SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyeden Çatalbahçe'ye Taziye Evi

Belediyeden Çatalbahçe'ye Taziye Evi
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü sosyal hizmet projeleri kapsamında Çatalbahçe Mahallesi’ne yeni bir taziye evi kazandırıyor.

Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Ziyaret sırasında vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Ulutaş, hizmetlerin ilçe geneline eşit şekilde ulaştırılacağını kaydetti.

Ayrım yapmaksızın Akçadağ’ın her köşesine hizmet götürmeye gayret ettiklerini ifade eden Başkan Ulutaş, "Çatalbahçe mahallemize kazandırdığımız taziye evi, hem sosyal dayanışmayı güçlendirecek hem de vatandaşlarımızın önemli ihtiyaçlarından birini karşılayacak" dedi.

Mahalle sakinleri ise projeden duydukları memnuniyeti belirterek Başkan Ulutaş’a teşekkür etti.

iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam