SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıptı, Baraj Gölünde Cesedi Bulundu

Kayıptı, Baraj Gölünde Cesedi Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Karakaya Baraj Gölü’nde kaybolan şahısın, yapılan çalışmalar sonucunda ikinci gün yapılan aramada cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, Yazıhan ilçesinin Karakaya Baraj Gölü’nün Sinan mevkiinde meydan geldi. İddiaya göre; Baraj gölündeki ağa bakmak için giden 38 yaşındaki Serdal  Tosun’dan bir daha haber alınamadı.

Durum Büyükşehir İtfaiyesine bildirilince 4 Haziran Pazar günü Büyükşehir  Belediyesi İtfaiyesi Su Altı Kurtarma ekibi bölgede yaklaşık 9 saat çalışma yürüttü. Çalışmalarda şahsın ayakkabı ve elbiselerine ulaşılırken; şahısın izine rastlanılmadı.

İtfaiye ekipleri, Pazartesi sabah saatlerinde tekrar bölgeye giderek çalışma yaptı. Yaklaşık 2 saat süren çalışma sonucunda Serdal Tosun’un cesedine ulaşıldı ve baraj gölünden çıkartıldı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından şahsın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız