SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Bildiğiniz Gibi.. Yine Mağlup:1-0

YMS Bildiğiniz Gibi.. Yine Mağlup:1-0
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Medipol Başakşehir'in golünü 26. dakikada, Yeni Malatyaspor'un eski futbolcularından Daniel  Aleksic kaydetti.  Bir topu direkten dönen Yeni Malatyaspor, karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı. 

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler:  Sarper Barış Saka(Hakem), Candaş Elbil(1. Yardımcı Hakem), Ömer Tevfik Özkoç(2. Yardımcı Hakem), Emre Kargın(Dördüncü Hakem), Emre Malok(Var), Ceyhun Sesigüzel(Avar), Bülent Birincioğlu(Avar)

Başakşehir: Volkan, Caiçara , Duarte , Epureanu , Lima , Tolga x, Deniz  (Mahmut dk. 88), Aleksic  (Pizzi dk. 88?), Berkay (Emre Çolak dk. 71 ), Trezeguet  (Serdar Gürler dk. 71 ), Okaka  (Atabey dk. 64 )

Yedekler: Muhammed Şengezer, Şener Özbayraklı, Gulbrandsen, Salih Uçan, Muhammet Can Yazıcı

Teknik Direktör: Emre Belözoğlu

Yeni Malatyaspor: Ertaç , Mustafa (Mert Miraç dk. 90 ), Haddadi , Campi , Hafez  (Berat dk. 90 ), Azubuike  (Awuku dk. 90 ), Kenan, Donsah (Atakan dk. 86 ), Mounir  (Nshimirimana dk. 64 ), Dicko , Tetteh 

Yedekler: Abdulsamed, Ahmet Eyüp, Barış Başdaş, Metehan, Muhammed Emin

Teknik Sorumlu: Cihat Arslan

Gol: Aleksic (dk. 26) (Başakşehir)

Sarı kart: Tetteh (Yeni Malatyaspor)

LİGDE 10. RANDEVU

İki ekip Süper Lig'de daha önce 9 kez karşı karşıya gelirken Başakşehir bu karşılaşmaların 6'sını kazanmayı başardı. Yeni Malatyaspor ise rakibine karşı 1 kez üstünlük kurabildi. 2 müsabaka da beraberlik ile sonuçlandı. Söz konusu maçlarda turuncu-lacivertliler 17 gol bulurken, Malatya temsilcisi 8 golle karşılık verdi. İstanbul ekibi rakibine karşı tek mağlubiyetini, şampiyonluk ipini göğüslediği 2019-2020 sezonunda almıştı.

Sezonun ilk yarısındaki mücadeleyi Başakşehir, deplasmanda 3-1 kazanmıştı.

10. dakikada sağ kanattan bindiren Deniz Türüç, son çizgiye inip kale sahası önündeki Okaka’ya ortaladı. Bu futbolcunun düzeltip vuruşunda top filelerle buluştu. Ancak VAR uyarısı sonrasında Hakem Sarper Barış Saka, pozisyonun ofsayt olduğunu belirterek gol kararını iptal etti.

15. dakikada sağdan Deniz’in kullandığı korner atışında Trezeguet kafayla kale sahası içine indirdi. Okaka’nın yakın mesafeden şutunda kaleci Ertaç gole izin vermezken, Berkay’ın tamamlamak istediği pozisyonda Ertaç bir kez daha müdahale ederek topu kornere gönderdi.

17. dakikada sol kanattan bindiren Trezeguet, ceza sahası içi son çizgisine girip Aleksic'e bıraktı. Bu futbolcunun şutunda Ertaç’tan dönen topu Aleksic bir kez daha tamamladı ancak Ertaç yine geçit vermedi.

26. dakikada sol kanatta topla buluşan Trezeguet, ceza sahasına girer girmez, penaltı noktası üzerine çıkardı. Müsait durumdaki Aleksic’in gelişine yaptığı plase vuruşta top filelere gitti. 1-0

58. dakikada ceza sahası önüne kadar topla gelen Berkay, soldan bindiren Trezeguet’yi gördü. Bu futbolcunun çaprazdan sert şutunda top üst direğe çarpıp oyun alanını terk etti.

70. dakikada sağ kanatta topla buluşan Kenan Özer’in ceza sahasına gönderdiği ortada iyi yükselen Tetteh kafayı vurdu ancak üst direğe çarpan meşin yuvarlak auta çıktı.

75. dakikada sağ kanatta topla buluşan Serdar Gürler, ceza sahası içine ortaladı. Bu noktada savunmanın arkasında yükselen Atabey’in kafa vuruşunda kaleci Ertaç gole izin vermedi.

77. dakikada Aleksic’in soldan ortasında ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Serdar Gürler rakibinden sıyrılıp şutunu çekti. Kaleci Ertaç’tan dönen topu tekrar Serdar tamamladı ancak bu kez top direkten döndü.

82. dakikada ceza sahası içi sol çizgisinde topla buluşan Deniz Türüç, kale sahasına hareketlenen Atabey’i gördü. Bu futbolcunun yakın mesafeden şutunda kaleci Ertaç yine gole izin vermedi.

malatyahaber.com-iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • baba (2 yıl önce)
    EFSANE MALATYASPOR, neden efsane? 10 lig, 4 kupa şampiyonluğu mu var? Şampiyonlar ligini mi kazandı ?Trıckadan teyyare...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • 1649186984 (2 yıl önce)baba isimli kullanıcı yorumuna
    Görüşünüze saygı duymakla birlikte o Malatyaspor bizim gönlümüzde efsanedir futbolun yok olmak üzere olduğu bir ilde 1981 yılında Kenan evrenin düşmeyi kaldırması ile 3.ligde kalan malatyasporumuz rahmetli soykan gibi bir başkan ve yönetimi ile birlikte geliri olmayan bir kulüp alınıp namağlup 1.lige çıkartıliyor ve bölgenin ilk spor tesisi ilimizde yapılıyordu özellikle altyapıya verilen önemle birlikte Türkiye'nin her bölgesinde altyapımızdan çıkan oyuncular top koşturuyorlardi Malatya deplasmanı İstanbul takimlarinin korkarak geldiği ve genellikle mağlup oldukları bir deplasman haline gelmişti ,o takım mahkeme tescilli şike ile düşürülüyor,sayın çerçi döneminde mütevazı bütçe ile Antalya'da yeniden süper lige çıkıyor başarılı bir şekilde devam ederken devrin başkanı sayın Tanrıverdinin fedarasyon başkanı Haluk Ulusoy ile girdiği polimik neticesinde masa başında ki oyunlarla son maçta esas o maça gelmeden bizzat yaşadığım maçlardaki hakem kiyimlari ve ayarlı hatır gönül maçları ile ligden düşürülüyordu işte o Malatyaspor benim için efsanedir ve öyle kalacaktır bir başka Malatyalı için o takım efsane olmaya bilir onada saygı duyarım polimik yapmam .
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Gül ağacı (2 yıl önce)
    Hocanın yorumcular gibi anlatımı garip, ne demek kenan trezeguete karşı çok iyi oynadı, dediğin adam takım oyunundan uzak kendine oynayan bir adam, avrupa da dikiş tutturamamış , gelip seyircisi olmayan takımda oynadığını zanneden biri bizim KENAN ondan daha iyi bir açık şartlar çocuğu geri itmiş ................................madem öyle gençleri niye kazanmıyorsun,...............niye onlarla başlamıyorsun............................zaten giden gitmiş kalan sağlar bizimdir...................... hocaliğini gel,ştir, oyuncularını küçümseme..................niye bir takımda devamlılığın olmadığı sebebi ne acaba.................
    %34
    %66
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (2 yıl önce)
    10 yil sonra belki çıkar
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Malatyam (2 yıl önce)
    Yıl 1983 efsane takımın efsane başkanı rahmetli soykan o zamanlar tribün geliri dışında gelirde yok başkan ve yöneticiler karşılıksız ceblerinden servetlerini harcadılar oyuncular hepsi birbirinden karakterli üst düzey oyuncular ,geliyoruz sayın çerçi dönemi mütevazı bir bütçe ile amatör ruhlu profesyonel kendi kapatiselerinin üzerinde top oynayan Antalya'da kimsenin şans vermediği o güzel insanlar bizi lige taşıyordu,lige çıkan birinci takımımız 44 puanla mahkeme kararı ile şike yapıldığı ispat edilen bolu adana demir maçı sonucuna göre küme düşürüldü,ikinci kez Denizli Antep arasında son maçta nasıl düştüğümuzu herkes biliyor işte o efsanenimiz amatöre gitti, Yeşilyurt belediye spora sayın emin Katipoğlu,sayın Erkan Mumcu,rahmetli kantarcı abimiz ne emekler vererek amatörden birinci lige getirdiler adını Yeni Malatyaspor yaptılar süper lige çıkarken Eskişehir sporun altın tepsi içerisindeki ikramını unutamıyorum son 3 sezonda iki kez küme düştük geçen sezon ise Rize'de son maçlarda zoraki kurtulduk düşmek önemli değil kulübün borcunu bilen yok oyuncular antrenmana çıkmıyor takım kaptanı yaptığı hareketle bizi rezil etti başkan hakeme saldırıyor başkan dışındaki yöneticileri tanıyan yok oyuncular şehri terk ediyorlar futbolda bir marka değeri olan güzel malatyama bu manzara hiç mi hiç yakışmadı ne yapalım bizi bu durumlara düşürenler utansın.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Yıllardan beri gözlemlerim gelir gider dengesine dikkat edip ödemelerini zamanında yapan transferden anlayan , şeffaf yönetilen,hesap verebilen yönetime sahip takımlar bu ligde kalıcı olmuşlar ,kazara düşseler bile kısa zamanda yeniden çıkmışlardır,yukardaki kriterlere uymayanlar ise amatöre kadar düşerek kaybolup gitmişlerdir ornekmi efsane Malatyaspor,Mersin,ordu, Eskişehir,Elazığ,Van, Diyarbakır, Çanakkale, Bursa, Balıkesir, Gaziantep bizim dışımızda 16 yıl içerisinde iki kulübünü aynı hatalarla batıran başka bir ilimiz maalesef yoktur bu ilde bir daha futbol ne zaman toparlanır bilmiyorum , bütün bu yaşananlara rağmen şehrimizin sessizliğe bürünmesini ve kulüp başkanına destek veren insanlari ise hiç anlamış değilim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Düşmüş takım elindeki transferi olabilecek son oyuncularını transfer pazarı için oynatıyor yani değerli başkan son oyuncularida satıp öyle gidecek halbuki olması gereken gençleri oynatarak gelecek yıl takımın iskeletinde yer alabilecek oyuncuların tespit edilmesidir.
    %75
    %25
    Yanıtla