SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi ve Kale'ye Yeni Köprüler

0
Güncellendi - 2017-11-22 05:50:37
Battalgazi ve Kale'ye Yeni Köprüler
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi'nce Battalgazi’de Pelitli ve Hasırcılar mahalleleri ile Kale ilçesinde Kale ve Bent mahallelerine yeni köprüler yapıldı.

Pelitli mahalle yolu üzerine 19 metre uzunluğunda, 7 metre genişliğinde, 4 metre yüksekliğinde, tek gözlü yeni bir köprü yapıldı. Hasırcılar Mahallesinin ulaşımını sağlayacak köprü ise 20 metre uzunluğunda, 3 metre genişliğinde, 3 metre yüksekliğinde inşa edildi.

Kale ilçesinde de iki köprü yapılarak hizmete sunuldu. Köprülerden, Kale mahallesine 12 metre uzunluğunda, 10 metre genişliğinde, 4 metre yüksekliğinde yapıldı. Bent Mahallesinde yapılan köprü ise 11 metre uzunluğunda, 6 metre genişliğinde, 2.5 metre yüksekliğinde.

Köprü çalışmalarının yapıldığı noktalarda dolgu ve çevre düzenleme işleri devam ediyor. Bazı köprülerin daha güvenli olması için taş duvar yapımı ise yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

En önemli sorunumuzu büyükşehir çözdü

Kale ilçesinde yapılan köprü çalışmalarını değerlendiren mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediyesinin Kale ilçesinde ulaşım sorunlarının çözümü noktasında çok önemli çalışmalar yaptığını söylediler.

En önemli sorunları Büyükşehir Belediyesinin çözdüğünü ifade eden vatandaşlar, “Köprüler uzun yıllardır muhtaç olduğumuz projelerdi. Büyükşehir Belediyemiz sorunlarımızın büyük bölümünü çözdü. Köprüler çok güzel oldu. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz,” dediler.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız