SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Beni Bu Göreve Malatya Çağırdı"

A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlediği geniş katılımlı toplantıda, projeleri ile ilgili bilgi verdi ve "Malatya’da herkesin çocuğu, herkesin kardeşi, herkesin arkadaşı, herkesin köylüsüyüm. Parti rozetimi, “her görüşten insanın Başkanı olacağım” diyerek çıkardım.  Benim tek bir kimliğim var: ben Malatya Milliyetçisiyim." dedi.

Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya STK, sendika, oda temsilcileri, muhtar dernekleri başkanları ve muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ağbaba projelerini aktarmaya geçmeden önce deprem döneminde yaptığı çalışmaları aktarırken enkaz altında kalan Gizem Özdemir isimli kadını dile getirince Ağbaba’yı dinlemeye gelen Gizem Özdemir sahneye çıkarak Veli Ağbaba’ya sarıldı. Her ikisi de gözyaşı döktü. 

Ağbaba, daha sonra  şunları söyledi:

"Yıllardır milletvekili olarak hizmet etmekten onur duyduğum Malatyalı hemşehrilerime şimdi Belediye Başkanı olarak, aynı özveri ve sorumluluk bilinciyle, hizmet etmek üzere yola çıktım.

Malatyamızın yaşadığımız deprem felaketi nedeni ile en çok şimdi hizmete ihtiyacı var. Bu ihtiyaç sadece “bina” inşa etme ihtiyacı da değil üstelik. En az onun kadar önemli bir “gönül” inşa etme sürecine de ihtiyaç duyuyoruz.  Analarımızın, kardeşlerimizin, çocuklarımızın acıları bir nebze dinsin, yüzlerde yeniden ümitle yeşersin diye el ele vermek, ayrı gayrı demeden yola koyulmak zorundayız.

Tek derdim var, Malatya.

Malatya’da herkesin çocuğu, herkesin kardeşi, herkesin arkadaşı, herkesin köylüsüyüm. Parti rozetimi, “her görüşten insanın Başkanı olacağım” diyerek çıkardım.  Benim tek bir kimliğim var: ben Malatya Milliyetçisiyim.  

Nasıl bugüne kadar herkesin sofrasından ekmek yiyip herkesin çayını içtiysem, nasıl herkesin kötü gün dostu olduysam; bundan sonra da Malatya için emek vermek isteyen herkese kollarım açıktır.

Beni bu göreve Malatya çağırdı. Bugüne kadar nasıl Malatya’nın sesini meclise, oradan da Türkiye’ye duyurduysam şimdi o sesi birlikte büyütmeye devam etmek için heyecanla bekliyorum.

Tek muradım Malatyalıların beni  “Malatyamız için çok emek verdi, çok güzel işler yaptı” diye anmasıdır. Bunun için en iyi bildiğim işi yapmaya geliyorum, Malatya için üretmeye, yaraları iyileştirmeye geliyorum.

Malatya’nın yaralarını sarmak için 60’ın üzerinde proje geliştirdik. Bu projelerin hepsi sokaklarını tek tek gezdiğim güzel Malatyamın , güzel insanlarının ihtiyaçları ile şekillendi. 
Malatyalıların her cümlesini önce aklıma sonra da gönlüme yazdım..

Malatyalıların güvenle yaşaması için Belediye güvencesi ile maliyetine konutlar üreteceğiz, evlerimizi, okullarımızı, ibadethanelerimizi yapısal olarak güçlendireceğiz, konteyner kentlerimizde yaşamın iyileşmesi için var gücümüzle çalışacağız.  

Malatyalıları adil bir yaşam sürmesi için tüm vatandaşlarımızı doğumdan yaşlılığına kadar destekleyecek projeleri devreye alacağız. İhtiyaç sahibi ailelerin bebekleri için Yeni Doğan Paketi, 3-6 yaş çocuklar için ücretsiz Halk Süt desteği, ilköğretim ve lise öğrencileri için eğitim yardımları vereceğiz. Ailelerimizin sırtındaki yükü bir nebze olsun almak için ısınma desteği vereceğiz. Emeklilere ve engellilere Belediyenin sosyal tesislerinde geçerli olacak yemek kartları sunacağız.

