SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da 160 Takım Mücadele Edecek

0
Güncellendi - 2017-07-22 00:32:39
BAL'da 160 Takım Mücadele Edecek
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 2017-2018 sezonu katılım başvuruları tamamlandı. BAL'da bu sezon oynama hakkı olan 163 takımdan 160' başvurusu kabul edildi.

Katılacak takımların 89'u geçen sezon BAL' da yer alan takımlardan, 61'i yerel liglerden BAL'a yükselen takımlardan, 10'u ise geçen sezon TFF 3. Lig'den düşen takımlardan oluşuyor.

2017-2018 Sezonu Bölgesel Amatör Lig statüsü, grup kura çekim toplantısı ve müsabakaların başlama tarihleri önümüzdeki günlerde yapılacak saha denetimlerinin tamamlanmasından sonra açıklanacak.

MALATYA’YI BAL’DA 2 TAKIM TEMSİL EDECEK

Malatya’yı Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) iki takım temsil edecek. Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi sitesinde BAL’da Malatya’yı temsil edecek takımlar Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile İnönü Üniversitesispor olarak açıklandı.

İnönü Üniversitesispor’un 1932 Malatya Gücü’ne devredilmesinin ardından kulübün isminin Malatya Gücü Futbol Kulübü olması için TFF’ye gerekli evrakların gönderildiği bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Dündar (6 yıl önce)
    Malatya amatör takımlarının bu sene işi çok zor. Çünkü malatya hakemliği aldığım bilgiye göre çok aşağı seviyelere düşürülmüş. Hakemlerin hepsi mutsuz ve hepsine haksızlık yapılmış . Bu sene maçlarda çok büyük sıkıntılar çıkacak bakın görün. Adaleti dağıtacak insanlar objektif kararlar verebilecek ruhsal durumda değiller . hakem camiasını içine düştüğü bu durumdan kurtarmanın tek yolu ömer karaca ve ekibinin istifa etmesidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dündar kardeşim doğru söylüyorsun Malatya hakemliği bu duruma hiç dusmemisti Malatya hakemliğini bu duruma dusurenler derhal bulundukları yerleri terk etmelidir ben hep söylüyorum klasman belirlemeler objektif kurallara bağlanmalı ve özellikle dumenlerin döndüğü ilden bolgesele bolgeselden c klasmana çıkışlar mercek altına alınmalıdır Urfa'da bir yetkilinin oğlu bir yılın içinde il hakemliginden klasmanlari hızlı bir şekilde çıkıyorsa hep akrabaları hakem ve gözlemci olanlar yükseliyorsa gençlere sesleniyorum emeğinize yazık bırakın emek hırsızları kendileri çalsın kendileri oynasın onlara figüran olmayin hakem adayı genç kardeşlerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyaspor (6 yıl önce)
    bizim anlı şanlı,orijinal sarı kırmızı malatyasporumuz ne oldu.takıma sahip çıkan yok mu.
    0
    0
    Yanıtla