SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bazı Cadde ve Bulvarlarda Hız Sınırı Artırıldı

0
Güncellendi - 2021-12-23 14:37:46
Bazı Cadde ve Bulvarlarda Hız Sınırı Artırıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) aldığı bir kararla şehir içi bazı yollarda hız limitleri yeniden belirlendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi UKOME’nin aldığı 2021/125 sayılı karar doğrultusunda Anayurt Bulvarı Ergenekon Köprüsü girişinden Sivas Yolu çıkışına kadar olan yol aksı ile Polis Okulu kavşağından başlayıp Hasan Çalık Devlet Hastanesi kavşağına kadar devam eden yol aksında hız sınırında değişikliğe gidildi.

Anayurt Bulvarı Ergenekon Köprüsü girişinden Sivas Yolu çıkışına kadar olan güzergâh ile Polis Okulu kavşağından başlayıp Hasan Çalık Devlet Hastanesi kavşağına kadar devam eden yol güzergâhında hız sınırlaması; otomobiller için 50 kilometreden 70 kilometreye, kamyonet-panelvan ve minibüsler için 50 kilometreden 60 kilometreye, kamyon ve otobüsler için ise hız sınırı 50 kilometre olarak belirlendi.

Belirtilen güzergâhları kullanacak olan sürücülerin cezai müeyyidelerle karşılaşmamaları için belirtilen hız sınırlaması kurallarına riayet etmeleri gerektiği ifade edildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    Altınkayısı Bulvarı hangi amaçla ve hangi nedenlere dayanarak hız limiti 50 km de tutuluyor bu bulvardan hiçbir memleket yetkilisi geçmiyor mu
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAM İÇİN (2 yıl önce)
    Allah rızası için çevreyolunu artık resmi olarak 90 yapın. HALA ne bekleniyor. RADAR koyuluyor MİLLET adım adım yolda gidermiş gibi gidiyor. YETER artık bu işi biran önce çözülmesi gerekiyor. FATİH lisesi - MAŞTİ istikametlerinde RADAR trafiği çileden çıkartıyor. ÜST geçitler yapılmış bitmiş ne bekliyor belediye anlamadım. Meclis kararı çıkalı yıllar oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavaş gidin kardeşim ne aceleniz var
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)Rıza isimli kullanıcı yorumuna
    Allah CelleCelaluhu Korusun gardaş sürat felakettir yetmiyormu
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (2 yıl önce)
    Yine güzel iş çıkarmışlar, bir işçilik harikası koymuş oldukları hız sınırı tabelası bir diğer trafik levhasını kapatmış, aynı kaldırımın ortasına yaptıkları elektrik direkleri gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Necat (2 yıl önce)
    Altın kaysı bulvarında araçlar 150 km.hızla gidiyor bu hızı 200 km çıkarsanız iyi olur biraz daha egolarını tatmin ederler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)Necat isimli kullanıcı yorumuna
    Size hiç rastlamadı mı cenaze araçları bile 90 km hızla gidiyor kardeşim yol 4 şerit yol müsait 70 km limit koyarlar zaten sürekli radar var vatandaş da yadırgamaz uyar
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (2 yıl önce)
    Çevreyolunda hız sınırı 82 oldu ama tabela halen değişmedi. Ukome de karar çıkmasına ve başkan onaylanmasına rağmen değişiklik yapılmadı. Acaba bu görev kimin ve neden yapmıyor. Malatyahaber.com bunun üzerine bi eğilmesi güzel olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Normaldir, daha tabelayı nereye koyacaklarına karar verememişlerdir, yukarıda resimde olduğu gibi acaba yolun ortasınamı koysak felan diye düşünüyorlardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Hiz demek kazaya davetiye cikarmak buralar oto ban degil
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 yıl önce)
    Çevre yolunda da geçen yıl UKOME kararı ile hız sınırı 70 Km den 82 km ye çıkarılmıştı ancak ne tabelalar değiştirildi, ne de milletin bu değişiklikten haberi oldu. Karar alınıyorsa uygulanır, uygulanmıyorsa karara ne gerek var!
    0
    0
    Yanıtla
  • Size katılıyorum bir yıl olmuş tabelalar hala aynı
    0
    0
    Yanıtla