SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bankaların Önünde Uzun Kuyruklar

0
Güncellendi - 2020-04-27 19:08:45
Bankaların Önünde Uzun Kuyruklar
A- A+ PAYLAŞ

Yeni tip koronavirüsle (kovid-19) mücadele kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından Malatya’da kent merkezinde özellikle bankaların önlerinde uzun kuyruklar oluştu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (kovid-19) ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından getirilen 4 günlük sokağa çıkma yasağı 26 Nisan Pazar gecesi sona erdi.

Koronavirüsle mücadele kapsamında getirilen 4 günlük sokağa çıkma yasağının ardından haftanın ilk iş gününde Malatyalılar sabah saatlerinde işlerine gitmek için sokağa çıkarken, vatandaşların tedbiri elden bırakmadıkları görüldü.

Sokağa çıkma yasağının sona ermesinin ardından ilk iş günüde Malatyalılar sabah saatlerinde işe gitmek için sokağa çıktı. Yasağın ardından vatandaşların maske ve eldiven takarak tedbiri elden bırakmadıkları görüldü. Vatandaşların banka önlerinde uzun kuyruklar oluşturdukları ise dikkatlerden kaçmadı. 

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise kent merkezinde denetimlerini sürdürerek, vatandaşları sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Çırmıhtı liseli (4 yıl önce)
    Vatandaş dijital bankacığı bilseydi şimdi bu kuyruklar olmazdı. Vatandaş PTT tarafından verilen kartları atmamış olsalardı paralarını ziraat, vakıf yada halkbank atm lerinden de çekerlerdi. Yine vatandaş 1000 tl lik yardımı ihtiyaçları olmadığı halde e-devletten başvurmak için resimde görünen kuyruğa girmezdi. Demem o ki 4.0 endüstri devrimi bize 20 yıl kadar uzak. Biz hala 3.0 endüstrisini kullanamıyoruz. 5.0 dı bizden eksik kalsın ona da 50 yıl sonra geçeriz. Allah millete yardım etsin. Tüm malatyalı güzel insanların Ramazan ayını tebrik eder sağlıklı günler dilerim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun BİNGÖL (4 yıl önce)
    Mahalle Aralarında ki PTT şubelerini kapatıp tek bir noktaya gitmek zorunda kalırsa insanlar tabi sıra lar oluşur nasıl bir korona önlemi anlamadım İl pandemi mutlaka diğer şubeleri açmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahmini 15 den fazla ptt subesi varsa 30 memur 60 polis 30 guvenlik demek oluyor buda bu süreçte o kadar memur varmi acaba tum kurumlar kapanmış cogu calisan klonik rahatsizliktan dolayi izne cikmisken olsa neden devlet buyukleri ogle karar alsinki. Maliye kapattı herkesi ptt ye yolluyor sgk iskur yaslilik masi engelli masi ssk masi tüm faturalari odeme para yatirma cekme evlere maas odemesi 1000 tl odeme e devlet mektup kargo ........ allah ptt calisanina yardim etsin.evdekal malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Zübeyde akdag (4 yıl önce)
    Fotoğraflar dağın görünen yüzü ptt kuyruğu halk bankasına gelmişti eski belediye karşısı yani 400 metre allah yardım etsin çalışanlara bire bir şahit oldum polis o kadar anons yaptı ama hiç biri umursamadı. Ptt ya kapanmalı yada her vatandaşın başına bir polis bekçi zabıta geçmeli 1 kişide hastalik varsa tahmin edemiyorum malatya için sonuçlarını. Vatandaş duyarsız
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (4 yıl önce)
    İl pandemi kurulu gereğini yapmalıdır. Ayrıca İstanbul vaka sayısı yüzünden İstanbul endeksli abartılı - gerekli olmayan yasaklar adım adım kaldırılmalıdır. Günlük vakaları şeffaf biçimde açıklasalar Malatya gereğini yapar şüphesiz..
    0
    0
    Yanıtla