SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başsavcı Tebriği Duvarda

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 4 ay önce bir kişinin otomobil içerisinde öldürülmesi olayını tüm yönleriyle ortaya çıkaran ve olaya neden olan 97 kilo eroin ile birlikte tüm zanlıları yakalayan Asayiş Şubesi ekiplerini, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ceyhun Ceylan tebrik etti.

Malatya'da 22 Kasım 2007 tarihinde Turgut Özal Mahallesi Aksa Sitesi önünde 44 AN 262 plakalı otomobil içerisinde İhsan Yıldız adlı şahıs tabanca ile vurularak öldürülmüştü. Olayın eroin hesaplaşması olduğunun ortaya çıkarılmasının ardından, Asayiş Şubesi'nin gizli ve teknik çalışması sonucunda, eroinin diğer ortakları olan Y.G. ve V.K.'nin ortakları İhsan Yıldız'ı 50 bin euroya kiraladıkları M.Y. ve B.İ. adlı şahıslara öldürttüğü tespit edilmişti. Cinayet soruşturmasında 85 kilo eroini Elazığ'da bulan Asayiş Şube ekipleri, olaya karışan tüm zanlıları yakalamış, kiralık katillere para yerine verilen 12 kilo eroini de ele geçirmişti.

Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması ve delillerin mahkemeye sunulması nedeniyle Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ceyhun Ceylan tarafından gönderilen yazı ile Asayiş Şubesi ekipleri tebrik edildi. Başsavcı Ceylan'ın yazısında şu ifadeler yer aldı:

"22.11.2007 tarihinde İhsan Yıldız'ın ateşli silahla öldürülmesi sebebiyle yapılan soruşturma sırasında Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi görevlilerini, olayın zanlılarının bulunması ve olayın aydınlanması için göstermiş oldukları üstün çalışma ve üstün başarıdan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim."

Başsavcı Ceylan'ın tebrik yazısı büyütülerek Asayiş Şubesi'nin çeşitli yerlerine asıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız