SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başvuru Süreleri Uzatıldı

0
Güncellendi - 2020-04-29 03:36:21
Başvuru Süreleri Uzatıldı
A- A+ PAYLAŞ

Tarım ve Orman Bakanlığı, “Bitkisel Üretim Destekleri” için başvuru süresinin uzatıldığını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın internet sitesinde yapılan açıklamada, Bitkisel Üretime “Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ”in Resmi Gazete’de yayınlandığı hatırlatılarak, yeni başvurular için belirlenen tarihler açıklandı.

Buna göre, “Hububat, baklagil fark ödemesi desteği ile dane mısır fark ödemesi desteği” için son başvuru tarihi 29 Mayıs 2020 tarihine kadar uzatıldı.

Organik ve iyi tarım destekleri için başvuruda son tarih 30 Nisan

Bakanlık açıklamasında, “Yağlı tohumlu bitkiler fark ödemesi desteği ile dane zeytin fark ödemesi desteği” için son başvuru tarihi 30 Nisan 2020 tarihine kadar uzatıldığı belirtilirken, Organik tarım desteği ile iyi tarım uygulamaları desteği” için son başvuru tarihinin de 30 Nisan 2020 olduğu bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız