SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Belediye İmkanları Ölçüsünde Çözüm Üretiyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesi ile düzenlenen etkinlikte mahalle muhtarları ile bir araya gelerek onlarla birebir ilgilendi.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla belediye tarafından düzenlenen programda Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Programa, Doğanşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Sema, Muhtarlar ve MASKİ Doğanşehir sorumlusu katıldı. Başkan Bayram, muhtarların iletilen talep ve önerilerini dinledi.

Programda konuşma yapan Başkan Bayram, muhtarların yerel yönetimdeki önemine vurgu yaparak şunları söyledi; 

"Sizler mahallelerimizde vatandaşlarla birebir ilişki içerisindesiniz. Onların sorunlarını, talep ve önerilerini dinliyorsunuz. Bir anlamda belediyemizin gözü kulağısınız. Biz de mahallerimize en güzel hizmeti götürmek için gece gündüz uğraşıyoruz. Bunları yaparken de mahalle ziyaretlerimiz, sizlerden gelenler bizlere yol gösteriyor. Belediye imkanları ölçüsünde ekiplerimizle çözüm üretiyoruz. Güzel Doğanşehir'imizin daha güzel ilçe olması için birlik beraberlik içinde, el ele verip çalışacağız." dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız