SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarılı Futbolcunun Eşi: Malatya'yı Çok Sevdim

0
Güncellendi - 2020-12-20 01:41:18
Başarılı Futbolcunun Eşi: Malatya'yı Çok Sevdim
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Semih Kaya’nın eşi Yasemen Saylar, Malatya’nın çok güzel bir şehir olduğunu ifade ederek, şehri sevdiğini söyledi.

Sarı siyahlı takımın başarılı defans oyuncusu Semih Kaya’nın eşi Yasemen Saylar, sosyal medya hesabından Malatya ile ilgili gelen sorulara, samimi cevap verdi.

Eşinin Yeni Malatyaspor’da futbol oynamasından dolayı Malatya’da yaşadığını belirten eski basketbolcu Yasemen Saylar, “Ara ara İstanbul’a gidiyorum ama çoğunlukla Malatya’dayım. Malatya’yı çok sevdim. Çok güzel bir şehir, insanları da çok güzel” ifadelerini kullandı.

Yasemen Saylar, Malatya’yı çok gezme fırsatı bulamadığını belirterek, şunları söyledi:

“Pandemiden dolayı çok gezme fırsatı bulamadım, daha çok evde oturuyoruz. Ama gördüğüm yerler ve tanıştığım insanlara dayanarak çok güzel bir şehir.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • mehmet (3 yıl önce)
    semih kardeşimizi Allah sakatlıklardan korusun malatyalılar semih çok seviyor insallah burada jübile yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazili (3 yıl önce)
    Analı kızlı, içli köfte(ıspanaklı, kıymalı, küncülü), kömbe( bu da küncülü), yoğurtlu kiraz yaprağı sarması, kâğıt kebabı vs. yemeden gitmeyin Malatya’dan.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş 44 (3 yıl önce)
    Bizde sizleri çok sevdik her zaman başımızın üstünde yeriniz var rabbim sizlere sağlık sıhhat versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Bizde onları çok sevdik harikasın Semih inşallah uzun yıllar Malatya da oynarsın karakterli kişilikli onurlu bir mücadele helal olsun Kubilay da da gelişme var İnşallah biraz güç ve biraz da teknik çalıştıkça Milli takıma kadar gidebilir kupa maçında son golü atan kardeşimize ligde son 10 dk da da olsa şans vermeliyiz queva bir an önce affedilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyadan (3 yıl önce)
    bizde beyefendi, saygın, mütevazi semih kardeşimizi sevdik, inşaAllah uzun yıllar Malatyamızda kalıp daha büyük başarılara birlikte imza atarız, mutlu ve saglıkla kalın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Teşekkür ederiz yenge hanıma, Semih kardeşimiz ile birlikte her daim başımızın üzerinde yeriniz vardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ. (3 yıl önce)
    Çok güzel yorumlar,İşte Malatya insanı böyle,yüreğinize sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara44 (3 yıl önce)
    Semih Kardeşimiz MalatyaSpora Büyük Kazanç..Kendisinide Oturmuş Karekteri Ve Olgunlaşmış Ftbol Bilgisinden Dolayı Kutliyorum..Takıma Abilik Edecek Karekterde Ve Olgunlukta Defans Toparlandı..Başarilar Diliyorum..Keşke Sezon Başında Alabilseydik..Şimdi Puan Durumunda Daha iyi Yerlerdeydik..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Allah razı olsun yenge hanım sizler bizim için baş tacı ve değerlerimiz arasındasınız misafir Perver bir malatya ya tekrardan hoşgeldiniz ağız tadıyla aileniz ile birlikte daha nice senelere semih kardeşimize de başırılarının devamını dilerim Allah a emanet olun
    0
    0
    Yanıtla
  • İSMET ŞAHİN (3 yıl önce)
    yengecim bizlerde sizi çok seviyoruz ben bir galatasaray taraftarıyım semih kardeşimi galatasarayda fıtpol oynadığı zamanlarda çok severdim çok başarılı bir fıtbolcu şimdi de malatya mıza geldi daha çok mutlu olduk inşallah şu korana illeti biterse siz malatyayı ve malatyanın insanlarını ozaman daha iyi tanıma fırsatınız olacak allaha emanet olun
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (3 yıl önce)
    Semih kardeşimi ve Eşinin MALATYA YI sevmesi çok güzel, bizler içinde bir mutluluk sevinci, gururu.. MALATYA İnsanı da Bağrında ki Güzel ve saygın insanları her zaman BAŞTACI eder.. Semihin O güzel mesajından Ben çok umutlandım.. Yanılmadım.!! "Bundan sonra MALATYASPOR öyle kolay bir rakip olmayacak..!!" Bütün Takım arkadaşlarını ve Sn. Hocayı, teknik idari bütün MALATYA camiasını kutluyor.. Başarılarının devamını diliyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim çok güzel özetlemişsiniz,yüreğinize sağlık,Bende sizinle aynı düşüncedeyim,Allahına gurban.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Semih abimizle nice mutlu ve sağlıklı yıllar geçirirsiniz malatya da inşallah. Güzel insanlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Nahit (3 yıl önce)
    Semih Malatyasporumuza büyük güç kattı. Tebrikler. Hamza hocamız da çok iyi. ?????
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif (3 yıl önce)
    Biz de onları çok sevdik.Nazik ve güzel insanlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahtuka (3 yıl önce)
    Doğru ve dürüst sporcuların mükemmel aileleri oluyor. Değerli Semih ve saygıdeğer hanım efendiyi tebrik eder birlikteliklerinin ömür boyu sürmesini dilerim. Güzide şehrimiz Malatyamıza değer kattınız, hoşgeldiniz, şeref verdiniz. Selamlar saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Sayın Yengemiz Malatyamızı beğendiğinize çok sevindik ve bilinki Malatyalıda Dünyanın neresine giderse gitsin çok seviliyor inşallah Semih Kardeşimle beraber uzun zaman Malatyada kalırsınız Hayat normale dönsün siz ozaman görün Malatyanın güzelliklerini sağlıklı mutlu ve Semih Kardeşede Uzun yıllar Başarılar dileriz. Malatyalı
    0
    0
    Yanıtla