SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da İlk Yarı Maçları Tamamlandı, Arguvan Lider..

0
Güncellendi - 2021-12-26 18:43:39
BAL'da İlk Yarı Maçları Tamamlandı, Arguvan Lider..
A- A+ PAYLAŞ

TFF Bölgesel Amatör Lİg (BAL) 3.Bölge 1. Grupta ilk yarı sona erdi. Arguvan Belediyespor ilk yarıyı yider olarak tamamladı.

4 Malatya takımının mücadele ettiği 3. Bölge 1. Grupta alınan sonuçlar şöyle:

Arguvan Belediyespor – Siverek Belediyespor: 3-0

Arguvan İlçe stadında oynanan Turhan Beyke, Emrah Selim Göl, Muhammet Cafer Algül hakem yönettiği karşılaşmada galibiyeti getiren golleri Dk.56 ve74 Ebubekir Yardım Dk.71 Habip Akman attılar.

Darende Belediye Spor – Besni Akınspor: 0-0

Darende İlçe stadında oynanan Hızır Kurt, Mehmet Direkli, Rahmi Görçay hakem yönetti. Karşılaşmada taraflar gol atamadı maç 0-0 sonuçlandı.

Adıyaman İmamağaspor - Pütürge Belediyespor: 2-0

Adıyaman Mansur Yardımcı Stadında oynanan ve Muhammet Çalışkan, Ömer İşcan, Hüseyin Çavcı hakem yönettiği karşılaşmada İmamağaspor Dk.67 ve 90+1 Yunus Polat attığı golle sahada 2-0 galip ayrıldı.

Şanlı Urfa Viranşehir Belediye - Malatya İdmanyurdu: 3-0

Viranşehir İlçe stadında oynanan ve Adem Bozkurt,Ufuk Taşcı, Mertcan Demir hakem yönettiği karşılaşmada Viranşehir Belediyespor’a galibiyet getiren golleri Dk.24 İbrahim Talay Dk.89 Sercan Tunç Dk.90+3 Emre Tozkoparan kaydetti.

Bu karşılaşmaların ardından grupta puan sıralaması şöyle oluştu:

1.Arguvan Belediyespor: 21

2.Viranşehir Belediyespor: 19

3.Malatya İdmanyurdu: 15

4.Siverek Belediyespor: 13

5.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor: 11

6.İmamağaspor: 10

7.Besni Akınspor: 8

8.Darendespor: 3

9.Pütürge Belediyespor: 1

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Arguvan Belediyespor soyunma odasında sevinç görüntüleri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Helal olsun Arguvanspora. En azından bir Malatya takımı lider.
    0
    0
    Yanıtla