SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Bayram Tatilindeki 32 Kazada 3 Ölü, 77 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-07-26 15:07:18
Bayram Tatilindeki 32 Kazada 3 Ölü, 77 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

KAZALARLA İLGİLİ AYRINTILAR.. Kurban Bayramı tatili süresince, Malatya'da Jandarma sorumluluk bölgesinde meydana gelen 32 trafik kazasında 3 kişinin öldüğü, 77 kişinin yaralandığı bildirildi.

Meydana gelen trafik kazalarıyla ilgili bilgiler şöyle:

AKÇADAĞ:Kozluca Mahallesinde, 16 Temmuz 2021 günü İ.T. isimli şahıs yönetimindeki 07 GUJ 21 plakalı araç ile Malatya/Kayseri istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun solundaki bariyerlere çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmış.

KULUNCAK:Karabük Mahallesinde, 16 Temmuz 2021 günü B.S.Ş. isimli şahsın yönetimindeki araç ile seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle kavşaktan çıkış yapan M.M. isimli şahsın kullanmış olduğu araca çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada M.M. isimli şahıs kullanmış olduğu araçta yolcu olarak bulunan E.Y. isimli şahıs hayati tehlikesinin bulunduğu, gerekli tedavisi için Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir.

AKÇADAĞ:Hartut Mahallesinde, 16 Temmuz 2021 günü Ş.V. isimli şahıs yönetimindeki motosiklet ile seyir halinde iken karşı yönden gelen C.D. isimli şahsın sürücülüğünü yaptığı araç ile çarpışması sonucu çift taraflı yaralamalı trafik kazası meydana gelmiştir. Kazada motosiklet sürücüsü Ş.V. isimli şahıs hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır.

DOĞANŞEHİR:Erkenek Mahallesinde, 16 Temmuz 2021 günü C.Y. isimli şahıs yönetimindeki 42 YN 351 plakalı araç ile seyir halindeyken aynı yönde seyreden 44 KS 456 plakalı kamyonete arkadan çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada 42 YN 351 plakalı araçta yolcu olarak bulunan S.P. isimli şahıslar hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır.

BATTALGAZİ:Yaygın Mahallesinde, 16 Temmuz 2021 günü A.T. isimli şahıs yönetimindeki aracı ile seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybederek aracın takla atması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan M.T. , B.T. , M.T. ve R.T. isimli şahıslar hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır.

YEŞİLYURT:Görgü Mahallesinde 17 Temmuz 2021 günü Kayseri-Malatya Karayolu Polis uygulama noktasına yönetimindeki araç ile giren K.T. isimli şahsın ani fren yapması nedeniyle arkadan yönetimindeki araçlar ile seyir halinde olan İ.D. ve S.Ç. isimli şahısların duramayarak arkadan çarpmaları sonucu (3) aracın karıştığı zincirleme kaza meydana gelmiştir. Kazada araçlarda yolcu olarak bulunan M.A.Ç. ve E.T. isimli şahıslar hafif şekilde yaralanmışlardır.

YEŞİLYURT:Görgü Mahallesinde 17 Temmuz 2021 günü E.D. isimli şahıs yönetimindeki araç ile seyir halinde iken, aracının lastiğinin patlaması nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan E.D. ve S.D. isimli şahıslar hafif şekilde yaralanmışlardır.

YEŞİLYURT:Özal Mahallesinde 17 Temmuz 2021 günü Y.A. isimli şahıs yönetimindeki araç ile havaalanı istikametine seyir halinde iken hatalı sollama yapması nedeniyle karşı istikametten gelen M.Ö. isimli şahsın yönetimindeki araç ile çarpışarak, daha sonra aynı istikamette seyir halinde olan H.Ö. isimli şahsın yönetimindeki araca çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücülerinden Y.A. ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Y.A. isimli şahıslar hafif şekilde yaralanmışlardır.

DARENDE:Aşağıulupınar Mahallesinde 17 Temmuz 2021 günü N.T. isimli şahıs yönetimindeki araç ile seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle önünde seyir halinde olan A.O.K. isimli şahsın yönetimindeki çapa motoruna arkadan çarpması sonucu, kaza meydana gelmiştir. Kazada çapa motoru sürücüsü A.O.K. ve çapa motoru üzerinde yolcu olarak bulunan A.K. isimli şahıslar hafif şekilde yaralanmışlardır.

AKÇADAĞ:Kozluca Mahallesinde 17 Temmuz 2021 günü M.K. isimli şahıs yönetimindeki araç ile Malatya istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle önünde seyir halinde bulunan Ç.T. isimli şahsın yönetimindeki araca çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada sürücülerden Ç.T. isimli şahıs hafif şekilde yaralanmıştır.

BATTALGAZİ:Erenli Mahallesinde 18 Temmuz 2021 günü Z.Ç. isimli şahıs yönetimindeki araç ile seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek F.M. isimli şahsın kullanmış olduğu traktörün çarpışması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kaza olayında araçta yolcu olarak bulunan S.Ç. ve traktörde yolcu olarak bulunan E.M. isimli şahıslar hafif şekilde yaralanmışlardır.

HEKİMHAN:Yeşilpınar Mahallesinde 18 Temmuz 2021 günü C.D. isimli şahıs yönetimindeki araç ile seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan ağaçlara çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kaza olayında araçta yolcu olarak bulunan N.D. isimli şahıs hafif şekilde yaralanmışlardır.

BATTALGAZİ:Yeniköy Mahallesinde 19 Temmuz 2021 günü T.K. isimli şahıs yönetimindeki 60 YA 180 plakalı araç ile Malatya-Elâzığ istikametine seyir halindeyken bir anlık dikkatsizlik ve tedbirsizlik neticesinde viraja girdiği esnada direksiyon hâkimiyetini kaybederek toprak yola girmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan V.M. ve H.P. isimli şahıslar hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda tahkikata başlanılmıştır.

BATTALGAZİ:Beydağı Mahallesinde, 19 Temmuz 2021 günü A.Y. isimli şahsın sevk idaresindeki 44 DU 386 plakalı araç ile seyir halindeyken bir anlık dikkatsizlik ve tedbirsizlik neticesinde direksiyon hâkimiyetini kaybederek kayısı ağacına çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü ağır yaralı olarak kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezinde vefat etmiştir. Araçta yolcu olarak bulunan B.Y. isimli çocuk hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda tahkikata başlanılmıştır.

DARENDE:Ilıca Mahallesinde 19 Temmuz 2021 günü F.E. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 AB 069 plakalı araç ile seyir halindeyken S.T. isimli çocuğa çarpması sonucu çocuk hafif şekilde yaralanmıştır. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda tahkikata başlanılmıştır.

BATTALGAZİ:Çolakoğlu Mahallesinde, 20 Temmuz 2021 günü Ş.Y. isimli şahıs yönetimindeki araç ile seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü Ş.Y. isimli şahıs ve araçta yolcu olarak bulunan N.Y. isimli şahıs hafif şekilde yaralanmıştır.

DARENDE: Asagıulupınar Mahallesinde 21 Temmuz 2021 günü M.E.M. isimli şahıs yönetimindeki yolcu otobüsü seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek devrilmesi sonucu kazası meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü M.E.M., S.A.H., E.O., Ç.S. ve Afgan uyruklu oldukları tespit edilen I.Q.M., R.H.M., G.S., I.A. ve S.K. isimli şahıslar hafif şekilde yaralanmıştır. Olay ile ilgili Cumhuriyet Savcısı talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

DARENDE:Ayvalı Mahallesinde, 21 Temmuz 2021 günü E.Ö. isimli şahıs yönetimindeki traktör ile seyir halinde iken yoldan çıkarak devrilmesi sonucu yaralamalı trafik kazası meydana gelmiştir. Kazada traktörde yolcu olarak bulunan H.K. isimli şahıs hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek talimatları doğrultusunda tahkikat başlatılmıştır.

DOĞANŞEHİR:Yolkoru Mahallesinde, 21 Temmuz 2021 günü H.T. isimli şahıs yönetimindeki motosiklet ile seyir halinde iken virajı alamayarak şarampole devrilmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada motosiklet sürücüsü hafif şekilde yaralanmıştır. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek talimatları doğrultusunda tahkikat başlatılmıştır.

YEŞİLYURT:Sütlüce Mahallesinde, 21 Temmuz 2021 günü Ö.Ş. isimli şahıs yönetimindeki araç ile seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle aynı istikamete seyir halinde olan B.Y. idaresindeki araca arkadan çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüleri Ö.Ş. ve B.Y. ile araçta yolcu olarak bulunan M.F.P., G.Y. ve A.E.Y. isimli şahıslar hafif şekilde yaralanmıştır. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek talimatları doğrultusunda tahkikat başlatılmıştır.

AKÇADAĞ:Kozluca Mahallesinde 22 Temmuz 2021 günü H.Ş. isimli şahıs yönetimindeki araç ile seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle karşı istikamete seyir halinde olan İ.Ç. idaresindeki plakasız motosiklet ile çarpışması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada motosiklet sürücüsü İ.Ç. ile motosiklette yolcu olarak bulunan M.Ö. isimli şahıslar hafif şekilde yaralanmıştır. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek talimatları doğrultusunda tahkikat başlatılmıştır.

YEŞİLYURT:Dilek Mahallesinde 22 Temmuz 2021 günü S.Ü. isimli şahıs yönetimindeki araç ile seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle seyir halinde olan K.K. idaresindeki bisiklete çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada bisiklet sürücüsü K.K. isimli şahıs hafif şekilde yaralanmıştır. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek talimatları doğrultusunda tahkikat başlatılmıştır.

DARENDE:Kozluca Mahallesinde 23 Temmuz 2021 günü O.B. isimli şahıs yönetimindeki kamyonet ile seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek devrilmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada sürücü hafif şekilde yaralanmıştır.

DOĞANŞEHİR:Çığlık Mahallesi Malatya-Adıyaman karayolunda 22 Temmuz 2021 günü E.A. (hayati tehlikesi mevcut) isimli şahıs idaresindeki 44 PR 914 plakalı otomobil ile Adıyaman istikametinden Malatya istikametine seyir halindeyken aracın lastiğinin patlaması sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybederek karşı istikametten gelen O.S. isimli şahsın idaresindeki 33 ACP 340 plakalı otomobil ile çarpışması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada otomobil sürücüleri ile otomobillerde yolcu olarak bulunan S.A. N.A. P.A. ve A.S. isimli şahıslar yaralanmışlardır. Yaralılar S.A. ve N.A. sevk edildikleri Doğanşehir Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda tahkikata başlanmıştır.

AKÇADAĞ:Ortaköy Mahallesinde 23 Temmuz 2021 günü Y.Ç., G.M. ve T.K. isimli şahıslar yönetimindeki araçlar ile seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle zincirleme kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücülerinden Y.Ç. isimli şahıs ile araçlarda yolcu olarak bulunan A.G. , O.Ç. , İ.Ç. ve M.Ç.Ş isimli şahıslar hafif şekilde yaralanmıştır.

KULUNCAK:Alvar Mahallesinde 24 Temmuz 2021 günü H.K. isimli şahıs yönetimindeki araç ile seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek devrilmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan İsmail KAYA isimli şahıs hafif şekilde yaralanmıştır.

YEŞİLYURT:İkizce Mahallesinde 24 Temmuz 2021 günü E.K. isimli şahıs yönetimindeki araç ile seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek yoldan çıkması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü E.K. isimli şahıs hafif şekilde yaralanmıştır.

BATTALGAZİ:Yaygın Mahallesinde 24 Temmuz 2021 günü T.S. isimli şahıs yönetimindeki araç ile seyir halindeyken aracın freninin patlaması ile virajı alamayarak takla atması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kaza sonucu minibüste yolcu olarak bulunan C.S., G.S., G.S.U., Z.P., G.S., S.Y., O.S., ve araç şoförü T.S. isimli şahıslar hafif şekilde yaralanmıştır.

BATTALGAZİ:Hacıhaliloglu Mahallesinde 24 Temmuz 2021 günü İ.Y. isimli şahıs tedbirsizlik ve dikkatsizlik nedeniyle aracın direksiyon hâkimiyetini kaybederek aynı istikamette seyir halinde olan N.Y. isimli şahsın kullanmış olduğu araca çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Meydana gelen kazada İ.Y., Z.Y., B.Y., F.T.Y., H.Y. ve N.Y. isimli şahıslar hafif şekilde yaralanmıştır.

BATTALGAZİ:Kadıçayırı Mahallesinde 24 Temmuz 2021 günü S.A. isimli şahıs yönetimindeki araç ile seyir halindeyken tedbirsizlik ve dikkatsizlik nedeniyle M.E. isimli şahsın kullanmış olduğu motosikletin çarpışması sonucu kaza meydana gelmiştir. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü M.E. isimli şahıs hafif şekilde yaralanmıştır.

AKÇADAĞ: Ören Mahallesinde 24 Temmuz 2021 günü A.A. (17 yaşında, ehliyeti yok ) isimli şahıs idaresindeki 60 EM 340 plakalı araç ile seyir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun sağında yürüyen E.C.İ. isimli şahsa çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada E.C.İ. isimli şahıs hafif şekilde yaralanmıştır. Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda tahkikata başlanılmıştır.

AKÇADAĞ:Kasımuşağı Mahallesinde 25 Temmuz 2021 günü M.E. isimli şahıs idaresindeki plakasız motosiklet ile seyir halindeyken karşı istikametten gelen R.N. isimli şahsın idaresindeki 34 AH 6379 plakalı araç ile çarpışması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada motosiklet sürücüsü hafif şekilde yaralanmıştır. Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda tahkikata başlanılmıştır.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız