SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarılı Güreşçiye Ödül

Başarılı Güreşçiye Ödül
A- A+ PAYLAŞ

Darende Kaymakamı Malik Çalışır, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla başarılı güreşçiyi sevindirdi.

Kaymakam Çalışır, geçen yıl Gençler Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi olan Mustafa Mirza Karcı’yı evinde ziyaret ederek, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlayıp hediye verdi.

Karcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri sebebiyle ertelenen müsabaka ve eğitimlerden dolayı üzgün olduğunu belirterek, Kaymakam Çalışır'a teşekkür etti.

Ziyarete, Emniyet Müdür Vekili Mahmut Demir ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ufuk Kale ve  Gençlik ve Spor Müdür Vekili Muhammet Mercimek de katıldı.

AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız