SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Belediyesi Çöşnük'te Arsa Satıyor

Battalgazi Belediyesi Çöşnük'te Arsa Satıyor
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi'nce Çöşnük Bölgesinde 3 arsa satışa çıkarıldı.

Battalgazi Belediyesinden yaklaşık 25 bin metrekarelik 3 arsa satışa çıkarıldı. Dere ve sel yataklarının toprakla doldurularak imar için düzenlenmesiyle gündeme gelen Çöşnük Bölgesinde, Çamurlu Mahallesinde yer alan ve mülkiyeti Belediyeye ait  15 bin, 2 bin ve 7  bin 800 metrekarelik 3 arsa satışa çıkarıldı. Şehrin doğu yakasında yer alan ve hızla yapılaşmaya açılan Çamurlu) Mahallesinde arsa vasıflı 3 arsayı satışa çıkardı.

 Encümen aracılığıyla 02.02.2023 tarihinde Kapalı teklif usulü ile yapılacak ihale ile ilgili ilanda şu bilgiler yer aldı:

"1.) Malatya İli, Battalgazi İlçesi, Çamurlu Mahallesinde bulunan ve mülkiyeti Belediye Başkanlığımıza ait olan 4691 ada 11 parsel, 4664 ada 3 parsel ve 4664 ada 4 parsel sayılı taşınmazların satışı, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35. (a) Maddesine göre "Kapalı Teklif Usulü" ile yapılacaktır. Malatya Battalgazi Belediyesi'ne ait olan söz konusu taşınmazlar Belediyemiz Hizmet Binası içerisinde bulunan Encümen Toplantı Salonunda, Encümen huzurunda satılacaktır.

2.) Taşınmazların satışı ile ilgili olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'na göre ihalelere katılmaları sakıncalı olan kimseler, gerek doğrudan gerekse vekâleten ihaleye katılamazlar. İhaleye girip de teminatlarını yakanlar bir yıl süre ile Belediyemizde açılacak ihalelere katılamazlar.

3.) Satışı yapılacak taşınmazların yeri, konumu, alanı, tahmin edilen bedeli aşağıda belirtilmiştir.

a) Çamurlu Mah. 4691 ada 11 parsel  yüzölçümü: 15.238 m2 İmar Durumu: arsa E:1,20 TAKS:0,20 Yençok:Serbest  Tahmini bedel !8. 000.000 Türk Lirası
b) Çamurlu Mah. 4664 ada 3 parsel yüzölçümüİ:2122 m2  İmar Durumu: Arsa: E:1,20 TAKS:0,20 Yençok:Serbest  Tahmini bedel: 2.500.000 Türk Lirası
c) Çamurlu Mah. 4664 ada 4 parsel yüzölçümü: 7.845 m2 İmar Durumu: Arsa  E:1,20 TAKS:0,20 Yençok:Serbest Tahmini bedel: 9.300.000 Türk Lirası"

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Emine (1 yıl önce)
    Milletin arsalarını zorbalikla ucuz fiyata alıp sonra kendileri kat kat fiyat üzerine satarlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Bizim Sitenin bitisiginde venk yolu üstünde belediyeye ait bir arsa vardı. Konut yapılacak yer de değildi, çünkü iki sitenin ardında daracık bir arsaydi. Ancak park yapilabilirdi. Gelin görün ki belediye üç kuruş koparacam diye müteahhite sattı. İnsanların elinde avucunda ne varsa verip aldığı daireleri resmen öldürdüler.boyle bir belediyecilik olur mu. Vatandaşın emeğine yazık değil mi. Belediye elinde ne varsa parsel parsel satıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kenan (1 yıl önce)
    Çamurlu mahallesine allah için bir camii yapın bin ev var camii yok bu ne ya yaşam merkezi yaptınız camii tam yapılacak yeri sattınız yatay mimari dediniz 15 katlı bina kondurdular camii olmayan tek mahalle çamurlu mahalle si nuri sokak anlatmaya gerek yok konuşmayacağım.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Evde de namaz kılınabiliyor umarım farkındasındır din kardeşim
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Bayram ve cuma namazını da evinde mi kılıyorsun din kardeşim
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Murad duran. (1 yıl önce)Erdal isimli kullanıcı yorumuna
    Sen evinde namaz kilabilirsin, akıl küpü.sen aklını kendine sakla din kardeşim.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Kamile Kaya (1 yıl önce)
    Dere ve sel yataklarının toprakla doldurulduğu alanları bana bedava verin almam. O kadarda değil yani. Yarın öbür gün almasaydın derler
    %28
    %72
    Yanıtla