SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayram Öncesi Trafik Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Bayram Öncesi Trafik Güvenliği Toplantısı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya ‘da Kurban Bayramı öncesi vatandaşların güvenle seyahat etmelerini sağlamak amacıyla uygulanacak trafik tedbirlerinin değerlendirildiği Trafik Güvenliği Toplantısı İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren Başkanlığında yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde bulunan Şehit Emrah Horoz toplantı salonunda gerçekleştirilen programda ilçe emniyet müdürleri de hazır bulunurken, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla karayollarında artış gösteren trafik yoğunluğu nedeniyle meydana gelebilecek kazaların önüne geçmek amacıyla yapılan denetimlerin ve tedbirlerin arttırılması ile alınacak önlemler görüşüldü.

İha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • hasan (2 yıl önce)
    şehiriçi trafiği de düzenlemeyi düşünüyorlar mı acaba? yoksa başka şehirden birilerine mi soralım bu konuyu? İnönü caddesine park etmeyi niye engellemiyorlar? sözde 4 şerit yol ama bazı yerlerde 2 araç yan yana zor geçiyor .iki sıra yan yana park ediyorlar polislerin sesi çıkmıyor. Park yasağı tabelalarının önü park edilmiş araç dolu ve trafik polisinin önünde oluyor bunlar. Herkes ters yöne giriyor polis görüyor fakat sesini çıkarmıyor. ilginç bir durum.
    %75
    %25
    Yanıtla
İşlem süresi: 0.175 saniye