Yargıtay 21. Ceza Dairesi Başkanı Hüseyin Boyrazoğlu, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz'ı makamında ziyaret etti.
Ankara Cumhuriyet Başsavcısı iken 2010'da Yargıtay Üyeliğine, 2014'te de 21. Ceza Dairesi Başkanlığı görevine seçilen aslen Kuluncaklı olan Boyrazoğlu'nun, Adli Tatil nedeniyle memleketinde bulunduğu belirtildi.
Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Boyraz, Daire Başkanı Boyrazoğlu'na ziyaretinin anısına plaket verdi.
SANATÇI ÖZLEM BÜYÜK'ÜN ZİYARETİ..
Bu arada aslen Kuluncak- Alvarlı olan ses sanatçısı Özlem Büyük, annesi ile birlikte Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz'a bir ziyarette bulundu.
Samimi ortamda geçen ziyaretle ilgili konuşan başkan Boyraz, "Kendisinin ziyareti bizleri memnun etti. Sanatçımıza sanat hayatında başarılar diliyorum."dedi ve ziyaret anısına bir plaket verdi.