SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyede İki Atama

Belediyede İki Atama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Fen İşleri Müdür yardımcısı Mehmet Keser görevden alındı yerine Ahmet Yalınkılıç getirildi. Görevden alınan Keser, İtfaiye müdürlüğü bünyesine atandı.

Yaklaşık 5 yıldır Malatya Belediyesi Fen İşleri müdür yardımcılığı görevini sürdüren Keser’in görevden alındığını doğrulayan ve gerekçe olarak ekip uyumluluğunu sağlamak olduğunu gösteren Malatya Belediye başkanı Ahmet Çakır, “Görevden alındığı doğrudur. Bu tür uygulamalar normaldir ve gerektiğinde yapılır. Uyum içinde çalışacak bir ekip oluşturma amacıyla alınmış rutin bir karardır. Görevden alınan arkadaşımız İtfaiye Müdürlüğünde değerlendirilecektir” ifadelerini kullandı.

Görevden alınan Keser, İtfaiye Müdürlüğüne atanırken, Fen İşleri Müdür yardımcılığı görevine ise Belediye eski başkanı Mehmet Yaşar Çerçi döneminde belediye başkan yardımcılığı yapan Ahmet Yalınkılıç getirildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.192 saniye