SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL Fikstürü Çekildi

BAL Fikstürü Çekildi
A- A+ PAYLAŞ

2014-2015 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) Fikstürü İstanbul'da Orhan Saka Amatörler Evi'nde çekildi. Kura çekimine TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, Amatör İşler Kurulu üyeleri ile BAL'da mücadele edecek kulüplerin temsilcileri katıldı. 

BAL müsabakaları; 12 takımlı 1, 13 takımlı 3 ve 14 takımlı 7 grupta olmak üzere toplam 11 grupta 149 takımın katılımıyla oynanacak. Grup birincisi olan takımlar Spor Toto 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak. 1. Grup'ta müsabakalar 20-21 Eylül, diğer tüm gruplarda ise 13-14 Eylül 2014 tarihlerinde başlayacak.

BAL Ligi'nde Malatya'yı bu sezon 44 Malatyaspor ile Malatya Yeşilyurtspor temsil edecek. Elbistan Belediyespor, Adıyamanspor, Kilis Belediyespor, Suruç Gençlikspor, 44 Malatyaspor, Sakıcı İnşaat Şenyurtspor, Pazarcıkspor, Dersimspor, Adıyaman İl Özel İdarespor, Elazığ Yolspor, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, Malatya Yeşilyurtspor ve Şehit Kamil Belediyespor'un yer aldığı 3. Grup'ta ilk hafta maç programı şöyle:

"Dersimspor-Pazarcıkspor

Adıyaman İl Özel İdarespor-Sakıcı İnşaat Şenyurtspor

Elazığ Yolspor-44 Malatyaspor

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor-Suruç Gençlikspor

Malatya Yeşilyurtspor-Kilis Belediyespor

Şehir Kamil Belediyespor-Adıyamanspor

Elbistan Belediyespor bay".

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız