SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yılmaz'ın Bir Ayağı Balıkesir'de, Bir Ayağı Malatya'da

Yılmaz'ın Bir Ayağı Balıkesir'de, Bir Ayağı Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz bir yandan Balıkesir’in 20 ilçesinde projelerini sürdürürken bir yandan da deprem bölgesinde yaraları sarmaya devam ediyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 66 gündür vardiyalı olarak deprem bölgesinde görev yapan Büyükşehir ekipleriyle beraber Malatya’da sahur sofrasında bir araya geldi. Depreminin ilk gününden bu yana gerek bölgede gerçekleştirdiği arama-kurtarma, enkaz kaldırma, altyapı ve insani yardımlarla, gerekse Balıkesir’e gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılanması noktasında elini taşın altına koyan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, depremin üzerinden 66 gün geçmesine rağmen belediye başkanıyla, personeliyle bölgede görev yapmaya devam ediyor.

Bir yandan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin 20 ilçedeki sürdürdüğü projelerini yerinde inceleyen Başkan Yücel Yılmaz bir yandan da Malatya’daki Büyükşehir çalışmalarını yerinde kontrol ediyor. Deprem bölgesinde ikamet sayılarının artması, ticaretin yeniden canlanmasına ve sürdürülebilir hale gelmesi için büyük bir çaba harcan Başkan Yılmaz, Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve BALGÜÇ Vakfı iş birliğinde “Balıkesir Çarşı” ile Adıyaman’a kalıcı bir gönül köprüsü de kuruyor.

Balıkesir, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız