SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Başkan Yardımcısının Karıştığı Kira Kavgası

Belediye Başkan Yardımcısının Karıştığı Kira Kavgası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da son günlerde ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan gerginliklere ve anlaşmazlıklara Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet C. ve akrabalarının kiracıları ile karıştığı kavga olayı eklendi. Olayda kendisine saldırılarak dövüldüğünü iddia eden kiracı, başkan yardımcısı ve akrabalarından korunmak için tabanca ile 3 el ateş açtığını söyledi.

Olay, merkez Mimar Sinan Caddesi üzerinde gece yaşandı. İddiaya göre, C. ailesinin kiracısı olan B.H.E., ile Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet C. ve akrabaları E.C., H.E.C.,M.E.C. arasında evin tahliyesi konusundaki husumetten dolayı kavga çıktı.

Olayda her iki tarafta karşılıklı olarak birbirlerinden şikâyetçi oldu.

B.H..E., apartman girişinde Mehmet C. ile karşılaştığını ve aralarında evin tahliyesi konusunda konuşurken, bu şahsin kendisinin yüzene yumruk attığını, ardından ise akrabaları olan E.C., H.E.C, ve M.E.C. adlı şahısların gelip kendisine saldırdığını, Mehmet C.’nin yerde mermer parçasını alarak kafasına vurduğunu, olay yerine gelen oğlunun kendilerini ayırması üzerine fırsatını bularak evinde bulanan babasından kalma tabanca ile kendisini ve ailesini korumak için apartman boşluğuna 3 el ateş açtığını, ancak ateş açarken ‘bunların hepsini öldüreceğim’ demediğini, gelen polislere teslim olup ekip aracına bindirilirken, Mehmet C.’nin polislerin arasından sıyrılarak taşla kafasına vurduğunu iddia etti.

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet C. ve yakınları ise haklarındaki iddia ve suçlamaları kabul etmeyerek kendilerine karşı silah kullanıldığını ve tehdit edildiklerini ileri sürdüler.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Burak (7 ay önce)
    Haberi ve yorumları okudum. Yorum yapan çoğu kişi ,konu ile bağımsız bir saldırı halinde içeriğinin ne olduğunu bilmeden klavyesine ne denk gelirse yazmışlar. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyesim geldi. Tavsiyem balık,küçük taneli meyveler bolca ceviz tüketin. Saygılarımla
    %72
    %28
    Yanıtla
  • hasan bey (7 ay önce)
    kardeşim kim bu duruma getirdi????? neden ev sahibi-kiraci birbirine düşman edildi??? bu problemi kimin çözmesi gerekir??? neden ve niçin? ev sahibi olanlar ev sahiplerine? kiracı olanda kiracılara hak veriyor?? anlaşmazlık davaları dağ gibi artmış ? adalet ?
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Aksaçlı (7 ay önce)
    Maksat belediyeyi yıpratmaksa başka bir haber girin sayın editör.
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Dogan (7 ay önce)
    Belediye başkan yardımcısı olunca kiracı haklımı oluyor başka biride olabilir bence kiracılardada suç aramak lazım örnekte burda olduğu kiracı gibi resmen hem suçlu hem güclü bunun adı gasptır deprem oldu belki belediye başkan yardımcısınında ihtiyacı var , olmasa bile hukuk devleti burası silah tehdit çözüm değil
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Vatandaşın teki (7 ay önce)
    Evi, kirayı, kiracıyı anladım da yeşilyurt belediye başkan yardımcısı ne alaka?
    %69
    %31
    Yanıtla
  • ben de sordum :) bütün bunlardan Mehmet C.'nin haberi varmı peki? ye doğru gidiyor bu haber:))
    %87
    %13
    Yanıtla
  • FURKAN (7 ay önce)
    Ya Yeşilyurt Belediyesi ne alaka anlamadım?
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Rozen (7 ay önce)
    Arkadaşlar Malatya'da Ev sahipleri ve kiracılar ile anlaşmazlıklar olabilir oluyor da.  "iddia edilen" ,  "iddiaya göre" diye haber girilmiş ama hakikaten "iddialı" olmuş :)) Ben de ev sahibiyim, mutlaka sizler içerisinde de ev sahibi vardır. Benim kiracım yıllardır oturuyor çok uygun bir bedele(2.500tl). Aylardır kira hesaba ödenmediğinden sözlü olarak ilk önce çevrene bir bakıver ona göre bütçene uygun yere taşın dedim vay bunu diyen sen misin? Tehditler, çıkmak istememeler, sözlü sataşmalar... Bütün bunlar iyi niyetin su istimali ile kira bedelini ödememesi nedeniyle icra müdürlüğüne kiracı aleyhine icra takibi başlatılmadığından oluyor. Empati kurun ev sahibisiniz, kiracınız kira sözleşmesinden ileri gelen hükümlere uymamış olduğundan sözleşme hükümlerini ihlal ediyorsa ipe un sermesine devam ettirmeyin. Hukuk herkese lazım..
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Verin icraya hiç uğraşmayın orta yol ya bulunacak ya bulunacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (7 ay önce)
    Yazık ..bu seçimde belediye başkanlarının 3 de kazanamaz
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Volkan (7 ay önce)
    Başkanı ne ki yardımcısı ne ola. Hepsi çapsız liyakatsiz. Koydemisin aşama taşla vuruyorsun. Capsizlik, koltuğun ağırlığını taşıyan ayan insanlar
    %58
    %42
    Yanıtla
  • ali yılmaz (7 ay önce)
    YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN adı adana haberlerini geçti ne kadar olumsuz haber varsa içinde bir şekilde yeşilyurt geçiyor umarım yerel seçimde radikal bir değişiklik olur.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Okuyucu (7 ay önce)
    Devir öyle bi devir olmuş ki kiracı kirasını vermez, eve çökmeye çalışır, çocukların bayanların olduğu apartman içerisinde gelişi güzel ateş eder haliyle tartışma çıkar ama ev sahibi yine haksız olur günümüzde bu gibi sorunlar günde belki 10 defa yaşanır ama hiçbiri haber olmaz. Demek istediğim rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Zırto (7 ay önce)
    Yazık Ciro.. Bu kadar çok kiracını çıkarmak istiyodun. Bahçendeki konteynerlere yerleştirseydin ya adamı yazık değilmi..
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Ferit (7 ay önce)
    Kim haklı kim haksiz bilemem herkes kendince haklı olabilir de lakin bir belediye başkan yardımcısının adının bile geçmesi tamamen skandal yazık ki o başkana anında seni görevinden almıyor
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Kanka44 (7 ay önce)
    Şimdi kiracı okur bu haberi ev sahibini suçlar ev sahibi okur kiracıyı suçlar ama bir kanunumuz var evi kiracıya tapulamadıgımız kalmış her madde kiracıdan yana bir daha evimi kiryaa verirsem ne olayım
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Evet bencede verme kiraya yada verirsen adaletli ol
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Yeri gelince Mülk Allahın yazıları yazılır kapılara ya da biz bekçisiyiz derler ama Mülkün sahibinin evinden fahiş kira isterler.Bu afette bile ders almadınız. O tapuyu çok çok ölene kadar sandıkta saklarsın.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Ahmet Demir (7 ay önce)Kanka44 isimli kullanıcı yorumuna
    Boş yorum yapmışsın verme kiraya kardeşim verecekseniz de3 bini gecmeyeceksin burası Malatya Deniz kenarı yok 10 bin kira istiyonuz
    %69
    %31
    Yanıtla