SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Arguvan Belediye, Darende'ye Fark Attı

BAL'da Arguvan Belediye, Darende'ye Fark Attı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Ligde Arguvan Belediyespor kendi sahasında karşılaştığı Darendespor'a fark yaparken, Malatya İdmanyurdu Siverek Belediyespor'u mağlup etti.

Arguvan Belediyespor: 8 – Darendespor: 0
Arguvan Futbol sahada oynanan karşılaşmada Murat Doğan, Baran Özgür Ayta, Fethullah Buzdağ hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Arguvan Belediyespor'a galibiyet getiren golleri Dk.10 Enes Filiz, Dk.11 Ebubekir Yardım, Dk.20 Habib Akman, Dk.30 ve 41 Arif Bostancı, Dk.71 Mert Ali Turgut, Dk.85 sadık Can Çopur, Dk.90 Mehmet ballı kaydetti.

Malatya İdmanyurdu: 1 - Siverek Belediyespor: 0
Yeşiltepe spor kompleksi 3 nolu sahada oynanan ve  Bekir Doğan, Okan Taşköprü, Serkan Yıldırım hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Malatya İdmanyurdu'na galibiyet getiren golü Siverek'ten Sadettin Ceviz 67 dakikada kendi kalesine attı ve bu golle İdmanyurdu sahadan 1-0 galip ayrıldı.

BAL'daki 4'üncü Malatya takımı olan Pütürge Belediyespor ise haftayı bay takım olarak maç yapmadan geçirdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Arguvan Belediyespor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Zafer (2 yıl önce)
    Arguvan belediyese sporu şampiyonluk yolunda bu maca kadar taşıyan ve bu son galibiyette de kurdugu emek verdiği ve alt yapısını inanilmaz bir sistem ile oluşturduğu Serdar beye teşekkürleri borc bilip vefa göstermek bir erdemlilik olması gerek.başarıları daim olsun.teşekkürler serdar bey
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hacı Antepli (2 yıl önce)
    Arguvanı tebrik ederim. Eline geçmiş sahipsiz Darendeyi yine az olmuş, Darende belediye başkanı şampiyon takımı ele geçirmek için her şeyi yaptı, vaatlerde bulundu, iftiralar attı, sonuç ne işte buyur, başkan demekki herşeyi sen bilemiyorsun, bilmediğin şeyler hakkında ağzına geleni söylersen, günü gelir böyle elinde patlar, bu sonuçların sorumlusu Darende belediye başkanı isa özkan dır
    %100
    %0
    Yanıtla