SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Başkan Gürkan'dan Yeni Malatyaspor'a Ziyaret

Başkan Gürkan'dan Yeni Malatyaspor'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü'nü ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bir süredir maaş alamayan kulüp çalışanlarına Esenlik Şirketi'nden maddi destek verdi.

Ziyaretle ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi'nden herhangi bir açıklama yapılmazken, kulübün sosyal medya hesabından ise“Büyükşehir Bld. Başkanımız Sn. Selahattin Gürkan, Kulübümüzü ziyaret etti. Yöneticilerimiz M. Coşer Gömüç, İlhan Çelebi, Kulüp G. Müdürümüz Selçuk Günaydın, T.D Cihat Arslan ve G.Kaptanımız Damir İbriç ile de görüşen Sn.Gürkan'a nazik ziyareti için teşekkürlerimizi sunuyoruz.” açıklamasına yer verildi.

Bu arada, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın  Yeni Malatyaspor Kulübüne yaptığı ziyarette  bir süredir maaş alamayan kulüp çalışanlarına Büyükşehir Esenlik Şirketi üzerinden maddi destekte bulunduğu öğrenildi. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Birakiniz oyuncuları kulüp çalışanlarına maaş ödenmeyen bir kulüp korkuyorum yakında esenlikten giden yiyeceklerle yemek çıkar elektirik, doğalgaz faturalarını kim öder bilmiyorum bütün bu organize işlerin sorumlusu ise ortalarda yok pardon 31 Mayıs'ta son kez aklanmak için gelebilir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Bu kulübün başkanı ve onun yancı trolleri neredeler,haftaya kalksin eller havaya denecek eller kalkarsa başkan aklanmışmi olacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Çok kritik maç öncesi takım için çok iyi moral ve motivasyon oldu.Gülermisin?Ağlarmısın?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Bu önemli(!) maç öncesi moral açısından yerinde bir ziyaret..ülkedeki akıl tutulması heryerde her alanda kendini çok yakından hissettiriyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hoca 44 (1 yıl önce)
    Başkan o arkanda oturan zat bir ayakabimiz bile yok diyor.. Türkiye'ye rezil etti giderken bir Ankara lastiği alıp gotureydin..bakalım bu maç ta ne diyecek eminim yerimiz dar oynayamadík der..tabiki birileri düşecek birileri çıkacak yesilyurt Belediyespor'un başkanı kimse bu yorumlardan hiç nasibini almadı bilen varsa yazsın arguvansporu görsünler de utansinlar.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • zurna44 (1 yıl önce)
    Fotoğraflardan da görüldüğü gibi takım U19 kıvamında bir kadrodan oluşuyor. Bari seneye bu gençlerin yeteneklilerinden ve yapılacak yeni genç takviyelerle umarım kolej havasında genç, dinamik bir kadroyla zirveye oynarız.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    Yeşilçamın Avantür filmi gibi jön yine sahneye çıkmış
    %78
    %22
    Yanıtla