SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'BAY' Haftayı 3'üncü Tamamladılar

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig 12.Grup'ta 7.haftayı bay geçiren Malatya Bayanlar Spor Kulübü, haftayı 9 puanla üçüncü sırada tamamlandı.

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig 12.Grup'ta 7.hafta karşılaşmaları oynandı. Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün bay geçtiği haftada Gaziantep Karataşspor sahasında lider Kahramanmaraş Anadolu Gençlikspor'u, Makamspor ise sahasında Şanlıurfa Gençlik Spor'u konuk etti.

Lider Kahramanmaraş Anadolu Gençlikspor, deplasmanda Gaziantep Karataşspor'u 9-1 mağlup ederek, 16 puanla zirvede yer aldı.

Şanlıurfa Gençlik Spor ise deplasmanda Makamspor'u 6-0 mağlup etti ve puanını 12'ye yükselterek, haftayı ikinci sırada tamamladı.

Grup'ta yedinci haftayı maç yapmadan geçiren Malatya Bayanlar Spor Kulübü, oynadığı 5 karşılaşmada aldığı 3 galibiyet, 2 mağlubiyetle 9 puan topladı ve üçüncü sırada yer aldı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin sekizinci haftasında 17 Şubat Pazar günü lider Kahramanmaraş Anadolu Gençlikspor'a konuk olacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız