SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beka Meselesi de Her Zaman Vardır"

0
Güncellendi - 2019-03-19 03:47:48
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Bülent Tüfenkci Pütürge'de, Öznur Çalık Akçadağ'da seçim çalışmalarında bulundular.

TÜFENKCİ PÜTÜRGE'DE..

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, "Cumhur İttifakı'nı oluşturduğumuz iki parti var; bizim ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi. Onlarda, AK Parti diyor. Peki, diğer partiler niye ortaklarını söyleyemiyorlar? Bal gibi ittifak kuruyorlar ama aday sorduğun zaman 'yok biz ittifak kurmadık' diyorlar. perde arkasında CHP'si bir yerde aday göstermiyor, İYİ Parti'yi destekliyorlar. Bir yerde hepsi birlikte Saadet Partisi'ni destekliyor. Ondan sonrada utançlarından gizli kapaklı ittifak kuruyorlar. Madem bu ittifak milletin faydasına o zaman göğsünü gererek 'benim ortağım bu' desene. Sen ortağından utanıyorsun, söyleyemiyorsun" dedi.

Milletvekili Tüfenkci, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını Pütürge İlçesi'nde sürdürdü. Tüfenkci, AKP Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük ile Bakımlı, Tosunlu, Örmeli Mahalleleri ile Kerer Mezrasını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerde konuşan AKP Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, "Bizler sizlere hizmet etmek için göreve talibiz. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, bir yola çıktıklarını ve bu yolda milletle birlikte yürüdüklerini ifade etti.

Milletvekili Tüfenkci, 31 Mart'ta sandıklarda bereketi yaşayacaklarını kaydederek, "Hizmet, aşkı olanın eseridir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti'nin ortaya koyduğu belediyecilik, AK Parti'nin bu ülkenin teminatı olma noktasında esasında bu seçimleri yerel seçimlerin çok ötesine taşıyor. Bu mesele; Ahmet'i, Mehmet'i belediye başkanı seçme meselesi değil, bu mesele Türkiye'nin geleceği ve bekasıyla da çok yakından ilişkili bir seçim. Bazıları, 'Yerel seçimin beka meselesiyle ne alakası var?' diyor. Eğer Türkiye'nin üzerinde birilerinin hesabı varsa, dış güçlerin ve bölücülerin hesabı varsa, kimse kusura bakmasın beka meselesi de her zaman vardır. Bu coğrafya ucuz bir coğrafya değil, Anadolu coğrafyasında kalmanın bir bedeli var. Onun için seçimlere bir noktada bu gözle bakmakta da fayda var. Ama 'hizmet, eser' derseniz, o AK Parti'nin işi. Yaparsa, AK Parti yapar" diye konuştu.

31 Mart seçimlerinin Türkiye'nin geleceğiyle yakından alakalı olduğu için büyük önem taşıdığına vurgu yapan Tüfenkci, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bazıları işi getirip patlıcana, domatese, soğana bağlayıp işin büyük resmini kaçırmak istiyorlar. Biz, Malatyalı bir hemşerimizi Suriye'de şehit vermişsek terör koridoru oluşmasın, teröristler oradan ülkemize saldırmasın diye verdik. Demek ki beka meselesi de her zaman var. Biz uyanık olmazsak, bu coğrafyada kalmak güç ister. Anadolu coğrafyası ucuz bir coğrafya değil, herkesin gözü burada. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın 17 yılda dik duruşuyla, birlik ve beraberliğimizi sağlamasıyla, sizlerin onu her daim seçimde ciddi anlamda desteklemenizle, vermiş olduğunuz her bir oy oyunu bozuyor. Biz ilimizi, ilçemizi yönetecek başkanları seçiyoruz ama bu seçim onun ötesinde bir boyut kazandı. Bu seçimlerde kim kimi destekliyor. Cumhur İttifakı'nı oluşturduğumuz iki parti var; bizim ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi. Onlarda, AK Parti diyor. Peki, diğer partiler niye ortaklarını söyleyemiyorlar? Bal gibi ittifak kuruyorlar ama aday sorduğun zaman 'yok biz ittifak kurmadık' diyorlar. Perde arkasında CHP'si bir yerde aday göstermiyor, İYİ Parti'yi destekliyorlar. Bir yerde hepsi birlikte Saadet Partisi'ni destekliyor. Ondan sonrada utançlarından gizli kapaklı ittifak kuruyorlar. Madem bu ittifak milletin faydasına o zaman göğsünü gererek 'benim ortağım bu' desene. Sen ortağından utanıyorsun, söyleyemiyorsun. Çünkü onlar meselesi, niye ortaklık kurduklarını biliyorlar. 'AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı kaybetsin' deyip, gerisini düşünmeyen çevreler var. Onun için biz meseleyi sadece belediye başkanlığı olarak görmüyoruz. Bu nedenle kullanacağımız her bir oy, Türkiye'nin geleceğiyle çok yakından ilgili."

ÇALIK AKÇADAĞ'DA

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Başladığımız yolda 16 yıllık hikayemizde Akçadağ'a çok önemli hizmetler kazandırdık. Bu hizmetlerin vesilesi cumhurbaşkanımızdır" dedi.

Milletvekili Çalık, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını Akçadağ İlçesi'nde sürdürdü.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Kırteke ile birlikte Şeyhler, Aksaray, Bahri, Yağmurlu Mahallerini ziyaret etti.

Akçadağ TOKİ konutlarında ikamet eden kadınlarla bir araya gelen Çalık, Akçadağ Devlet Hastanesini ziyaret ederek, tedavi gören hastalara acil şifalar diledi. Milletvekili Çalık ardından 22. ve 23. dönem Malatya milletvekili Fuat Ölmeztoprak'ı Aşağı Örükçü’de ziyaret etti.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, seçim çalışmaları kapsamında daha sonra Akçadağ'da gençlerle bir araya gelerek, Kadıİbrahim Mahallesinden Bekir Akça'nın evine misafir oldu.

Ziyaretlerde konuşan AKP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Kırteke, "Dünyada mazlumların ve Müslümanların tek umudu Türkiye'dir. Bunu her zaman görüyoruz. Eğer biz cumhurbaşkanımızın elini güçlü kılmazsak, gerek Türkiye gerekse de dünyada Müslümanlara olan saldırılar artacak. Bu anlamda 31 Mart seçimleri Türkiye için çok önemli çünkü cumhurbaşkanımızın elini güçlendirmeliyiz. Eğer eli güçlü olursa bütün mazlumlara kol kanat gerecek" dedi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Akçadağ'ın 2002'den itibaren her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında durduğunu ifade etti.

Yeni Zelanda'da camiye düzenlenen ve 49 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya değinen Çalık, "Terör örgütlerinin orada Müslümanlara, Türklere yapmış olduğu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Dünyada oynanan oyunların hepimizin farkında olması gerekir. Hepimiz nasıl bir oyuna getiriliyoruz farkına varmalıyız. Dünyada Türkiye ve Müslümanlar üzerine oynanan oyunları bozmalıyız. Bunun için Türkiye'de ümmetin umudu haline gelmiş bir lider var. Yurt dışına gittiğimde insanların Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili söylediği cümleler hepimizin göğsünü kabartıyor. Türkiye ve dünyada oyunlar oynanıyor. 31 Mart seçimlerinin de bu oyunun bir parçası olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Ne diyorlar, '31 Mart'ta eğer Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'nin elini zayıflatırsak, 2023'ün provasını yapmış oluruz." Eski Türkiye'yi hatırlayın. 2002'den önceki Türkiye'yi hatırlayın. O nedenle 31 Mart seçimleri büyük önem taşıyor" dedi.

Milletvekili Çalık, Akçadağ'a önemli hizmetler kazandırdıklarını kaydederek, şunları söyledi: "Bizim yolumuz ince, uzun, meşakkatli bir yol. Cumhurbaşkanımız 18 yaşından itibaren gönlünü, yüreğini, kendini millete vakfeylemiş birisi. 16 yıldır Türkiye'ye hizmet ediyor. Ümmete, Müslüman coğrafyalarımıza hizmet ediyor. Sizlerde bize tam destek veriyorsunuz. 14 seçimin her defasında Aksaray'dan tam destek alıyoruz. Bizde sizlerden aldığımız bu desteklerle sizlere hizmet getiriyoruz. 31 Mart'ta genç, dinamik, yoldan ve inşaattan anlayan bir kardeşimiz gönüller yapmaya geliyor. 31 Mart'ta Mustafa Kırteke kardeşimize destek istiyoruz. Başladığımız yolda 16 yıllık hikayemizde Akçadağ'a çok önemli hizmetler kazandırdık. Bu hizmetlerin vesilesi cumhurbaşkanımızdır."

Akçadağ'a verdikleri sözlerin hepsini yerine getirdiklerini ifade eden Çalık, "Hastane dedik, en güzel hastanemizi Akçadağ'a kurduk. Akçadağ'a TOKİ dedik, birinci etap bitti, ikinci etabı da bitirdik. Akçadağ'a Fen Lisesi istendi, bir telefonumuzla Akçadağ'a Fen Lisesi kuruldu. Akçadağ'a Meslek Yüksek Okulu dediniz, kurduk. Akçadağ'ın yolları, 25 milyonluk altyapı ve içe suyu dediniz, içme suyu sorununu çözdük ve 150 kilometrelik asfaltını yaptık" diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • AHMET (5 yıl önce)
    herşeyi KULLANIYORSUNUZ,soykan parkında çadırınızda ezan okutuluyor...Kocam bir çadır saadet partisine 4 m2 çadır.size 20 m2 çadır hani adalet ve kalkındırma (yandaşları) partisi.
    0
    0
    Yanıtla
  • o çadırda yeşilyurt beediyesinin senin benim vergimle alınan senin benim paramla siyasetini yapıyorlar kul hakkına girmiyormu bu şimdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kafkasyalı (5 yıl önce)
    31 marttan sonra kimseyi ne bir köy, kasaba ve beldede bulamazsınız mu siyasetçilerden birini. Kilimi sudan çıkıncaya kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Ortada ne proje var ne bir icraat var bir hataneyi 40 kere acmak var 20 sene daha bekleyecegimiz bir cevreyolu var en 200 sene sonra yapilmasi mumkun gorunen metro var bu millete her sey mustehak
    0
    0
    Yanıtla