SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Hekimhan Belediye Girmana Maçını Cumartesi Oynadı

BAL'da Hekimhan Belediye Girmana Maçını Cumartesi Oynadı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grupta Hekimhan Belediye Girmanaspor, Malatya'da oynanan maçta Elazığ Aksarayspor'a 3-0 mağlup oldu.

Yeşiltepe 1 no.lu sahada oynanan maçı Cenk Uluçınar, Burhan Başpınar, Furkan Koc ve 4. hakem Ali Yıldız'dan oluşan hakem kadrosu yönetti.

Konuk takımın gollerini 27. dakikada Süleyman İnanç Polat, 66. dakikada Batuhan Emre Davarı ile 75. dakikada Yusuf Duran kaydettiler.

MALATYA TAKIMLARININ PAZAR GÜNKÜ MAÇLARI..
BAL'daki diğer 3 Malatya takımı da 20. hafta maçlarını 16 Şubat Pazar günü oynayacaklar.

48 puanla grup lideri olan Malatya Yeşilyurtspor, Yeşiltepe sahasında Pazar günü saat 13.00'de Besni02spor takımı ile karşı karşıya gelecek.

Malatyaspor Sivas'ta saat 13.00'de Sivasgücü Belediyespor, Arapgirspor ise yine aynı saatte Tunceli'de Dersimspor ile karşılaşacaklar.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: Hekimhan Belediye Girmana- Elazığ Aksaray spor maçından enstantene ve Hekimhan ekibinin maça çıkan 11'i

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız