SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Malatyaspor İlk Galibiyetini Aldı, M.Yeşilyurt Fark Yaptı

BAL'da Malatyaspor İlk Galibiyetini Aldı, M.Yeşilyurt Fark Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. grupta mücadele eden Malatyaspor, ligin 3'üncü haftasında kendi sahasında Dersimspor ile yaptığı karşılaşmayı 2-1 kazanarak ilk galibiyetini alırken, Malatya Yeşilyurtspor deplasmanda Elbistanspor'u 8-0 mağlup etti. Diğer Malatya takımı Hekimhan Belediye Girmanaspor ise Şanlıurfa Viranşehir Eğitim Gücü'ne deplasmanda 2-0 yenildi. Ligdeki bir diğer Malatya takımı Arapgirspor ise haftayı 'bay' takım olarak maç yapmadan geçirdi.

Malatyaspor:2- Dersimspor:1
Yeşiltepe Spor Kompleksi 1.nolu sahada oynanan maçı Burak Yücetağ, İbrahim Bayram, Yasin Emre Ceylan 4. Emrullah Karslı'dan oluşan hakem kadrosu yönetti.

Karşılaşmada Malatyaspor’un gollerini 62. ve 86. dakikada Oğuzhan Nemli, Dersimspor’un golü 81. dakikada Doğancan Memicil kaydettiler.

Elbistanspor:0- Malatya Yeşilyurtspor:8
Elbistan Cengizhan Firik Spor Kompleksi sahasında oynanan maçta hakem olarak Onur Aydoğan, Gökhan Apaydın, İlknur Ülker 4. Salih Emre Bahçepınar görev yaptılar.

Malatya Yeşilyurtspor’un gollerini 19. ve 47 dakikada Selim Dağ, 34. ve 56. dakikada Serkan Bozkurt, 71. dakikada Hüseyin Değer, 73. dakikada penaltıdan Abdulkadir Özdemir, 78. dakikada Nizamettin Akgül ve 83. dakikada Semih Ekmen attılar.

Viranşehir Eğitim Gücü:2- Hekimhan Belediye Girmanaspor:0
Viranşehir Eski İlçe Stadında oynanan maçı Nurullah Kırbaş, Yunus Bozkurt, Hatip Cırık 4. Hakem Erhan Terece yönettiler.

Ev sahibi ekibin gollerini 47. dakikada Ahmed Müslüm Çiftci, 90+6 dakikada Muhammed Mustafa Şeker attı.

4. HAFTANIN PROGRAMI..
Grupta 4.hafta maçlarının programı şöyle:                                                                    

27.10.2024 Saat 13.00 Malatya Yeşilyurtspor – Elazığ Aksaray Gençlikspor
27.10.2024 Saat 13.00 Adıyaman Kâhta 02 Spor – Malatyaspor                                  
27.10.2024 Saat 13.00 Hekimhan Belediye Girmanaspor – Kahmaman Maraş Elbistanspor                                
27.10.2024 Saat 13.00 Şanlıurfa Siverek Belediyespor – Arapgirspor 

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: Malatyaspor- Dersimspor maçından..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız