SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Belediyesi'nin Karne Hediyesi 'Tay' Filmi

Battalgazi Belediyesi'nin Karne Hediyesi 'Tay' Filmi
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi, 20 Ocak Cuma günü başlayacak olan yarıyıl tatili döneminde öğrencilere karne hediyesi olarak sinema etkinliği düzenleyecek.

Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek sinema gösterimiyle çocuklar yarıyıl tatili sevincini doyasıya yaşayacak. Çocukların hem eğlenceli hem de verimli bir yarıyıl tatili geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenecek olan etkinlik, 23 Ocak Pazartesi günü saat: 14.00’de başlayacak. 7'den 70'e herkesin izlediği ve Hazreti Muhammed'in "Hicret" yolculuğunu konu alan masal tadındaki “Tay” Filmi, 27 Ocak’a kadar her gün saat: 14.00’te Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda izleyicilerle buluşacak.

Öğrencilerin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunacak kültürel etkinliklere bir yenisini daha eklediklerinin altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Ara tatil döneminde öğrencilerimize karne hediyesi olarak sinema etkinliği düzenliyoruz. İlçedeki öğrencilerimize güzel bir hediye vermek istedik. Öğrencilerimiz sinemaya doyacak. 23 Ocak’ta başlayacak olan sinema etkinliğimiz, 27 Ocak’a kadar devam edecek. Tüm öğrencilerimizi etkinliğimize bekliyoruz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • M. Öz (1 yıl önce)
    Bugün öğleden önce gittim sordum. Yer ayırtılmadığını saat 2 de başladığını biletsiz olarak alındığını ve yer olduğu söylendi. Öğleden sonra saat 13.35 te çocuklarla gittik saat 2 ye kadar bekledik ki çocuklar girsin diye. Saat 14.10 gibi kapıdaki zabıtaya sordum. Niçin içeri alınmadığını. O da gösterimin 2 de başladığını saat 3,5 a yeniden olacağını söyledi. Bu arada gelen geri gidiyor ve çok kalabalık. Çocuklar çok üzüldü. Düşünce güzel organizasyon sıfır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet keleş (1 yıl önce)
    Bukadar insanı topladiniz oraya Konuma bakıp gelen askeriyenin oradaki büyük sehirmerkzine ait niş okadar yol gelen insan bir okadar da geri yürüyor Bukadar masraf yapan İnsan Herşeyi Hesapla masi Gerekirdi Doğal afet v.b olaylar hariç, herkes işin den gücünden geri kaldı onu da geçtim çocuk bu çocuk ne hayaller le gelmişler dir diye düşünseydiniz plan yapılıp güzel. Bir organizasyon yapılması gerekirdi İnsanları kandırmak dan vaz Geçin Yetişkinler Bitti sıra cocuklardami yapmayın bu insanlar bu Millet sahipsiz Değil...!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kündübekli (1 yıl önce)
    Kaç para verdiniz filme, salona? Kaç personel koşturacak? Billboard lara tanıtıma kaç para harcadınız? Senin işin mi bu filmi göstermek? Billboardlarda suratlarınızı görmekten midemiz bulanıyor artık. Cebindeki para ile iş yapıyormuş gibi bir de abartarak dev afişleri bastırıp parasını da devletin kasasından ödüyorsunuz. Türkiye'nin her ili ilçesi aynı. Her partisi de. Utanma arlanma kalmadığı gibi emlak, arsa vergisi ve bedava sudan alınan fahiş fiyatla bütçeyi böyle çarçur ediyorsunuz. Lafım tüm partilere ve belediye başkanlarına. Heye bir de işyeri açma sömürüsü ve zulmü var Belediye ne diye ruhsat istiyor? Yok esnaf dernekleri, yok ticaret odası vs. Vergi dairesine kayıt var mı? 1 syfa düz yazıya"Bu kağıt bunun aynısı" deyip bir mühür basan noter 300 tl istiyor. Bu nasıl bir ülke? Dünyada örneği yok. Yok dünyanın gözbebeği, yok destan şehri, yok doğunun parisi. Kendi halkınızla alay etmek, kendinizi özel bir yaratık gibi görmek nasıl bir hastalık böyle? Özelliğiniz ve yeteneğiniz önceki başarılarınız ne? Ülkeden neden kaçmak istiyor onlarca milyon insan? Bu da mı sizlere bir fikir vemiyor? Hoş. Ülke dışına adam kaçışını organize etmek te belediyelerin işi olmuş ya. Sözün bittiği yer!
    %15
    %85
    Yanıtla