SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye İş Yeri ve Arsa Satacak

Belediye İş Yeri ve Arsa Satacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından, Yaka köyünde bulunan açık oto pazarındaki arsa satışa çıkarıldı.
 
Belediyenin Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre 20 Bin 358 metrekarelik arsa için muhammen bedel 2 Milyon 442 TL olarak belirlendi. 2 Ağustos 2012 tarihinde saat 14.30’daki ihale Malatya Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek. 
 
56 İşyeri Satılacak

Bu arada mülkiyeti Malatya Belediyesi'ne ait; Yeni Camii yanındaki Belediye İş Hanı’nda zemin katta 25, 1'inci katta ise 26 işyeri olmak üzere toplam 56 işyeri satılacak. Muhammen bedelin 8 milyon 79 bin TL olduğu belirtilirken, her işyerinin ayrı ayrı satışa sunulacağı öğrenildi. Satışlar için ihalesinin 31 Temmuz 2012 tarihinde Malatya Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda saat 14.30’da yapılacağı bildirildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız