SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Meclisi Toplandı

0
Güncellendi - 2017-03-02 02:57:38
Battalgazi Meclisi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlığında yapılan toplantıda, imar ağırlıklı gündem maddeleri görüşüldü.

Battalgazi Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantısını, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantı, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile birlikte başladı. Toplantıda ilk olarak İmar ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü. Yapılan görüşmelerin ardından imar ile ilgili gündem maddelerinden bazıları İmar Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edilirken, bazıları ise ertelendi. Daha önce İmar ve Hukuk Komisyonu’na havale edilen ve Battalgazi ilçesine bağlı Yenimahalle Mahallesi’nin isminin Serintepe, Orduzu Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Kaldırım Caddesi’nin başlangıç noktasından Kaldırım istikametine doğru Leylekpınarı yol kavşağına kadar olan kısmının Taşpınar Caddesi olarak değiştirilmesi ile İlgili gündem maddeleri de toplantıda görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda, daha önce Hukuk Komisyonuna havale edilen içkili alan bölgesinin genişletilmesi ile ilgili gündem maddesi ise, yapılan görüşmelerin ardından oybirliği ile reddedildi.

Toplantıda son olarak Selçuklu Mahallesi Şehit Cumali Sancar Sokağı üzerinde bulunan, yetki ve sorumluluğu Battalgazi Belediyesi’ne ait olan Selçuklu Parkı içerisine 112 Acil Sağlık İstasyonu yapılması amacıyla Sağlık İl Müdürlüğü ile yapılacak olan protokol için Belediye başkanına yetki verilmesi ile ilgili gündem maddesi de yapılan görüşmelerin ardından oybirliği ile kabul edildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısını 5 Nisan 2017 Çarşamba günü gerçekleştirecek.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Hakan k (7 yıl önce)
    Başkanı ne ki üyeleri ne olsun ve iş yapsın. Ne için toplanmış olabilirler: 1- Büyüklerimiz elini kaldır dedimi, kaldıracak, indir dedi mi indirecek bu üyeler 2- Birileri yeni arsamı almış, yol nerden gececek yine bu üyeler, 3- Ensesi kalın birine açma ruhsatı, yada baska bir izin belgesi için bu üyeler, 4- Hizmet adı altında asfalt yolları, stebilize yola döndermek için bu üyeler, 5- İlerde hiçmi bir yere bir şekilde gelmem için bu üyeler, 6- Eşim dostum bir yere yerleşirmi diye bu üyeler, v.b. gibi artırabiliriz. Hangisi hizmet için, Allah rızası için orada. Allah rızası için olsa bu yollar, bu altyapı böylemi olur, birileri sesini cıkarırdı. Biz yine de Allah'a havale edelim. Allah haklarından gelsin. Ne diyelim başka. Hizmetmiş pehhhh.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim (7 yıl önce)
    İNSAF EDİN BE KARDEŞİM BATTALGAZİ BELEDİYESİNE HAKSIZLIK ETMEYİN. ADAM KIŞ GÜNÜ BİLE MASKİ NİN YAPTIĞI KAZILARI DÜZELTİP KALDIRIM YAPMAYA ÇALIŞIYOR ÇÖŞNÜKTE. DAHA NE YAPSIN...
    0
    0
    Yanıtla
  • 500 metrelik kaldırımdan bahsediyorsun galiba. 3 yılda 500 metre kaldırım büyük hizmet diyorsan şayet, hayırlı olsun sana... Belediyen ve onun müthiş başkanı ve yönetimi... Ne diyebilirim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nk (7 yıl önce)
    Boşuna toplanıyorlar kanaatimce. Ne bir proje ne bir hizmet ne kayda değer bir gelişme var Battalgazi bölgesinde. Varoş görüntüsüne bürünüyor yavaş yavaş o mecliste oturanların engin vizyonlari(!) sayesinde...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (7 yıl önce)Nk isimli kullanıcı yorumuna
    Bu meclis bu haliyle hep birlikte ÇÖŞNÜĞÜN çukuru tümseği ve dumanı bitmeyen tozlu sokak ve caddelerinde çöp kamyonu geçtiğinde kaldırdığı tozda ve dumanda bir kaç saniye kalmalarını çok isterdim. Bizimle yaşayamayan veya yaşayıp kendinde haberi olmayan birilerinin arka bahçesine su taşıyan ve birilerinin gölgesinde buraya gelenler unutmayın bu toz dumanda ahalinin size gönderdiği o tuzlu ve dumanlı selam ansızın çarpabilir. Birkaç temizlikçi gönderip bu sokakları süpürmek, sulamak, çukur ve tümsekleri düzeltmek çok mu zor. Yüklenici firma neden bu kadar berbat çalışıyor? Bunu denetleyen yok mu? Bu kadar mı beceriksiz ve bu kadar mı acizsiniz?
    0
    0
    Yanıtla