SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Balkon Duvarı Yıkıldı, 1 Kişi Hayatını Kaybetti

0
Güncellendi - 2020-03-10 01:52:45
Balkon Duvarı Yıkıldı, 1 Kişi Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yaslandığı balkon duvarının yıkılması sonucu zemine düşen engelli bir kadın hayatını kaybetti.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Uçbağlar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mutlu Sokak içerisinde bulunan 4 katlı bir apartmanın son katında ikamet eden 3 çocuk annesi Zeynep Şavur (66) evinin balkonuna çıktı.

Şavur, balkonun duvarının yıkılması sonucu zemine düştü. Zemine düşen yaşlı kadını görenler durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Zeynep Şavur'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Zeynep Şavur'un cenazesi cumhuriyet savcısının ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • ALLAH RAHMET EYLESİN (4 yıl önce)
    Bu sokakta yanılmıyorsam deprem olduğunda bi arabanın üzerine parçalar düşmüştü.Allah rahmet eylesin vefat eden kişiye
    0
    0
    Yanıtla
  • Akli Selim (4 yıl önce)
    Yorum yapma konusunda herkes bir laf atıyor ortaya. Ölen teyzemize Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum öncelikle. Fakat bina çürük değil Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü kontrolünde binanın temel kolon ve kirişleri sağlam çıkmış sadece bakımsızlıktan dış cephede problem olduğu tespit edilmiş Muhtar tarafından gerekli bildirimleri Battalgazi belediyesine yapılmış. Belediyeden yetkili personeller gelip inceleme yapıp uyarılarda bulunmuş ve fon tarafından tadilat yapılacağı bu süre içerisinde terasının kullanılmaması bildirilmiş. Muhtarın yaya trafiğini tehtid ettiği tabela emniyet şeridi talebi de olmuştur. Takdiri ilahi binalarımıza yeteri kadar özen göstermiyoruz. Hepimizin bu ve buna benzer ihmallerimiz var. Ders çıkarılır inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay Paşa (4 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin inş. Şu arkadaki 112 ambulans görevlisine bak ağzında sigara ile olay yerinde müdahelede bulunuyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    Son depremden mütevellit hasarlı ev sayısı sanılanın aksine çok fazla umarım çevre ve şehircilik görevlileri işlerini hakkıyla yapıyordur. bu işin vebali çok büyük çünkü. bu arada halaya Allah rahmet etsin, yakınlarına sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Valikonağinda da iki apartmanda balkonlae çökmek üzere resmen yazık gunah hicbir kontrol yok balkonlar yan kaymış
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    ancak şark ülkelerinde olur böyle durum allahtan geldi denilerek sorumluları aklanır o bina neden çürük kim yaptı kim denetlemedi sorun yok allahtan geldik allaha gideceğiz
    0
    0
    Yanıtla