SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Belediyesi'nden Öğretmenler Günü Kutlaması

Battalgazi Belediyesi'nden Öğretmenler Günü Kutlaması
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen kutlama yemeğinde ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek günlerini kutladı. Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu hatırlatarak öğretmenlere karanfil hediye eden Başkan Güder, “Öğretmenlik dünyada gıpta edilecek iki husustan biridir” dedi.

Battalgazi Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle özel bir kutlama programı düzenlendi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tertip edilen program kapsamında ilçede görev yapan kadın öğretmenler, düzenlenen tur gezisi ile Medeniyetin Kalbi Battalgazi’deki tarihi mekanları gezdi. Tarih başkenti ilçede geçmişe doğru derin bir yolculuğa çıkan öğretmenler, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in ilçede startını verdiği vizyonel projelerden Kırkgöz Sahil Parkı Projesi ve Eskimalatya Meydan Projesi alanlarını da inceledi. Projelerin Battalgazi’nin güzelliğine güzellik kattığını aktaran öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde kendilerini unutmayan Başkan Güder’e gönülden teşekkürlerini iletti. 

Gezi programının ardından öğretmenler, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder tarafından kendileri için hazırlanan kutlama yemeğine katıldı. Başkan Güder, öğretmenlere karanfil hediye ederek bu özel günlerini kutladı. Samimi bir ortamda geçen programda öğretmenle tek tek yakından ilgilenen Başkan Güder, zor ve meşakkatli şartlarda görev yapan öğretmenlerin her türlü övgüye layık olduğunu ifade etti.

Kendileri için hazırlanan sürpriz karşısında mutlu olduklarını belirten İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Burcan Berber, “Bugün aramızda olamayan 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir aradayız. Bu özel programı bizler için tertip eden Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e ve kıymetli eşi Yıldız hanıma teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizim için çok değerli ve özel bir program oldu” derken, Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi Müdür Yardımcısı Gökçen Durukoğlu ise “Böylesi bir günde düşünülmek kadar başkan güzel bir şey yoktur. Düşünülmüş olmak insanı gerçekten çok mutlu ediyor. Bir Malatyalı olarak hiç görmediğim yerleri gezdik. Gezimizde çok anlamlıydı. 22 yıldır çalışıyorum ve yeni nesiller yetiştirmek ve onlara dokunmak gerçekten anlamlı” şeklinde konuştu.  

Kazım Karabekir İlkokulu Müdürü Arzu Ateş, “24 Kasım münasebetiyle düzenlenen gezi programına katıldık. Çok eğlenceli ve güzel bir programdı. Bizlere bu güzel programı tertip eden başkanımıza teşekkür ediyorum. Görmediğimiz bir çok bölgeyi gezdik. Görülmeye ve gezilmeye değer yerler. Herkese tavsiye ederim. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e kıymetli eşleri Yıldız Güder hanımefendiye teşekkür ederim” derken, Orduzu Mecit Şahaplıoğlu Ortaokulu Müdürü Gül Karataş, “Battalgazi’mizin en popüler yerlerini gezmek bizleri çok onurlandırdı. Diğer okul idarecilerimizle de tanıştık. Battalgazi’de tarih yatıyor, medeniyet yatıyor. Bu tarih yolculuğuna çıktıktan sonra ilçedeki bazı yatırımları da inceledik. Çok başarılı çalışmalara imza atılmış. Bugünde bizleri unutmayan Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız