SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyenin Yol Tabelasına Başkan Adı Yazmayacaklar

Belediyenin Yol Tabelasına Başkan Adı Yazmayacaklar
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, belediyenin iç ve projelerine konan tabelalarına isminin konulmaması talimatını verdiği ve değiştirilen tabelalarda sadece belediyenin kurumsal kimliğini yansıtan ifadeler yer almaya başladı.

Yerel seçilerde belediye başkanları değiştiğinde, özellikle belediyelerin iş ve çalışmalarında kullandığı tabelalarda yer alan bir önceki belediye başkanın isimleri silinerek, yeni belediye başkanlarının isimlerinin kamu bütçesinden  yazılması geleneğinin Battalgazi Belediyesinde kaldırıldığı bildirildi.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın yol çalışmalarında, alt yapı hizmetlerinde uyarı ve bilgilendirme amaçlı asılan tabelalarda isminin ve fotoğrafının yer almaması talimatını verdiği öğrenildi.

Taşkın’ın talimatı üzerine, bir önceki dönem belediye başkanı Osman Güder’in isminin yer aldığı tabelalarda Battalgazi Belediyesinin kurumsal kimliğini yansıtan ifadelerin dışında bir ekleme yapılmadı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Orhan (3 hafta önce)
    Vasatlığa alışmış bir memlekette olması gerekeni bir nimet, bir yenilik, bir hizmet gibi sunmak nedir ya? Bir siyasetçiler işaret parmakları havada, harita yada bir proje üstünde ve talimatları doğrultusunda bültenlerden vazgeçsinler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 hafta önce)
    bu uygulama güzel olmuş,bir de el kol işareti yapmayı bıraksınlar(projelerin karşısına geçip el işareti yapıp foto çekme)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cumali (3 hafta önce)
    Varol başkan bravo bu gidişle cumhurbaşkanlığına kadar gidersin müthiş bir proje diğer belediyeler bizi kıskanıyııı
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Hakan (3 hafta önce)
    Bırakın show yapmayı icraat iş üretin memlete değer katın, tabelada isim olsa nolur olmazsa nolur bu bültenleri yaparak gündemi boş yere tıkamayın icraat iş istiyoruz
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Deniz (3 hafta önce)
    Hemen acele edip başkanı tebrik etmeyin, biraz bekleyin bu ne acele ? Başkan daha yeni, heyecanlı, kendini ispat etme peşinde, farklı olmaya çalışabilir? Yıllardır hep aynı hatayı yapıyordunuz önce övüp sonra küfür ederek gönderiyorsunuz başkanları. Tabelaya adını yazdırmamak o insanı farklı kılmaz!! Az sabır bir süre geçsin sonra översiniz.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Ali (3 hafta önce)
    Yerinde bir karar her yere isimlerini yazıyorlar sanki babasının parasıyla bu işleri yapmış gibi ... Ne zaman kendi kesenizden bir şey yaparsanız o zaman yazın isminizi. Her 5 yılda bir sizin isimlerinizi silmek için ekstra masraf mi yapılacak.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Ali (3 hafta önce)
    Bayram Başkanı tebrik ediyorum. Önceki başkanlar bu erdemi gösteremediler milletin malı ile şahsi reklam yaptılar. AKP ilk başta getireceği isimleri en sonda getirdi... Tabii ki atı alan üsküdar'ı çoktan geçmişti.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Tarık (3 hafta önce)
    Malatya’nın sorunu da tabelada zaten
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Kilicci (3 hafta önce)
    Önceki belediye başkanları en küçük tabelalara bile kendi isimlerini yazdırdilar beledilyeler sanki babalarının malı şimdi ne oldu, simdi bu isimleri silmek için yapılan masraf onca emek umarım yeni başkanlar kendi isimlerini yazmazlar
    %88
    %12
    Yanıtla
  • malatian (3 hafta önce)
    tebrik ederim. diğer belediyelere örnek olması dileğimle
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 hafta önce)
    Tebrik ederim doğrusu da bu bir ton devletin parası birboblara gitti zamanında sanki ceplerinde yaptırıyorlardı yazık günah bir atak da Battalgazi belediyesinde imar sorununu biran önce çözmelerini istiyoruz 2 yolla yaklaşıldı imar yüzünde yerinde dönüşüm yapamıyoruz fırat mah hast caddesi rezerve girmedi mağduruz yaz geldi inşaat ruhsatı aldım diyene kadar ağustos eylülü bulur
    %85
    %15
    Yanıtla
  • öneri (3 hafta önce)
    Bu daha başlangıç. Aynı şeyi YYurt ve Büyükşehir'den de bekliyoruz. Esenlik-Megsaş kârını kediye (Başkan reklamına) yüklemeyecek.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mehmet (3 hafta önce)
    Sana helal olsun. Şahıslar değil kurumlar ebedidir. Hazreti firavunlar örnek alsın.
    %79
    %21
    Yanıtla