SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bayramı Malatya'mızda Gönülden Kutluyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Ramazan Bayramı dolayısıyla Valilik tarafından resmi bayramlaşma töreni düzenlendi.

İsmet Paşa (Hürriyet) Parkı’nda saat 17.00'de düzenlenen törene Vali Aydın Baruş, AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, MHP MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selami Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Jandarma Komutanı jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AKP İl Başkanı İhsan Koca, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Baruş törende yaptığı konuşmada, "Malatya Valiliği tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni gerçekleştiriyoruz. Rahmet bereket ve günahlardan bağışlanma ayı olan ramazan ayını tamamlayarak, Ramazan Bayramına kavuştuk hep birlikte kardeşlik içerisinde Malatya’nın her kesiminden toplum her bölümünden insanlarla birlikte basın mensuplarıyla birlikte. Toplum liderlerimizle milletvekillerimiz belediye başkanlarımız askeri erkan olarak bu bayramı Malatya’mızda gönülden kutluyoruz. Bu gün çok sevinçliyiz, sağlık içerisinde bayrama kavuştuk. Bu birlik ve beraberliği görmek beni mutlu etti“ dedi.

Malatya’nın her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade eden Vali Baruş, "Malatya geliştirmiş olduğu insan kitlesiyle Türkiye’nin kalkınmasına çok önemli katkılar veren bir il. Bu bayramlarda olduğu gibi birlik ve beraberlik halinde hareket edersek inşallah aşamayacağımız hiçbir sorun ve engel yoktur. Ramazan ayı kamu kurumları olarak, bizim genellikle fakir ve yoksullar yetimlere yardım yapma şeklinde geçti Malatya Büyükşehir Belediyemizde aynı şeklinde yoğun faaliyetleri oldu ilçe belediyelerimizde Malatya’ya olarak birlik ve bütünlük halinde Türkiye’nin geleceğine çok güzel hizmetler ve katkılar sunmaya devam ederiz" ifadelerini kullandı.

Araç sürücülerine emniyet kemeri uyarısını yineleyen Vali Baruş, ”Bu bayramda olduğu gibi her bayramda vatandaşlarımızdan bir ricamız oluyor, araç kullanırken lütfen çok dikkatli olunuz İçişleri Bakanlığı’mızın düzenlemiş olduğu bir kampanyada var her bayram olduğu gibi bu bayramda var. Bayramınız kemerli olsun araç kullanırken araç içinde emniyet kemeri takmalarını sağlamak yolcularında kemer takar güvenli bir şeklinde yolculuk yapmalarını sağlamaktır. Malatya’da şehir girişinde sürücülerimiz uyardık ve kemer takmalarını ifade ettik maalesef tüm uyarılara rağmen duyarlı olmayan vatandaşlarımız var Bu gün Kale ilçemizde trafik kazası oldu sürücü emniyet kemeri takmadığı için hayattı kaybetti bu olaylar bizlere ders olsun emniyet kemeri takmadan aracımız hareket ettirmeyelim, bu tip yüzücü tablolar görünce bayram sevincimize zarar veriyor“ diye konuştu.

iha- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Nerdesin 44 (2 yıl önce)
    Bayramınız mübarek olsun çifte bayram yaşıyoruz biri Ramazan bayramı diğeri yeni Malatyaspor’un kümeye düşme bayramı adil gevreği kovalayamadınız adam sanki babasının malı gibi yapıştı takım düştü sırtınızdaki yük kalktı seçim yaklaşıyor belki takımı çıkarmak için uğraşırsınız ama ben inanmıyorum bu takım bu halde zor çıkar seçim yatırımıda kalmadı !!!!
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Evvela herkesin mübarek ramazan bayramını tebrik ederim.Malatyasporun akıl almaz borç batağında olması ve ayrıca gelecekte para veya puan silme sıkıntısı verecek olan Fifa dosyaları nedeniyle artık çok büyük bir kambur olan bu klübü artık aklı olan kimse yüklenmez.Yani bu klüp düşmüştür değil,bitmiştir.Herşeyi anladıkta bu klübü akıl almaz bir şekilde bu hale getiren/getirenlerden niçin,neden hesap sorulmadı ,sorulmaz.Klüpde yaşanan sıkıntılar yıllar önce baş göstermesine,bilinmesine rağmen neden ısrarla hiçbir şey yapılmadı,yönetime müdaahale edilmedi işte asıl mesele burada.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Derebabası (2 yıl önce)Nerdesin 44 isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyasporun bu memlekete 3 kuruşluk bir faydası mı var belediye vatandaşın vergisinden bunlara 1 kuruş bile yedirmemeli spor kulüpleri sporcu geçmişi olan insanlar tarafından yönetilmeli galerici emlakci otoparkçı tekstilci inşaatçı dolandırıcı mafya bozuntusu tipler vb futbolunun f sinden anlamayanlar bir kulübün başına geçip cebi doldurma peşinde saflarda türübünlerde kendini parçalıyor spor yasasında güzel maddeler var spor camiası bu tiplerden kurtulmadıkça hiçbir olumlu gelişme olmayacak gelen cebi doldurup kasayı boşaltacak borç batağına gömecek kulüpleri
    %84
    %16
    Yanıtla