SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan Seçildi Koltuğu Yaktı!

0
Güncellendi - 2019-04-02 02:26:48
Başkan Seçildi Koltuğu Yaktı!
A- A+ PAYLAŞ

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Belediye Başkan adayı, kesin olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçilmesinin ardından ilk olarak şehir meydanında yerleri süpürüp, başkanlık koltuğunu yaktı.

AK Parti Elbistan Belediye Başkan adayı Mehmet Gürbüz, "Bizim koltuk sevdamız yok. Samimi olarak vatandaşa hizmet seferi için yola çıktık. Bugün bu meydanda bahar temizliğini hep beraber yapıyoruz" dedi.

Kesin olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçilmesinin ardından AK Parti seçim irtibat bürosuna gelen AK Parti Elbistan Belediye Başkan adayı Mehmet Gürbüz, burada toplanan vatandaşlarla birlikte ilk olarak şehir meydanında yerleri süpürdü.

Daha sonra makam koltuğunu yakan Gürbüz, kazananın Elbistan olduğunu söyleyerek, “Bizim koltuk veya başkanlık sevdamız yok. Şehrimizi hep beraber şöyle ayağa kaldıracağız. Gün bugündür. Bu şehirde yaşayan insanlar seçim kampanya sürecinde ve seçim günü üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getirdi. Bu günden itibaren bu şehirde yaşayan insanların huzuru ve mutluluğu için çalışacağız. Bizim koltuk veya başkanlık sevdamız yok. Elbistan'ı hak ettiği hizmetlere kavuşturabilmek için gece gündüz demeden canla başla çalışacağız. Bu seçimde hiçbir kardeşimiz üzülmesin, çünkü kaybeden olmadı, Elbistan kazandı. Elbistan bundan sonra hak ettiği yerlere gelecek ve adından her yerde söz ettirmeyi başaracak" dedi.

Kahramanmaraş, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • yusuf (5 yıl önce)
    Koltuğu yaktın da başkan , bundan sonra neyin üzerine oturcan
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Devlet malına zarar yeni koltuk almadımı bu adam? Ayaktamı duracak
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan SOĞUKPINAR (5 yıl önce)
    Seçilen Belediye Başkanını kutluyorum, tebrik ederim . Sandıkla gelen herkes alkışı hak eder . Fakat o yaktığı koltuk kamu malı ve kamu malı, bizlerin vergileriyle alınan ve o koltukta kim oturursa otursun haberi olamayan cansız bir nesne üstelik maddi karşılığı da var, bu yüzden yakılmayı hak etmiyor. Sembolikte olsa başka bir yol bulunabilirdi. Benimki bir görüş sadece.
    0
    0
    Yanıtla