SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

M.Yeşilyurt B. 5-0 Yendi, Ligi Lider Tamamladı

0
Güncellendi - 2019-04-21 17:04:09
M.Yeşilyurt B. 5-0 Yendi, Ligi Lider Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Erzincan temsilcisi Ulalar Belediyesi Gençlik ve Spor’u 5-0 mağlup ederek, grubu lider tamamladı ve 3.Lig’e bir adım yaklaşmış oldu.

Spor Toto BAL 2.Grup’ta son haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Ulalar Belediyesi Gençlik ve Spor ile karşı karşıya geldi. Yeşilyurt Belediyespor, ilk yarısını 1-0 üstün tamamladığı karşılaşmayı 5-0 kazanarak, BAL 2.Grup’ta lider oldu.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, BAL’da gruplarını birinci tamamlayan 11 takımdan 1 ila 8 arasında çekilecek olan ilk kurada rakibini bekleyecek. Turuncu yeşilliler, bay çektiği takdirde ilk maçında mağlup olan takımla karşılaşacak. Malatya temsilcisi galip gelmesi halinde 3.Lig’e yükselecek, mağlup olması halinde ikinci bir maç daha oynayacak.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde grup lideri olan 11 takımdan 9’u 3.Lig’e yükselecek. 3.Lig yükselme finallerine katılma hak kazanan Yeşilyurt Belediyespor’da büyük bir sevinç yaşanırken, kuranın 24 Nisan Çarşamba günü İstanbul’da çekileceği bildirildi.

Karşılaşmayı Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Başkanı Dursun Cumali Sucu, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri, kulüp yönetimi ile 250’ye yakın taraftar izledi.

Mücadele sonrası Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, sahaya inerek, teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti.

STAT: Müstakil Atletizm Pisti Futbol Sahası

HAKEMLER: Demokrat Özgür Güneş (Ankara Bölgesi-B Klasman Hakemi), Yavuz Bahadır Ordu (Ankara Bölgesi-B Klasman Yardımcı Hakemi), Hakan Erkan (Bolu Bölgesi-C Klasman Yardımcı Hakemi), 4.Hakem Zeynel Atasoy (Ankara Bölgesi-Bölgesel Hakem)

ULALAR BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR: Toprak Şerbet, Berkay Gündüz, Abdulmuttalip Savaş, Vedat Çalık, Muhammed Gökhan Aktaş, Sezai Kaba, Okan Akdeniz, Oben Öztürk, Ozan Dinçer, Oktay Özer, Sefa Uludoğan

YEDEKLER: İbrahim Osmanu, Onur Sünnetçi, Ömer Faruk Sevik, Eftal Umut Dağ, Hüseyin Bektaş, Furkan Hacıfazlıoğlu, Muhammer Özer

TEKNİK SORUMLU: Fatih Ciminli

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: Gökhan Zirekli, Erhan Gözetlik, Yunus Emre Eserdi, İbrahim Tokay, Deniz Işık, Mehmet Güler, Selim Dağ, Alaattin Közen, Harun Aytemuz, Kaiumzhan Sharipov, Cemre Atmaca

YEDEKLER: GökhanAta, Vedat Taşdemir, Ömer Faruk Bartan, Miraç Ölmez, Nurullah Dağaşan, Ramazan Çavuş, Cemal Deliktaş

TEKNİL SORUMLU: Hayati Palancı

GOLLER: Dk.33 ve 82 Cemre Atmaca, Dk.49 Selim Dağ, Dk.64 Alaattin Közen, Dk.72 Harun Aytemur (Yeşilyurt Belediyespor)

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- Erzincan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • 44Sevdalisi (5 yıl önce)
    Bundan 4 hafta önce Herkes ahkam kesiyordu. Simdi hersey güllük gülistanlik olmus. Hayat bu malesef.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (5 yıl önce)
    Asıl önemli yere geldik.Play of maçlarında 11 de 9 şansımız var.Bu da%90 3.lige çıkmamız demek.Burayı da kayıpsız geçeriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Evren (5 yıl önce)
    Yeşilyurt Spor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu beyi yeğenlerinin Arkadaşı olduğum için yakında tanıyorum.Spor için gençler için sağlığını feda etti bir tek futbol değil santranç dan tutun güreşe kadar bütün dallarda spora Malatya halkına büyük destek sağladı Eski hakem ve gözlemci olması da Malatya için büyük bir avantaj tebrikler Yeşilyurt Spor Tebrikler Dursun Sucu
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırat (5 yıl önce)
    İhtiyacımız vardı şehir olarak. Artık Malatyasporumuz Elazığ'a yada sağa sola futbolcu gondermeyecek. Kendi ilinin takımında genç futbolcularını pişirerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal Gürsel Toy (5 yıl önce)
    Şampiyon Yeşilyurt Belediyespor oyuncularını, teknik ekibi, Hayati Palancıoğlu'nu, kulüp yöneticilerini ve Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu'yu tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fidancı (5 yıl önce)
    Başta teknik ekip futbolcular olmak üzere malatyamızın sporda amatör ligler dahil gecesini gündüzünü birbirine katan kendini malatya sporuna adamış güzel insan DURSUN SUCU başkanını tebrik ediyorum.iyiki varsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Alahiniza.gurban.emeginize.saglik.yolunuz Acik.olsun.isallah.sanpiyon.olursunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (5 yıl önce)
    tebrikler yeşilyurtspora 3 ligde başarılar .
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (5 yıl önce)
    I İLK defa lider oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz Özcan ??? (5 yıl önce)
    Emeği geçen herkese teşekkür. İnsallah 3.lige çıkacak 9 takımdan biri oluruz. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı Ayrıca Ulalar maçına gitmeden önceki görüntü çok güzeldi aynı birlik ve beraberlik içinde Şampiyonluğa inanıyoruz işallah Zafer bizim olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarık (5 yıl önce)
    Şampiyon YEŞİLYURT BELEDİYE SPOR.
    0
    0
    Yanıtla