SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Baro Yönetimi Bakana Gitti

0
Güncellendi - 2016-12-10 02:58:35
Baro Yönetimi Bakana Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barosu yönetim kurulu üyeleri, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’yi makamında ziyaret etti.

Malatya Barosu Yönetim Kurulu Başkanı Av. Enver Han ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyarette Bakan Bülent Tüfenkci, geçtiğimiz günlerde yeniden seçilen Enver Han ve yönetimine başarılar diledi. Kendisinin de Baro üyesi olduğunu ifade eden Bakan Tüfenkci, mesleki sorun ve sıkıntılar hakkında da baro yönetiminden bilgiler aldı.

Baro Başkanı Enver Han ise Bakan Tüfenkci’nin Malatya Barosunun gururu olduğunu ifade ederek kendilerini kabulünden dolayı teşekkürlerini ileti. Avukatlık mesleğinin sorunları hakkında Bakan Tüfenkci’ye bilgiler aktaran Han, Malatya’nın önemli sorun ve sıkıntıları üzerine de istişarelerde bulundu. Baro Başkanı Enver Han, Malatya’ya yen bir adliye sarayı yapılması noktasında Bakan Tüfenkci’nde destek beklediklerini de söyledi.

Bakan Tüfenkci ise bu konuda çalışmaların sürdüğünü belirterek Ocak ayında yeni adliye sarayının yerinin tespit edilip ilerisi süre içerisinde ihaleye çıkarılacağını söyledi. Önümüzdeki yıl içerisinde Malatya’ya yeni bir adliye sarayının yapılmasını hedeflediklerini belirten Tüfenkci, Malatya’yı bu dönemde el birliği ile kalkındıracaklarını söyledi.

iha

bakanbaro1

bakanbaro

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız