SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan Samir Er Sahurda Öğrencilere Misafir Oldu

Başkan Samir Er Sahurda Öğrencilere Misafir Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ramazan ayında gençlerle bir araya gelerek sahurda sürpriz yaptı. Üniversite öğrencilerinin evlerine misafir olan Başkan Er, ocakta menemen pişirerek gençlerle keyifli bir sahur geçirdi.

Başkan Er, sahur buluşmasını “Sahurda menemen benden, bulaşıklar gençlerden! Öğrenci evinde, pırıl pırıl gençlerimizle keyifli bir sahur geçirdik. Muhabbet bol, soframız bereketliydi. Teşekkürler kardeşlerim.” sözleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.

Gençlerle sohbet eden ve Ramazan’ın manevi atmosferini birlikte yaşayan Başkan Er, öğrencilerin beklenti ve taleplerini de dinleyerek onlarla samimi bir ortamda vakit geçirdi.

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.200 saniye