SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Otobüs Ücretlerine Zam

0
Güncellendi - 2019-08-17 03:14:43
Belediye Otobüs Ücretlerine Zam
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri MOTAŞ A.Ş. tarafından şehir için otobüs ücretlerine bugün itibariyle zam yapıldı.

MOTAŞ tarafından yapılan açıklamada, Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı UKOME tarafından 11 Temmuz 2019 tarihinde alınan karar gereği şehir içi toplu taşıma araçları ücretlerinde güncelleme yapıldığı belirtildi. 15 Ağustos tarihi itibari ile uygulamaya alınan karar gereği Malatya Kart’ta bir kişilik tam kart ücreti 2.60 TL’ye yükseldi. Öğrenci fiyatı 1.75 TL olurken aktarmalı biniş ücreti ise 1 TL olarak açıklandı.

Yeni fiyat tarifesine göre 120 binişlik 30 günlük sivil kart 195 TL olurken, öğrenci kartı ise 130 TL’ye yükseltildi. Tek binişlik kartlarda ise yapılan zam oranı sonrası 2 binişlik kartlar 7 TL, 4 binişlik 14 TL 6 binişlik ise 21 TL olarak güncellendi. Yeni tarifeye göre Kırık-Kayıp yenileme fiyatı 20 TL, vizeleme ise 10 TL olarak açıklandı.

MOTAŞ tarafından 2 buçuk yıldır ulaşım fiyatlarına zam yapılmadığı belirtilirken, son yıllarda artan yakıt gideri, yedek parça fiyatlarının artışları sonrası fiyat artışının kaçınılmaz olduğu belirtildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

100 yorum yapılmış

  • Fa (5 yıl önce)
    İnanılmaz bir durum gerçekten kafayı yiyeceğim, 2 binişlik kart 7 lira taksi zaten merkezden evime 12 lira yazıyor. Toplu taşımaya artık binmem bir taksici ile anlaşsam eminim günlük kullanacağım için daha ucuza mal olur. Böyle belediyecilikte belediyede olmaz olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özkan (5 yıl önce)
    Nasıl millet eğleniyor muyuz? Bir de zam yapma gerekçeleri "Geçen sene zam yapmamıştık" yani alışın her sene zam var. Pardon güncelleme diyecektim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayse (5 yıl önce)
    Artik hic bir yere gitmeyelim dar gelililer otursun yerinde nede olsa malatya istanbulla ayni katagoride lutfen bu zammi geri alin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayse (5 yıl önce)
    Bu zam cok oldu cogu mesafeler kisa istanbullami yarisiyoruz makul bir zam olsa neyse artik bir yerede gitmeyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (5 yıl önce)
    bedava binen o kadar çok kalem var ki onun parasını ödeyenlerden çıkarırlar kaçak elektrik de öyle değil mi herkese bir fatura çıkar çıkmayanların vay haline ahiret yurdu niçin var. Ama haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır bizler de hakkı haykırıyoruz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (5 yıl önce)
    Memura gelince verir % 3-4 motaş koyar %25 halk bunu hakkediyor ektiğimizi biçiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Tayfun (5 yıl önce)
    2 milyonluk ihaleyi iptal edip 20 bine yapınca geri kalan 1milyon 980 bin TL'yi halk ödeyecekmiş. Biz yanlış anlamışız. Motaş müdürüne TOKİ den bir lojman verin, makam arabasını alıp bir aile kartı verin emin olun görevinden istifa eder. Zaten hep KLİMASI BOZUK otobüsleri satın almışlar hangi kafaylaysa artık. Olan oldu. Sonunda zorla da olsa herşey güzel olacak dedirtecekler. Zenginin arabası herkesin indirim kartı var. İnşaata gitmek için bir saat daha erken kalkarız ama sırat köprüsünde sırtınızdayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Protesto ediyorum mecbur kalmadıkca binmiyorum bisikletimle devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (5 yıl önce)
    yarın seçim olsun yine % 70 Celladına aşık olmuşsa bir millet, İster ezan dinlet, ister çan dinlet. İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet. Müstehaktır ona her türlü zillet.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)Cumali isimli kullanıcı yorumuna
    Ağzına sağlık reis doğru dedin
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklısın hemde çok..
    0
    0
    Yanıtla
  • aykut (5 yıl önce)
    niye yayinlamiyosun editor madem bu haberi buraya koydun milletin yorumlarini yayinlayacaksin akp denmi korkuyosunuz yoksa
    0
    0
    Yanıtla
  • Çırmıktılı (5 yıl önce)
    İzmirde 3 tl 7 8 arası sabah ve akşam yarı fiyatına 90 dakika aktarma var ve ücretsiz üstelik metro vapur izban dahil sorsan izmir belediyesini beğenmezler
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan balcı (5 yıl önce)
    suriyelilerde otobüse para verecekmi !!! (zeki mürende bizi görecekmi !!!) vizontele halkına döndük haberimiz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Halk otobüs sahipleri şikayeti para kazanamadıkları için kusura bakmayın bu ihaleyi size silah zoruyla vermediler siz yalvara yalvara aldınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Cebrail YILDIRIM (5 yıl önce)
    Elazığ'da toplu taşıma ücretleri Tam Bilet : 2.00 TL Öğrenci :1.50 TL İndirimli : 1.25 TL 65 yaş üstü kişilere ise Bedava
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak Demir (5 yıl önce)
    hem belediyenin ayda 10 milyon tasarruf yapmasını sağladık diyor, hem de ulaşıma %25in üzerinde zam yapıyor. keşke hiç tasarruf yapmasaydın da ulaşıma da zam yapmasaydın. böyle bir saçmalıkla ilk kez karşılaşıyorum. ya tasarruf yaptığı yalan, ya da bu zam gereksiz bir zamdır. veya ayda 10 milyon tasarrufu halktan alarak yapacaktır. ayda 10 milyon için kişi başı ne kadar para vermemiz lazımsa söylesin selahattin gürkan, direkt elden kendisine teslim edelim. kendi de rahatlasın, biz de rahatlayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • birisi (5 yıl önce)
    özel otobüsleri kaldırın sadece motaş taşısın bak nasıl indirim yaparlar hep özel halk otobüslerinin kazanamıyoruz zarardayız diyen zihiniyetten kaynaklanıyor yok bedava taşıyoruz mazot pahalı falanda filanda bitmez bunların ağlamaları
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    Selahattin Gürkan seçimden bu yana yani 5 ayda ne yaptı merak ediyorum.Anca personellerini atadı yer değiştirdi.Birde otobüs zammı yaptı.Sayın başkan siz ilçe belediye başkanı değilsiniz.Battalgazi başkanlığı geride kaldı.Siz Malatya Büyükşehir Belediye Başkanısınız.Millet size oy verdi ise son hızla Malatyanın dört bir köşesine iş icraat yapacaksınız,otobüslere zam yaptığınız gibi....
    0
    0
    Yanıtla
  • reis (5 yıl önce)
    malatyanın %65 ini beleş taşıyan bu belediye %35 inde ücretine bolca alacaklar ki diğerlerin zararlarını karşılasınlar alkışlar malatya MOTAŞ %35 zam
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    Ölünüz yüzde 45 eder , ağlayıp sızlanmayın akp ye gönül vermiş arkadaşlar umarım 5 lira olur ne de olsa beka meselesi ???
    0
    0
    Yanıtla
  • aykut (5 yıl önce)
    diger secimde yuzde 80 vermesse malatyaliya yaziklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Raif (5 yıl önce)
    Zaten fakir fukara, asgari ücretli otobüse biniyor.Onların cebi yanacak her gün işe giden gelen için çok para, fakir fukaranın halinden anlayan başkan (!) demek ki köprüyü geçene kadar mış. Çevre şehirlerdeki otobüs fiyatlarını hiç görmemiş bunlar AKP bitirmek için yeterli bir taraftan ulaşım fiyatını düşüren halkçı başkanlar diğer taraftan ismi Adalet ve kazıklama başkanları millet her şeyi görüyor. Bu kadronun miadı artık doldu değişim şart.
    0
    0
    Yanıtla
  • Talip (5 yıl önce)
    Çok iyi olmuş.Zam yüzde yüz olmalıydı.Tek binişlik 5 TL olmalıydı ki binenle binemeyen belli olsun.Ölümüz bile yüzde 45 oy alır deniyorsa bu zam Malatya halkına müstehaktır.Her toplum layık olduğu şekilde idare edilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali seydi (5 yıl önce)
    Devam ediyoruz herşeye koyun gibi tamam demeye... Bu kadar vicdansızlık mı olur iki çocuk okutuyoruz istanbuldan malatyaya taşındık orda bu paraları 50 km lik yerlere veriyorduk yaZık ediyorlar malatyaya,tasarruf diyip şehri pisliğe gömdüler keşke gelmeseydik
    0
    0
    Yanıtla
  • Öğrenci (5 yıl önce)
    Malatya da şu 65 ilk kartlarını kaldırsınlar onların bindiği ücret hiç değilse öğrencilere karşılansın. Artık o kadar abartılıyor ki Ada'm ekmek almaya, karşıdan karşıya geçmeye bile motaşı kullanıyor. Ada'm emekli olmuş maaşı var otobüse ücretsiz binecek, öğrenciler ise bir dürüm parası zor bulacak. Bu gidişatın durmasını istiyorum. Bir sefer de öğrencilere ücretsiz biniş yada öğrenci kartlarına aktarma ücretsiz olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    4 kmlik yola 2.60 vereceksin ohhhhhhh size mustehak ohhhhhhhh
    0
    0
    Yanıtla
  • UMUT (5 yıl önce)
    BUNDAN SONRA 65 LİKLERİ TAŞIRSINIZ ....... TÜRKİYENİN EN PAHALI İLİ.......
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HERŞEYE ZAM BAKALIM ASKERİ ÜCRETE NE ZAM YAPACAK LAR
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (5 yıl önce)
    Az bile yapmışlar ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Rafet (5 yıl önce)
    Şöför rumuzlu arkadaşa cevaben. Senin anlattıkların DÜĞÜN DERNEK filmindeki BEYAZ EŞYA satan esnafı hatırlattı bana.
    0
    0
    Yanıtla
  • MASKİ (5 yıl önce)
    Günlük personeline 5,5 TL yol parası verip ama ulaşımı 7,5 tl(işe gidiş gelişimiz 4 araç ile oluyor) ye denk getiren sistemin başındakilerin ne denli liyakat sahibi siz düşünün Allahtan korkmazsan kuldan utanmazsan çok rahat bunları yapabilirsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    başkan türbinlere oynamayı çok iyi biliyor tüm icraatları şova yönelik alın size % 70 oy herşeyi gösteriş ve şov yazık oldu malatya ya
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (5 yıl önce)
    istanbulda öğrenci kart 40 tl chpli belediye malatyada öğrenci kart 130 tl akpli belediye artan mazot fiyatları deniyor ya mazot6.50den düşmüş 5.80 ne diyorsunuz oy verenlere gelsin .
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı (5 yıl önce)
    En iyi çözüm LPG'li araba. Ölüsü bile %45 kâr ettirir. ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Qwert (5 yıl önce)
    Belediye hat sahibleri köşeyi dönmüş adamlar şoförlük yapmıyor şoför çalıştırıyor ..1 yılda 1.8 tl den 2.6 tl ye enflasyon yüzde 45 ..milleti kandırma akp.. .
    0
    0
    Yanıtla
  • Şoför (5 yıl önce)
    Havadan atın tutun oh ne güzel ben özel halk otobüsü sahibiyim ....hepinize cevap verecem 1 istanbul bu fiyat diyenler istanbulda her otobüse belediye 17 bin tl yardım yapıyor...araştıran bunuda araştırsın .....2 malatya battalgaziye çalışan araçlar her taşıdığı yolcu için 1.18 kuruş alıyor merkeze çalışan özel halk otobüsleri 1.25 kuruş alıyor yani benim aracıma binen yolcu iç içe bedava paralı indirimli aktarmalı hepsi toplanıyor yolcu başı alınan ücret çıkıyor.....3 her otobüs 1 ayda 12 bin tl bedava yolcu taşıyor devletten bin tl alıyor ....devlet bunlara parasını veriyor diyenler anlamıştır .....4 bir günde 33 otobüs değiştiren 65 lik yolcu var hasanbeyde oturan bir amca adını vermiyorum......5 asker polis özürlü postacı bekci şehit yakını gazi ve yakını ve ve ve ve 27 kalem sayamadığım bedava biniyor dahası var kartlarını eşine dostuna verenler var......sorunları dile getirsem 3 tl olsun dersiniz..... ..................şimdi bizim isteğimiz söylüyorum herkes para versin 1.5 tl olsun mükemmel olur.....bedava yaşlılara olacağına öğrencilere olsun en azından vatana bi hizmetimiz olur....öğretmen indirimi kalktığında biz itiraz ettik motaş genel müdürüne anlıcağınız para vermeyen yolcunun acısını verenden alıyorlar...........şimdi siz söyleyin ben her ay 12 bin tl çöpe atıyorum sizde 500 tl her ay çöpe atın ne oluyor..........ben aracıma bedava binenlere hakkımı helal etmiyorum bu yasayı çıkaran onaylıyan ve bu yasadan faydalanan tüm insanlara......siz müslümansanız ben kendi dinimden şüpe duyarım......bedava binen ler için söylüyorum ........belediye başkanı ne yapsın yasayı çıkarmışlar yüzde 60 şırnak bedava biniyor....motaş her ay 5 tirilyon zarar ediyor .......ben burda yazdığım her cümleyi ispatlarım resmi yazılarla...................empati kurun öyle yazın..............
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)Şoför isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısın bir şehrin yarışı beleş biniyor birde yasal hakkı olmadığı halde yolunu bulup beleş kart alanlar var esenlik ve belediye ekmek büfeleri hak eden fakirleri tenzih ediyorum belescilere çalışıyor önüne gelen vakıf kurmuş dernek kurmuş onlarda belediye ve devletten nemalaniyor vakfin anlamını bile değiştirdik kurulan sözde vakıflara kim neyini vakfetmiş bilen yok belediye devlet ne yapıyor birilerinden alıp uyaniklara veriyor yoksa bu çark donermi babo.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kurtarmıyorsa yapmayacaksın..belediye kesiyorsa vatandaşın suçu nedir
    0
    0
    Yanıtla
  • Zam haberine tepki göstermek için yazacaktım. Ancak sizin yorumunuzu görünce hak verdim. Halk otobüsleri gezi amaçlı kullanılamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut Mercan (5 yıl önce)Şoför isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısınız. Benden bir öneri: Trambusun elektriğini çöpten elde ediyoruz dediler. Koca koca afişler astılar (Para vererek) Elektriği bedava gibi yani. Öyleyse Trambus Darende'ye kadar çalıştırılsın. Bileti de 1 tl olsun. Nasıl? Son durakta helva ikramı yapılsın. Nasıl olsa elektriği bedava gibiymiş. Diğer masraflar için 1 tl yetmez mi? 65 likler yıllardır Somuncu Baba'ya gidip gezemiyorlardı. Bir taşla iki kuş vurulmuş olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • begenmiyorsan minibüscülüğe devam etseydin. işinize nasıl geliyorsa öyle devam ediyorsunuz. 1 asker ücretsiz binmiyor sallama 2 polise bu yetkiyi iç işleri bakanlığı vermiş sana laf söylemek düsmüyor şoför
    0
    0
    Yanıtla
  • Gardaş zarar ediyorsan bırak ...senin zararını benmi çekecem...15 yıldır devleti yandaşa peşkeş çekenler zorda kalınca vatandaşa yükleniyor zamlarla vergilerle..sende ihaleye girmeyeydin...burda ağlayacağına..vatandaşın senle bir derdi yok vatandaş zammı eleştiriyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Öncelikle 1.si Burdaki tepkiler size değil belediyeye siz belediyenin avukatımısınız 2. Si size zorla bu işi yaptırmıyorlar belediye bu teklifi size yapınca koşa kola kabul ettiniz madem öyle kabul etmeseydiniz 3. Sü İstanbul’da bahsettiğiniz gibi bir ödeme Yok 4. Sü belediye motaş otobüsleri özel yapmış üstüne üstün 1.15 size verip üstünü kendi alıyorsa ve sizin ücretsiz taşıdığınız yolcunun parasını vermiyorsa nasıl zarar edyor anlamadım siz bunları düşünmeden mi yazdınız son olarak biranönce siz bu işi bırakın daha fazla zarar etmeyin....
    0
    0
    Yanıtla
  • Çalışma sen bedava yolcu taşıma zoruna gidiyorsa bunların parasını bana yüklemelerine ses çıkarmamamı gerektiğini söylüyorsun ne ben 500 fazla vereyim nede sen zarar et git sabah arabanı çek sana zorla 12 bin zarar et diyen varmı.?ben ücret ne ise ödemek istiyorum hakkını sende zarar ediyorsan çalışma işine gelmiyorsa güle güle başka iş yap gardaşım
    0
    0
    Yanıtla
  • hocam haklisin kesinlikle ama herseyi milletten vikaran zihniyet bence dusunduruyo bu kadar zammi olur el insaf ya iyice abarttilar
    0
    0
    Yanıtla
  • Güzel kardeşim belki de yerden göğe kadar haklısınız madem ki ücretsiz binenler yüzünden zarardasınız daha ne diye yaparsınız ki bu işi... zorlamı çalıştırıyorlar; bırakırsınız olur biter.. siz sağ Malatya hakkı selamet
    0
    0
    Yanıtla
  • Otobüsçü dayı lütfen zarar ediyorsan yapma bu işi. Vallahi acıdım sana. Şu anda özel halk otobüsü hattı almak için kaç kişi sırada aceba merakından soruyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • şöför Kardeş sözleşmeyi ben mi imzaladım.o kadar zoruna gidiyorsa bırakırsın bu işi kurtulursun.o seferleri almak için neler verdiğinizi kimleri devreye soktuğunuzu da yazsaydın.sen 12 bin çöpe atacan da daha bu işi yapacan.masal anlatma.git sözleşmeni iptal et olur biter.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU. (5 yıl önce)
    Oy Verenlerin Dahada Beter Olması Dileğiyle...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Ne demiş Hayyyam; Celladına aşık olmuşsa bir millet, İster ezan dinlet, ister çan dinlet. İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet. Müstehaktır ona her türlü zillet. İktidar vekili ölümüz bile %45 alır diyebiliyosa bunlar daha iyi günleri Malatya halkının!
    0
    0
    Yanıtla
  • KADER (5 yıl önce)
    Bugün maç var ne kadar zam yapılırsa yapılsın kimsenin umrunda olmaz Allahina gurban Malatya dendimi akan sular durur sizde durun kartinizi 2.60 kuruştan vurun
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA Lİ (5 yıl önce)
    Belediyenin temsil tören ziyafeti nasıl karşılanacak az bile olmuş 297 kişinin yediği 11.670 milyar kişi başına 49 milyar düşüyor Malatyam Allahina gurban
    0
    0
    Yanıtla
  • rezalet (5 yıl önce)
    şu işe bak ya. 2 binişlik kart 7 lira. bir seferlik 3.5 lira. tek binişlik de yok en az 2 biniş. Allah sizi bildiği gibi yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • yazık yazık (5 yıl önce)
    son 5 senedir minibüse biniyorum. 5 km mesafeye kadar olan yerlere yürüyerek gidiyorum. bizim millete müstehak. 2 katrilyon borç var ama yüzde yetmiş oy çıkıyor. zam yaptıkça belediyenin yolcusu artıyor. bu millette biraz akıl olsa tepki gösterir. binmeyin arkadaş binmeyin, ne mecburiyetin var senin. adam dörtyolda binip kapalı çarşıya gidiyor. suç sizde değil size oy verenlerde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erk (5 yıl önce)
    Öğretmenler için herhangi bir indirim yok aynı ücretle ulaşımlarını sağlıyorlar. Diğer ve önemli olan konu ise hiç kimsenin bedava bu tür faaliyetlerden faydalanmaması gerekiyor. 10 krş bile olsa bir katkısının olması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eser (5 yıl önce)
    İstanbulda yaşayan bir Malatya lı olarak Malatya halkına yapılan bu acımasızlığa gerçekten üzülüyorum. Yıllardır AKP hükümet inin malatyada yaptığı ortada malatyamız ı betonlaştırdıkarı yetmemiş gibi altyapı ulaşım ve su sorunları ilede krşı karşıya yıllardır. İstanbulda 15 milyonluk şehirde bile akbil ve su fiyatlarında indirim yapılırken sosyal devlet anlayışının yerini akparti belediyeciliği sömürge belediyeciliği yaparak vatandaşın cebindeki 3 kuruşa bile tamah eder hale gelmiştir. İstanbulda herşey güzel oldu. Ama malatyamızın bir 5 yılı daha boşa gitmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haşmet (5 yıl önce)
    Hadi gidek Reis e şikayet edek. ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Buraya değil bimere cimere yazin
    0
    0
    Yanıtla
  • Neşat (5 yıl önce)
    Selahattin Başkan, 4 ay geçmesine karşın hiçbir vizyon ortaya koyamamış, eleştirmekten ziyade umut vadedici tek bir icraata imza atamamıştır. Maalesef bu zamlara tepki gösterecek bir inisiyatifin olmayışı da toplumsal çürümenin bir göstergesi. STK'ların her platformda bu zammı protesto etmesi gerekiyor. Tabi hâlâ belediyeden nemalanmayan bir STK varsa. Kaybeden Malatya olmuştur. Önce öğretmen ve emeklilerin indirimli kartını iptal eden, sonra İstanbul ile toplu taşıma fiyatlarını eşitleyen zihniyeti kınıyorum. Verdiğim oy HARAM OLSUN.
    0
    0
    Yanıtla
  • istanbulda en azindan iade sistemi var 100 km lik yol 3.8 tl malatyada her yer ayni
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin (5 yıl önce)
    Başkan muhteremlerin 15 senede götürdüklerini bizdenmi çıkarıyorsun ...döviz düşmüş petrol fiyatları düşmüş bu Zam neyin zammı ? İstanbul'da bir uçtan bir uca metro 2,6 krs burda 500 m 2.60 krs insaf bee başkan demekki yapılan edebiyat milletin gözünü boyamak mis ...al birini vur ötekine
    0
    0
    Yanıtla
  • burak (5 yıl önce)
    Sen tut Trambusün elektriği ücretsiz üretiliyor diye hava at, mazota benzine indirim gelsin, ekonomi çok iyi çoook iyi diye ikide bir demeç ver sonrada kalk yüzde 25 ulaşıma zam yap. Zam yapacağınıza öncelikle sabahtan akşama kadar boş boş gezen parklara oturmaya giden amcaların, günlere kısır yemeye giden 65 lik teyzelerin ücretsiz akbilini en azından 1 tl yap. Otobüslere binen lerin yarısı ücretsiz akbil basıyor. Öğretmen indirimli Polis bedava asgari ücretli 2.60 adaletiniz batsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaslılara bedava olabilir napsınlar tatile gidemiyolar sehir de gezsinler bari ögretmen polis kısmına katılıyorum asgari ücretle çalışanınun sucu ne bence suclu önceki yönetim hani müebbet 1 milyona yakın insanın hakkı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)burak isimli kullanıcı yorumuna
    Ben öğretmenim indirim yok sivil neye biniyorsa bizde ona biniyoruz dogrusuda bu diyorum.tekrar ediyorum şehit yakını gazilerimiz ve engelliler dışında herkes para ödemeli . özel halk otobüsü sürücüsü bir tanıdığım günlük yüzde kirkla altmış arası ücretsiz yolcu taşıyoruz diyor böyle tasimacilik olursa zam kaçınılmaz olur .
    0
    0
    Yanıtla
  • Öğretmenler için herhangi bir indirim yok aynı ücretle ulaşımlarını sağlıyorlar. Diğer ve önemli olan konu ise hiç kimsenin bedava bu tür faaliyetlerden faydalanmaması gerekiyor. 10 krş bile olsa bir katkısının olması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)burak isimli kullanıcı yorumuna
    Öğretmene indirim yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aspava 44 (5 yıl önce)
    %70 ha.???
    0
    0
    Yanıtla
  • ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur Türkan (5 yıl önce)Aspava 44 isimli kullanıcı yorumuna
    ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    İstanbul'da öğrenci kartı aylık 40 TL. Malatya'da 130 TL. Eee ölüsü bile %45 oy alır diyorlar ya, bu da Malatya halkına kapak olur herhalde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özbek (5 yıl önce)
    Belediye borçlarını otobüs biletlerine yaptığı zamlarla ödemeye çalışıyor. Sudan ucuzdu zaten iyice ucuzlattınız. Tebrikler ayakta alkışladım. Bu tür zamlarla borç kapanmaz adres vereyim size önceki yöneticileri arayıp sorun ne olmuş verdiğimiz vergiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yakınca Mahallesi Sakini (5 yıl önce)
    Kalite standartları ve vatandaş merkezli hizmet anlayışı olmamasına rağmen zammın tek gerekçesi yakıt fiyatları olmamalı. Yolculuklar özellikle "okul döneminde" işkenceye dönen bir serüven halini almaktadır. Planlama şart. Her mesai sonrası tartışmalara şahit olmak istemiyorum. Şikayet hattı aktife dönse keşke... en azından bir muhatabımız olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Ağam bizimle eyleniy...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    2006 model fiesta km ye 0.25 tl 0.30 yakıyor 4 kişi binsen üç kişi bedavaya geliyor kimse bu fiyattan toplu taşımaya kimse binmez
    0
    0
    Yanıtla
  • KAZIM (5 yıl önce)
    HEM HİZMET ÇOK KALİTESİZ OTOBÜSLERİN ÇOĞUNDA KLİMALAR ÇALIŞMIYOR ÇALIŞANDA VERİMSİZ BU FİYAT BU HİZMET ÇOK ZAYIF KALIYOR İBB ULAŞIMIYLA FİYAT AYNI HİZMET KALİTESİ ÇOK DÜŞÜK
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    Allah sizi bildiği gibi yapsın Malatya’da ilk önce 65 ilk kartı kaldır süriyelerin yardımını kesin Malatya’da para artar Gürkan bey
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (5 yıl önce)
    Yazık kimse çıkpta ses etmez bence bunları protesto edelim 5 bin kişi yürüsün bakalım nasıl geri çekiyor lar
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (5 yıl önce)
    Beka diye diye.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Elektiriğe,suya,doğalgaza,ulaşıma,sigaraya vs ne kadar zam yaparlarsa yapsınlar, nasıl olsa ölüsü % 45 olan bir seçmen kitleleri var. Hepsine müstehak...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (5 yıl önce)
    Yazık çok yazık bir çok kişi ücretsiz biniyor garibanlarida soyun bakalım şehit yakınları gaziler ve engelliler dışında herkes ücret ödemelidir halk otubuslerinde bir tanıdığım günlük yüzde kirkla yüzde altmış arasında ücretsiz taşıma yapıyoruz diyor kim bu ücretsiz tasinanlar ondan sonrada motas zarar ediyor diye konuşun.
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (5 yıl önce)
    acele etmeyin yarın suyuda zamlandıracak ekmeki 110 yaptığı zaman, dedimki yarın otobüsede zam 1 ay sonra suyada zam sayın gürkan yiyenlerin hesabını vatandasamı kesiliyor.acaba bu zamları tayyib baba biliyormu
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (5 yıl önce)
    Bu haberi okuyunca İETT'nin sayfasına girdim. İstanbul'da tam bilet 2,60 öğrenci ise 1,25 TL. Düşünün İstanbul'da kilometrelerce uzaklıktaki mesafelere verilen para ile Malatya'daki otobüslere verilen para aynı, öğrenci biletinde ise Malatya yüzde 50 pahalı. Böyle saçma bir fiyatlandırma olur mu? Malatya'mız bu kadar beceriksiz ve basiretsiz yöneticileri hak etmiyor. Yeter artık!
    0
    0
    Yanıtla
  • Baybars (5 yıl önce)
    Yıllardır şu otobüs fiyatı yükseltiliyor siz hata yapıyorsunuz borclanıyorsunuz niye faturayı bize kesiyorsunuz 2.60 olur mu ya dalga mı geçiyorsunuz siz metroya mi biniyoruz !
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    fiyatlar aşırı pahal ıistanbulda 260
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    fiyatlar aşırı pahal ı
    0
    0
    Yanıtla
  • Melek (5 yıl önce)
    Sayın Gürkan belediye hırsızlarının peşine düşmektense milletin cebini yakmaya çalışıyor bu gün bir kez daha anladım ki oylarımız boşa gitti yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben bu fiyata Bi sekil de razı olurum belediye yi eski dönemde borclandıranlar agırlastırılmıs müebbet alırsa
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (5 yıl önce)
    Toplumlar hak edildiği şekilde yönetilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (5 yıl önce)
    Malatya da yarış olmadigi icin bu haldeyiz.Malatya granti oldugu icin birsey yapma isteginde bulunmuyolar.Yuzde 70 degil de yuzde 60 la aliriz diyolar.Yazik malatyaliya yazk asgari ucretliye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (5 yıl önce)
    Büyükşehir belediyesinin harcadığı temsil ve ağırlama masrafları nereden çıkacak bunu hakediyoruz biz. Diyarbakır Elazığ şehrin BİR ucundan diğer ucuna 2 liraya gidiyorum. Bide bedavaya adamına yandaşına verdiği ücretsiz otobüs kartlarını sorgulatsın büyük başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Dünyanın hicbiryerinde böyle zam olmaz yazık belediye borcunu millete yükleyerek kapatmaya çalışıyor...selahaddin yanlış yoldasın haberin olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat (5 yıl önce)
    Diyarbakırda şehir ici dünyanın yolunu gidiyorsunuz sivil 1.50 tl öğrenci 1 tl. Ayrıca klimalı otobüs durakları. Adamlar iktidar partisine kesinlikle oy vermiyorlar ama hizmettin en kalitelisini alıyorlar. Biz malatyalılar yıllardır iktidarı sırtımızda taşıyoruz ama onlarda malesef sırtımızdan inmiyorlar. Kusura bakmayın ama herkes hakettiği şekilde yönetilir. Çok iyi olmuş keşke 5 tl yapsalar. Eminim yine bu memlekette kimse ses cikartmaz. Dedim ya hakettiğimiz gibi yonetiliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nk (5 yıl önce)
    Büyükşehirlerde indirim yapılırken toplu taşımaya, sayın Gürkan %25 zam yapıyor. Tasarruf kelimesini ağzından düşünmeyen başkan, sıra zamma gelince hiç de tasarruflu davranmamış. Ayrıca haber değeri olarak birşey ifade etmemiş olacak ki, çevre şehirlerin ulaşım ücretlerine dair bilgileri sitenizde haber olarak verme gereği duymamışsınız. İlginç...
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Sayın belediye başkanımız malatya ulaşım zaten çok ucuzdu hatta sudan ucuzdu iyiki zam yapmışsınız... ???????????????
    0
    0
    Yanıtla
  • serkan (5 yıl önce)
    Şaşırdım bu haberi yayınlamanıza. Selahattin beye toz konacak herşeyden uzaktınız. Selahattin bey fakirin fukaranın sosyal yardımdan ekmeğini kesti tık yok. Gariban işçinin maaşını kes . Fakirin bindiği otobüse zam yap. Ama konsere festivale para ayır. Yazık oldu garibana Malatya’ya . Eden bulur hak ettik
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne iki atmışı 2 binişlik üzerinden 3.5 TL olmuş Malatya da en uzak yer 10 km araba ile yine 3.5 TL yakar. Millet toplu ulaşımı teşvik eder. Zararmış yedek parçaymış. Allah aşkına minibüsün otobüsten ucuz olduğu Malatya dan başka hangi şehir var. Bu güzelim şehre yazık vallahi çok yazık... Yeşili gitti, suyu gitti, ucuzluğu gitti, çöl gibi, güvenliği sakinliği gitti. Yazık bu şehre inanın 1990 lı yılların Malatyasından betonlaşma hariç 50 yıl gerisindeyiz. Şehrimiz viran oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (5 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen oyle.. minubusun oyobusten ucuz oldugu tek sehir malatya. Allah kahretsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru söylüyorsunuz Gökhan Bey . Bakalım sahipsiz Malatya nın başına daha neler getirecekler
    0
    0
    Yanıtla
  • Çünkü Malatyalı buna layık, %70 oy veriyor. !
    0
    0
    Yanıtla