Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart ayı toplantılarının II. Birleşimi Malatya Büyükşehir Meclisi Başkan Vekili Ramazan Ayhan Başkanlığı’nda, 14 Mart 2025 Cuma günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı II. birleşiminde alınan yoklamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Malatya Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında gündem maddeleri arasında yer alan İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından sunulan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği hususundaki maddeler görüşülerek, karara bağlandı. Gündem maddeleri arasında bulunan diğer maddelerden bir kısmı görüşülerek karara bağlanırken bir kısmı da ilgili komisyonlara havale edildi.
Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı III. birleşiminin 18 Mart 2025 Salı günü saat 14.00’te yapılması kararlaştırıldı.
Bülten
UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.