SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Arguvan Belediyespor'un Play-Off Coşkusu

BAL'da Arguvan Belediyespor'un Play-Off Coşkusu
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Bölge 1.Grup 17.hafta karşılaşmasında Arguvan Stadında Besni Akınspor ile oynanan maçı Arguvan Belediyespor 3-0 kazandı ve 3. Bölge play-off maçlarına katılma hakkını elde etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Arguvan Kaymakamı Kemal Ülkü, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Karaciğer Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Doç.Dr. Adil Başkıran, Prof.Dr. Gazi Gülbaş, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Maski Genel Müdürü Mehmet Mert, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, Arguvan Belediyespor Kulübü Başkanı Cemal Altun, Arguvan CHP İlçe Başkanı Ekber Aslantürk, Akp Arguvan İlçe Başkanı Gazi Uşen, Ziraat Odası Başkanı Turan Aslantürk, Avukat Umut Yalçın, Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Aydoğan, ve çok sayıda vatandaş maçı izlemeye Arguvan Stadı'na geldi.

Maçı Berat Buğra Çelik, Mehmet Zekat Yılmaz, Mehmet Şahan hakem yönetti.  Arguvan Belediyespor galibiyet getiren golleri Dk.20 Ebubekir Yardım, Dk.27 Güven Gürsoy Dk.75 Eray Baba kaydetti.

3-0 ev sahibi ekibin galibiyetiyle sonuçlanan maç sonrası açıklama yapan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş; "Takımımız lig'de bitime 1 hafta kala 37 puanla, Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge Play-Off'larına gitmeye hak kazanmıştır. Kulübümüz sahip olduğu vizyon ve misyonundan hiçbir değer kaybetmeden, taraftarımızın da sonsuz desteğiyle güven kazanmıştır.  Play-off müsabakalarında mücadele edecek takımlara sakatlıktan uzak başarılı bir süreç diliyorum. Kulüp Başkanımız Cemal Altun’a, teknik ekibimize, yöneticilerimize,  futbolcularımıza, Arguvan Belediyespor'umuza maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Arguvan Belediyespor Teknik Direktörü Soner Bayram, "Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge 1. Grup 17. Haftada kendi sahamızda Besni Akınsporu 3-0 mağlup ettik.Grubumuzda şampıyon olarak 3. Bölge Play-Off'larına gitme hakkı kazandık. Yönetim kurulumuz, teknik ekibimiz ve sporcularımızla birlikte final maçlarındada  ilimizi, ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek şehrimize profesyonel bir takım daha kazandırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

DARENDE VE PÜTÜRGE'NİN MAÇLARI..
Bu arada BAL'da mücadele eden diğer Malatya takımları Darendespor ile Pütürge Belediyespor rakiplerine farklı yenildiler.

Darendespor – Şanlıurfa Büyükşehir Belediye: 0-4
Darende İlçe Stadında oynanan maçı Ümit Çakır, Mehmet Yağcı, Ali Kemal Sarıkçıoğlu hakem yönetti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye galibiyet getiren golleri Dk.19 Oğuzhan Türkmen, Dk.27 ve 50 Emre Yavuz, Dk.84 Mehmet Hasan Caylan kaydetti.

Viranşehir Belediye – Pütürge Belediye: 7-0
Viranşehir İle Stadında ounanan maçı Mazlum Suna, Ömer İşcan, Elif Yılmaz hakem yönetti. Viranşehir Belediye galibiyet getiren golleri Dk.3 Oğuzhan Baykal, Dk.26 Sercan Tunç, Dk.33 Abdullah Berat Demir, Dk.52 Ramazan Çavuş, Dk.73 Murat Akgül, Dk.82 Mehmet Bozan, Dk.89 İbrahim Halil Kısak kaydettiler.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Bülten

FOTOĞRAFLAR: Arguvan Belediyespor'un Besni Akınspor'la oynadığı ve 3-0 kazandığı maçtan..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44malatya (2 yıl önce)
    Yeni malatya spor belediye basket yesil yurt spor kumeye dustu vekiler belediye baskanlari uzulmedi uzulen gercek malatyali olanlar isallah arguvan spor 3 lige cikar yuzumuz guler
    %82
    %18
    Yanıtla