SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Malatya Yeşilyurt Galip, Malatyaspor ve Arapgirspor Mağlup..

BAL'da Malatya Yeşilyurt Galip, Malatyaspor ve Arapgirspor Mağlup..
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Ligde (BAL), Malatya Yeşilyurspor rakibini yenerken, Malatyaspor ve Arapgirspor haftayı yenilgiyle kapattılar. Malatya Yeşilyurtspor sahasında Şanlıurfa takımı Viranşehir Eğitim Gücü sporu 4-2 yendi. Malatyaspor deplasmanda karşılaştığı Şanlıurfa Siverek Belediyespor’a 2-0, Arapgirspor kendi evinde Kahramanmaraş ekibi Oniki Şubatspor Kulübüne 4-1 mağlup oldu.

Siverek Belediyespor– Malatyaspor: 2-0
Siverek Firkan Tüysüz Stadında oynanan maçı Emir Can Karaçalı, Osman Sağır, Onur Gönül 4. hakem Halil İbrahim Balsatan hakem kadrosu yönetti.

Siverek Belediyespor’un gollerini 9.dakikada Penaltıdan Habip Akman 77.dakikada Mehmet Şirin Gümüş kaydettiler.

Malatya Yeşilyurtspor – Viranşehir Eğitim Gücüspor: 4-2  
Yeşiltepe Spor Kompleksi 1.nolu sahada oynanan maçta Abdullah Göktaş, Mehmet Eren Ulutaş, Ertuğrul Eski Evcik 4. hakem Emir Toprak'tan oluşan hakem kadrosu görev aldı.         

Karşılaşmada Malatya Yeşilyurtspor’un gollerini 1 ve 43. dakikada Serkan Bozkurt, 41.dakikada Ömer Faruk Öztemel (kendi kalesine), 90+6.dakikada Nizamettin Akgül kaydetti. Viranşehir Eğitim Gücüspor’ golleri 9.dakikada Ömer Faruk Öztemel, 38.dakikada Mustafa Değer'den geldi.

Arapgirspor - Oniki Şubatspor Kulübü: 1-4
Arapgir İlçe Stadındaki maçı Bekir Kahraman, Emre Bayraktar, Ömer Faruk Sağır 4. hakem Samed Armut yönettiler.

Arapgirspor’un golü 62.dakikada İlker Ağaslan atarken, Oniki Şubatspor Kulübü’nün gollerini 5.dakikada Berat Erdal, 25.dakikada Ahmet Şahbaz, 73.dakikada Bünyamin Kılınç, 76.dakikada Ali Diriler kaydettiler.

BAL'daki diğer Malatya takımı Hekimhan Belediye Girmanaspor haftayı bay takım olarak maç yapmadan geçirdi.

3. HAFTA MAÇLARI..
Grupta 3.hafta maçlarının programı şöyle:                                                                    

20.10.2024 Saat 13.00 Elbistanspor – Malatya Yeşilyurt spor
20.10.2024 Saat 13.00 Malatyaspor – Dersimspor                                  
20.10.2024 Saat 13.00 Viranşehir Eğitim Gücü spor - Hekimhan Belediye Girmanaspor                                
Arapgirspor (Bay)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: Malatya Yeşilyurtspor- Viranşehir Eğitim Gücü maçından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız