SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tabi ki Küçük Aksaklıklar Olacak"

0
Güncellendi - 2022-01-23 20:04:43
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Mehmet Mert, Belediye Başkan Yardımcılarından Mehmet Acun ve İsmet Sarıgül ile birlikte karla mücadele ekiplerinin sahadaki çalışmalarını inceledi. Karla mücadelede gecesini gündüzüne katan ekiplerin Akpınar, Şire Pazarı, Eskimalatya’daki Alacakapı meydanı ve Yeni cami çevresindeki çalışmaları inceleyerek bilgiler alan Başkan Güder, hummalı bir çalışma örneği ortaya koyan ekiplere tatlı ikramında da bulundu.

Aralıksız çalışmalarından dolayı ekiplere teşekkürlerini ileten Alacakapı Mahalle Muhtarı Nafiz Sayın, “Malatya genelini etkisi altına alan kar yağışın ardından belediye ekiplerimiz önce ana arterleri sonrasında ise ara mahalleleri temizleme çalışmaları devam ediyor. Ekipler yoğun şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Araç sayısı yeterli olmayabilir ama bu konuda vatandaşlarımızın duyarlı olması gerek. Belediye başkanlarımıza ve ekiplerine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kar temizleme çalışmalarında ilçe belediyeler ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerine dikkat çeken Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, “Kar yağışının ardından hemen harekete geçen belediye ekiplerimiz, Malatya’nın her noktasında çalışmalarına başladılar. Diğer belediyelerimizin ekipleri ile birlikte koordineli olarak çalışmalarımızı sürdürdük. Ekiplerimiz çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Gecenin bu saatinde çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“BATTALGAZİ’DE EKİPLERİMİZ 7/24 SAHADALAR”

Vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi ve ulaşımda herhangi bir problemin olamaması için gece gündüz sahada olduklarını hatırlatan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Uzun süredir beklediğimiz kar yağışını şükürler olsun ki Malatya’mızda gördük. Karı gördüğümüz ilk andan itibaren çok sayıda araç ve personel ile aktif bir şekilde sahada yer aldık, almaya da devam ediyoruz. Malatya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çalışmalarımızı koordineli olarak yürüttük. Malatya’mızın binlerce mahallesi ve sokağı var. Kar yağdığı andan itibaren her sokağa inmek hemen kolay olmuyor. Battalgazi’mizde 103 mahallemiz, 1800'ün üzerinde sokağımız var. Bu sokakların hepsinde aynı anda çalışma yapmak mümkün değil. Tabi ki küçük aksaklıklar olacaktır. Küçük aksaklıklara rağmen biz koordinasyon halinde çalışmalarımıza devam ettik. Şuanda ilçemizde kardan nedeniyle kapalı mahallemiz yok. Tüm mahallelerimize ulaştık. Çağrı merkezimize gelen tüm çağrıları imkanlarımız doğrultusunda değerlendiriyoruz. Ayrıca tedbirsiz olarak trafiğe çıkan sürücülerimizin yardımına, hayvanlarına yem ulaştırma zorlanan vatandaşlarımızın da yardımına koştuk. Ekiplerimiz 7/24 sahadalar. Gecesini gündüzüne katan ekiplerimize çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ümit (2 yıl önce)
    Yazmışlar çarşı Akpınar sire pazarı ya biz koruz yada bunlar milletin aklıyla dalga geçiyor o kadar reklam yapıyorlar şu aracı aldık şu kar kureme aracı nerede belediyeye alınan araçlar
    0
    0
    Yanıtla
  • samet (2 yıl önce)
    küçük aksaklıklarmış lan ÇÖŞNÜKTE KARDAN DOLAYI KAPANAN YOLDA KADININ ÜSTÜNDEN ÇÖP ARABASI GEÇTİ Ç Ö P A R A BA S I GEÇTİ neyden bahsediyosun? elbet ahiret var o kadının çocuğu eşi seveni sana hesap sorar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Sana küçük bize büyük
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    Ancak tatlı ve çay ile şhow yaparsınız salep yokmu salep yanınızdan ayırmadığınız kilolu arkadaşıda göremedik bırakın bu işleri sayın başkanım gidin bi cadde sokakların halini görün ...
    0
    0
    Yanıtla