SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Malatyaspor, Bingöl Deplasmanından Puansız Dönüyor

BAL'da Malatyaspor, Bingöl Deplasmanından Puansız Dönüyor
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. grupta mücadele eden Malatyaspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği 12 Bingölspor'a 2-0 yenildi.

Bingöl Şehir Stadı'nda oynanan ve Umut Nasrullah Özhelvacı, Emrah Yücekaya, Tarık Ayin, 4. hakem Sercan Terece hakem kadrosunun yönettiği karşılaşmada ev sahibi ekibin golleri 8. dakikada Muhammet Altunbay ile 15. dakikada penaltıdan Muhammet Serdar Yazıcı'dan geldi.

Yozgat Belediyesi Bozokspor takımının lider olduğu grubunda Bingölspor'un ardından 3. sırada yer alan Malatyaspor'un, Bingölspor'la arasındaki puan farkı 13'e çıktı. Bu haftaki maçların ardından, ligin bitimine 4 hafta kala lider Yozgat Belediyesi Bozokspor puanını 58'e, ikinci 12 Bingölspor 53'ü çıkarırken, üçüncü sıradaki Malatyaspor 40 puanda kaldı.

Malatyaspor, ligin 22. haftasında 21 Nisan günü Malatya'da, grup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor'la karşı karşıya gelecek.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız