SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başbakanımıza Kurban Olsun"!

A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Eylül Cumartesi günü Malatya’ya gelişinde bir esnaf tarafından kurban edilecek olan 2 adet koç şehir turuna çıkartıldı. 

Başbakan’ın bir önceki Malatya ziyaretinde deve kesmek istemesine müsaade edilmeyen seyyar satıcı esnafı Ahmet Bayrak, bu kez Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Eylül Cumartesi günü Malatya’ya yapacağı ziyarette 2 adet koç keserek karşılamasını yapacak.

Bayrak, Başbakan Erdoğan’ın fotoğrafları ile süslediği kamyonete kurban edeceği ve üzerlerine "AKP" yazdırdığı 2 adet koçla davul-zurna eşliğinde şehir turu attı.

Bayrak, “Başbakanımın hayranıyım. Önceki gelişinde 2 deve kesmek istedim başbakanımız müsaade etmedi. Bu kez gelişinde 2 adet koç keseceğim. Başbakanımızı kimseye yedirmeyiz. Benim 2 çocuğum, ben ve 7 kardeşim, hepimizin canı Başbakanımıza kurban olsun” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız