SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Başkanına Muhtardan Yumruklu Saldırı

Belediye Başkanına Muhtardan Yumruklu Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Bir milletvekili adayıyla kırsal mahalleye (köye) propaganda çalışmasına giden ilçe belediye başkanı, muhtarın yumruklu saldırısına uğradı.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, milletvekili adayıyla seçim propagandası için gittiği ilçenin Elmalı mahallesinde (köyünde), muhtarın yumruklu saldırısına uğradı.

Olay, geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; AKP Malatya 5. sıra adayı Vahit Atalan ve bazı partililerle birlikte ilçenin Elmalı Mahallesine giden Durali Zelyurt, daha önce de sorun yaşadığı muhtar Servet Demirtaş'tan tepki gördü. Sorunlarıyla ilgilenilmediğini öne süren muhtarın başkanla tartıştıktan sonra, Zelyurt'a yumruk savurduğu, araya giren aday ile partililer tarafından muhtarın uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Bazı devlet büyüklerine de tepki gösterdiği öne sürülen muhtar, Belediye Başkanı Zelyurt'un şikayetçi olması üzerine Jandarma tarafından yakalandı ve ilçe adliyesince adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Olayın meydana geldiği Elmalı Mahallesi, ilçenin vefat eden AKP'li Belediye Başkanı Vahap Küçük'ün mahallesi. İlçe Belediye Meclisi üyesi olan Zelyurt, Küçük'ün vefatı üzerine Belediye Meclisi tarafından başkanlığa seçilmişti.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Belediye Başkanı Zelyurt

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Mustafa (11 ay önce)
    Muhtar sen bir belediye başkanına yumruk atamazsın o yumruğu kırarlar . Bu ne ayıp bir şey köyüne gelen birine yumruk atmak ayıptır ya ayıp kınıyorum
    %37
    %63
    Yanıtla
  • b vaizoğlu (11 ay önce)
    sayın durali zelyurt a soralım muhtarın kamu yararına olan taleplerinin gerçekleşmesi için ne yapmış??? muhtarın kişisel isteklerimi olmuş bu konuda açıklama yok tek taraflı bakmak objektif olmaz 2009/2012 doğanşehir sürgüde idim rahmetli vahap küçük belde başkanı olunca sürgü sü ürünleri m y o geldi kalkınma hamlesi yapılması için depremde aynı tarım alanlarına inşaat yapıldı yumuşak topraklara /muhtarın verdiği dilekçeler varmı talepler uygulanması için yapılmışmı bumlarada bakmak şart saygılar kamu görevi önem arz eder!!! ,
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Murat (11 ay önce)
    Akp. li belediye başkanına yumruklu saldırı diye başlık atmaktan utandınız mı, yoksa birileri böyle yazmayın mazlum olurlar mı diye engelledi sizi... VeSSelam...
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Doğanşehirli (11 ay önce)
    Elmalı insanı adaletsizliği, haksızlığı kaldıramaz ama hak aramanın yolu kesinlikle şiddet kaba kuvvet olmamalıdır, olayın büyümeden sonlanması iyi olmuştur.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • abdulkadir (11 ay önce)
    Şiddeti sevmem ama Durali belediye başkanlığı yapacak kıratta değil.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • doğanşehirrr (11 ay önce)abdulkadir isimli kullanıcı yorumuna
    tabii yemedi çalmadı gece dinlemedi gündüz dinlemedi çalıştığı için işçinin hakkını verdiği için insan ayırt ettmediği için değil mi;? alışmışsınız hor görülmeye ondandır.
    %30
    %70
    Yanıtla
  • DOGANŞEHİR44 (11 ay önce)
    Bence bu durduk yere atılan bir yumruk değildir. Bu afet zamanında bugüne kadar olan haksızlığın bir parçasıdır bu yumruk. Çünkü ben kendim dahil Doğanşehir Elmalı’da 2 ay kaldım. Ne bir belediye başkanı yardım getirdi nede bir yardım gönderdi ve hastanede bizzat yanına gittik. Bize olan cevabı şu idi, ‘Benim yapacağım hiçbir şey yok’ dedi. Şunu belirteyim; Doğanşehir’in tüm köylerine ve merkezine her şey geldi yardım gitti, her şey yapıldı, Elmalı’ya ne yardım gönderildi, ne de bir şey yapıldı. Elmalı’yı ayırttı Belediye Başkanı
    %77
    %23
    Yanıtla
  • doğanşehirrr (11 ay önce)DOGANŞEHİR44 isimli kullanıcı yorumuna
    o muhtar sadece kendi adına hizmet isteyen biri. ohal kapsamında bütün yetkiler kaymakamlığa verilmemişmiydi. başkan insan ayırmadan durmadan çalışan bir başkan nankörsünüzz nankör..o yumruğunda hesabı sorulmalı.
    %18
    %82
    Yanıtla
  • Maalesef yardımlar adil dağıtılmadı yardımlar TC numarasına göre yapılsa kimin ne yardım aldığı görülse iyi olmazmıydı şahsen benim evim yıkıldı bir kaşık kurtaramadım, gelen yardımlardan bir takım insanlar fazla fazla yardım alırken bazı insanlar hiç yardım alamadık çünkü kimin ne yardım aldığını maalesef bilen yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • doğanşehirrr (11 ay önce)Malatya isimli kullanıcı yorumuna
    onun hesabını kaymakamdan sormanız lazım
    %67
    %33
    Yanıtla
  • herhangi biri (11 ay önce)
    yumruk attı işer çözuldu ...öfkesini kontrol edemeyen cöp bile toplamasın..bi de mıhtar olmuş
    %47
    %53
    Yanıtla
  • hkb (11 ay önce)
    yakisiyormu sana bu laflar vekilim sen yapma bari su zillet illet .. politikasini ayiptir.
    %60
    %40
    Yanıtla