SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BBP'den Darende İtirazı

0
Güncellendi - 2019-04-03 01:42:14
BBP'den Darende İtirazı
A- A+ PAYLAŞ

BBP Darende Belediye Başkan adayı Hamit Demir, ilçedeki seçim sonuçlarına itiraz ettiklerini söyledi. Demir, "Bir sandık şu anda teslim edilmemiş görünüyor. Mühürlenmemiş ağzı açık sandık yakaladık. Kanuni haklarımızı sonuna kadar kullanarak hakkımızı arayacağız” diye konuştu.

BBP Darende İlçe Başkanı Ali Gök de itiraz gerekçelerini açıklayan dilekçeyi Darende İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına teslim ettiklerini kaydederek, “İki sandıkta oylarımızın yeniden sayılması için ve kaybolan sandığın bulunduğu mahallede yeniden seçim yapılması için dilekçe verdik. Oylarımızın bir kısmı geçersiz sayıldı. Bunların yeniden sayılmasını istiyoruz” dedi.

İtirazların değerlendirilme aşamasında olduğu öğrenildi.

Darende'de kesin olmayan sonuca göre, AKP Adayı İsa Özkan 8 bin 724, BBP adayı Hamit Demir 8 bin 413, BTP Adayı Mehmet Süzen 223, Saadet Partisi Adayı Davut Kıraç 194, oy almışlardı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • doğrucu davut (5 yıl önce)
    sayın editör tüm mesajları yayınlamıyorsunuz işinize gelmeyen mesajları göstermiyorsunuz biz de bu yüzden bir daha sitenizi ziyaret etmeyeceğiz bunuda bilin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal budak (5 yıl önce)
    Adalete inanıyorum tekrar seçime giidilmesini arz ediyordum
    0
    0
    Yanıtla
  • KADER (5 yıl önce)
    Aman ha sonra suçlu çıkarsın başkan adayı dikkat et kendine yazık olur gençliğine demedi demiyesin
    0
    0
    Yanıtla