SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ben de Özledim' Paylaşımı

0
Güncellendi - 2020-04-14 05:26:40
'Ben de Özledim' Paylaşımı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, resmi sosyal medya hesabından ‘bende özledim’ etiketiyle Süper Lig’de takımın attığı gollerden oluşan bir video yayınladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (kovid-19) salgını en çok spor camiasını etkiledi. Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ligler süresiz alarak askıya alınırken, herkes futbola özlem duymaya başladı. 

Süper Lig’de 26.hafta karşılaşmaları koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanırken, daha sonra ise alınan kararla süresiz olarak askıya alındı. 

Ligde son maçlar 13, 14, 15, 16 Mart tarihlerinde oynanırken, futbol severler yaklaşık bir aydır futboldan uzak kaldı. 

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor’da, ‘bende özledim’ etiketiyle Süper Lig’de bu sezon takımım attığı gollerin yer aldığı bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. 

SÜRECE GÖRE ALTERNATİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen "Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı"nın ardından, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında yeni tip koronavirüs salgınına ilişkin sportif tedbirlerin belirlenmesi amacıyla 19 Mart'ta yapılan toplantıda liglerin ertelenmesi kararı alınmıştı. 

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından o tarihten bu yana koronavirüs ile ilgili oluşan şartlar gözlenmeye devam ederken, gelişmeler Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu ve UEFA ile koordineli bir şekilde değerlendiriliyor. 

Bu kapsamda liglerle ilgili süreç; devletin kararları, Bilim Kurulu'nun tavsiye raporları, Gençlik ve Spor Bakanlığının koordinasyonuyla UEFA'nın da görüşleri doğrultusunda Mayıs ayının ilk haftasında TFF Yönetim Kurulu tarafından yeniden değerlendirilecek.

Bu durumda takımların hazırlık süreci de göz önünde bulundurulduğunda liglerin en erken Haziran ayı başında oynanabileceği açıklandı. Bunun yanında federasyonun gelişmelere göre yukarıda belirtilen tüm şartlara uygun olarak 10 alternatifli senaryosu, planı ve programının hazır olduğuna da dikkat çekildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Zeynel (4 yıl önce)
    Bit Virüs bol golü maglubiyetlerden kurtardi, yeriniz de oturun hic mac oynansin havasina girmeyin Artik koronadan da bir neden olur cok borc var deyip istifa edin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (4 yıl önce)
    Yenilmeyi bizde özledik rezil ettiler takımı yönetim bu virüsden kendine gelip umarım toplu Bi şekilde istifa eder
    0
    0
    Yanıtla
  • Anti vaizoğlu (4 yıl önce)
    O başarılı günleri ben de özledim
    0
    0
    Yanıtla