Bunlarla da kalmayacağız. Güzel Malatyamıza yeni yaşam alanları, yeni tesisler kazandıracağız. Kreşler, Halk Lokantaları, Gençlik Merkezleri, Kadın Dinlenme Merkezleri, Emekli Kıraathaneleri ve İstihdam Ofisleri açacağız.

Malatyalıların güçlenerek yaşaması, Malatya’nın kalkınması  için; yıllardır bitmeyen altyapı ve ulaşım problemlerini çözeceğiz. Kentte raylı sistemler ağı kurarak hızlı, konforlu ve ucuz ulaşım sağlayacağız.

15 yıldır sonlanmayan Güney ve Kuzey Kuşak Yolu projelerini hızla bitireceğiz. Kuzey Kuşak Yolu ile Kuzey Çevre Yolu arasındaki bağlantıları arttırarak Malatyayı daha ulaşılabilir bir kent haline getireceğiz. Bunlarla yetinmeyeceğiz; Güney Kuşak Yolu üzerinde oluşan yerleşim alanlarını modern ulaşım hizmeti ile buluşturacağız.

Malatyalı Hemşehrilerimin Bolluk içinde Yaşaması için; hayvancılarımıza hayvan alımı ile destek vereceğiz. Tarımsal kalkınma için çiftçimize yem, fide, gübre desteği sağlayacağız.

Arıtığımız suları tarımsal sulamada kullanarak çiftçilerimizin sulama problemlerini çözeceğiz.

Yayla hayvancılarımızın sorunlarını biliyoruz. Yayla hayvancılığı yapan vatandaşlarımızın sorunlarını çözeceğiz. Üreticilerimizi, kooperatiflerimizi destekleyek daha güçlü ekonomi, daha güçlü Malatya şiarıyla yolumuza devam edeceğiz.

Malatya’nın Sağlıkla Yaşaması için; Malatyamıza yeni sağlık merkezleri kazandıracağız. Hepimiz biliyoruz ki deprem sonrası büyük bir travma yaşıyoruz. Bu amaçla önceliğin çocuk ve kadınlarda olacağı Psikolojik Destek Merkezleri açacağız. Bağımlı ailelerine ve yakın çevresine sosyal destek sağlayacağımız Bağımlılıkla Mücadele ve Rehabalitasyon Merkezi açacağız. Vatandaşımızın ulaşmakta zorlandığı önemli bir sağlık konusu olan diş sağlığı için Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açacağız. Evde bakım hizmetini daha çok Malatyalıya daha kaliteli bir şekilde ulaştıracağız.  Yeşil alanları arttırarak havası temiz, yaşanabilir bir şehri birlikte var edeceğiz. Yoğun nüfuslu ve spor tesisi ihtiyacı bulunan ilçelerde hızla yeni spor tesisleri yapacağız. Yeni Malatyasporumuzu ve Malatya'daki diğer amatör kulüplerimizi maddi olarak destekleyeceğiz. Amatör spor kulüplerinin kullanabileceği tesisler yapacağız.  

Malatya’nın Tarihiyle Kültürüyle Yaşaması İçin; Yüzümüzü güzel Malatyamızın tarihine ve  kültürüne çevireceğiz. Kültürel değerlerimizin korunması, yeniden canlandırılması ve dünyaya tanıtılması için çok çalışacağız. Malatya'nın bir arada yaşayan farklı kültürlerine sahip çıkacağız, Malatya’yı turizm şehri yapacağız. Malatyamızın yüzünü yeniden  güldürüp  Malatyamızı yeniden festivaller şehrine çevireceğiz.  Gastronomi şenlikleri düzenleyecek, Malatya’yı cazibe merkezi yapacağız. Kültür ve sanat faaliyetlerini tüm ilçelere ve hayatın her alanına yayacağız. Kadınların ve gençlerin kültürel faaliyetlere katılımını arttıracağız.

Benim makamım sokaklar, benim makamım tarlalar, benim makamım meralar olacak.

Gözünün içine bakmadığım tek bir Malatyalı kalmayacak.

Benim sağım solum yok, rozetimi çıkardım da geldim.

Canım Malatyama sahip çıkmaya geldim.

Malatya’nın güvenle, adaletle, güçle, bollukla ve sağlıkla yaşaması için Malatya’nın en çalışkan belediye başkanı olacağım.

Hep birlikte iyileşeceğiz, hep birlikte büyüyeceğiz, hep birlikte güleceğiz.

Haydi Malatya, Yaşa Malatya!"

Veli Ağbaba projelerinin tanıtımının ardından belediye başkan adaylarını ve ilçe başkanlarının davet ederek salonu birlikte selamladılar.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

88 yorum yapılmış

  • Vedat (2 ay önce)
    Doğma büyüme kernekli bir Malatyalı olarak Veli Ağbaba’nın Belediye Başkanlığını kazanmasını Malatya’nın çalınan onuru için bir kazanç olarak görüyorum. Umarım kazanır da konu mankeni olan diğer mebuslar ve onları halkın önüne koyanlar da az biraz ders alırlar.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Murat (2 ay önce)
    Geçen hafta bir yakınımizin hastalığı dolayısıyla Malatya daydik.Sehirde yeni trend oyum chp ye değil Ağbaba ya olmuş.kim kazanırsa kazansın ama inşallah bu sefer Malatya kazanır.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 ay önce)
    İnşaat malzemelerine yüzde 44 indirim yap başkanlığa otur
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Abdullah (2 ay önce)
    Benim ve tüm ailemin oyları senindir cesur yürek Seviyoruz seni
    %67
    %33
    Yanıtla
  • 44malatya (2 ay önce)
    MALATYALI HEMSERLERIM Burda Parti meselesi degil Malatyamizin haklarini hukukunu insanlarimiza sahip cikan hizmet edene ihtiyacimiz var yeter artik Hizli Tren cikti Sivasa geldi Hastahane dediler Elaziga 1200 Yatakli hastahane yapildi Malatyaya 400 yatakli hastahane yapildi Deprem oldu insanlarimiz rahmetli oldu kim vardi Sayin Veli AGBABA Cadir Cadir dolasti imkanlar dahilinde yardimci oldu onun icin partilicigi bir kenara birakalim bize sahip cikana oy verelim goreve getirelim
    %70
    %30
    Yanıtla
  • yeşilyurtlu (2 ay önce)44malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Kesinlikle haklısın kardeşim ben 20 senedir AKP oy veririm ama anladım ki ben akp deil Recep Tayyip Erdoğana oyumu veriyormuşum AKP gerçekten son dönem kadrolarıyla ülkeyi maaf etti bende oyumu hayatımda ilkkez CHP ye vericem Veli Ağbaba için
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 ay önce)
    Malatya haber sizin tarafınız belli gibi muhalefet ile ilgili olumlu yoruma basınca eksiye gidiyor olumsuz yoruma basınca beğeni artıyor ya sisteminiz bozuk yada taraf tutuyorsunuz
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Benimde bir çok yorumum paylaşılmadı bu siteyi tarafsız olduğu için takip ederdim hep
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Ali (2 ay önce)
    İstanbulda da süt dağıtmıştınız çocuklar kalsiyum deposu oldu.
    %49
    %51
    Yanıtla
  • İstanbul'dayım ve İBB süt dağıtıyor, buna şahidim. Sütler de halk kooperatifi olan Tire Süt Koop.'dan alınıyor.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Adam.istanbul u eskisehiri İzmir'i gormemistir
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Bunlar hiç bilmedikleri görmedikleri ülkeler hakkında bile tuhaf yorum yapabiliyorlar. Artık yurt içine saldıkları tuhaf bilgiler bunları kesmiyor . Mesela bir Almanya örneği vardı evlere şenlik!Bahsettikleri bizi kıskanan Almanya 2023 de 1 Trilyon 562 milyar Euro ihracaat yapıp Kasım 2023 de 18 milyar euro fazlalık vermişler.Oysa bunlara göre Almanyanın ekonomisi batmış ve bizleri çok kıskanıyorlardı.Bunu da anlatmak için ilginç bir biçimde birbirleri ile yarış halindeydiler.İstanbulda dağıtılan sütten de belliki haberleri yok ama herşeyde olduğu gibi biliyor muş gibi görünüp,haberleri var mış gibi konuşup yorum yapmaktan çekinmiyorlar.Konu Malatya ama Tüm Türkiyede olduğu gibi Örneklemeler İstanbuldan yapıldığı için söylüyorum.İstanbulda çok iyi hizmetler görülüyor.Meselabunlardan biride uzun zamandır ihmal edilen ata yadigarı selatin camilerin restore ediliyor olması ama bundan haberleri yoktur, olmaz.Olamaz. Çünkü haber aldıkları kaynaklar bunları özellikle haber yapmazlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yine malum kanalı izleyip İstanbul'da, İzmir'de yasamayip orada olup bitene ahkam kesmeler falan bizim halk böyledir işte bu seçimde de bişey değişmez halk alışmış. Hatta Almanya da bile rafların boş olduğunu iddaa ediyorlar komik
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ben istanbula devamlı gidip geliyorum.Evet sütde dağıtılıyor.Halka onda bir fiyatına yemekde veriliyor.Ancak senin istanbuldan belliki hiç haberin yok yandaş kanalları seyrederek burada yorum yaparsan böyle çuvallarsın.İstanbulu boşver sen Malatyadan haber ver.Mesela Malatyada sokaklarda lambalar yanmaya başladımı?Hey heyy..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı44 (2 ay önce)
    şu memleket öksüz yetim kaldı sana inanıyoruz bizim inancımızı boş çıkarma 20 senedir akpye oy verirdim ama artık inancım kalmadı onlara
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Mehmet (2 ay önce)
    Projeler mantıklı ve yerinde, en azından malatyanın öz çocuğu. Oyum Veli Ağbabaya. Akp elimizden şehir hastanesini, hızlı treni, çevreyolunu, hatta rant uğruna canımızı bile aldı artık yeter.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Halk adamı (2 ay önce)
    Bir CHP’li olarak gerçekten Veli’ye oy vermeyecegim sebebi çok belli aday tanıtım toplantısına bakın Veli Ağbaba şarkısı çalıyor ilçe belediye başkan adaylarıyla geziyor Veli ağbaba sadece konuşuyor hayatımda bu kadar yüksek ego görmedim reklamı çok iyi yapıyor hakkını vereyim belediyelerin yolladığı iki koliyi dağıtıyor fotoğraf resim atıyor ne konuşmayı biliyor ne siyasete biliyor o yüzden Malatya’da sadece bir milletvekili çıkart biliyoruz
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Sen CHP li değilsin hikaye anlatma sürekli aynı yorum aynı algı bende değilim oy da vermedim ama sen yalan söylüyorsun
    %62
    %38
    Yanıtla
  • bi halk adamı (2 ay önce)Halk adamı isimli kullanıcı yorumuna
    Eminim siz bir chp li değilsiniz karalamak için boş boş yazıyorsunuz ama ben geçmişte akp ye oy vermiş biri olarak veli ağbabaya oy vereceğim mecliste malatya için tek sesi çıkan ve depremde heryerde gezen oydu
    %62
    %38
    Yanıtla
  • konuşmayımı bilmiyor en azından sami er gibi gidim 1 saat cumhurbaşkanı güzellemesi yapıp kendi adaylığını cumhurbaşkanıyla süslemiyor keşke veli ağbabanın çeyreği kadar kendi iradesiyle konuşsada bi gerçek sesini niyetini duysak :)
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Sizin chp ile uzaktan yakından bir ilginiz yok.Ama ben sağ görüşlü muhafazakar biriyim.Bunu her türlü ısbatlarım.Ancak ben oyumu Veli ağbabaya vereceğim.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Antichp (2 ay önce)
    Allah size fırsat vermesin. Suanki belediye başkanlarına da vazifelerini tam yapmadıkları için hakkımız helal degidir
    %38
    %62
    Yanıtla
  • bilo ağa (2 ay önce)
    Verin şu kardeşinize yetkiyi bakın görün etkiyi....
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Polat (2 ay önce)
    Merkezi yönetim ile yerel yönetim aynı olmazsa o şehre hizmet gitmez diye tehdit edildiğim andan beri CHP ye oy vereceğim diyorum. Malatyalı korkar tepki gösteremez. Kuzu kuzu gider oyunu iktidara verir. Vur kafasına al ekmeğini elinden. Malatyalı uyan amaz uykusundan.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Analiz (2 ay önce)
    Yazık etmişsin başkan kendine bu malatyadan olmaz... başkan olmadan da elin malatyanin üzerindeydi oy vermez bunlar çaresizlik oturmuş bu kentte irade koyamaz bunlar adaya oy veriyorum partiye değil diyemez kabullenilmiş çaresizlik ile doğru sandıklara hizmet gelmez gardas başka adaya verirsek hizmet gelmez gardas diye diye basarlar senide harcarlar.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • hasan (2 ay önce)
    tüm adayların vaatlerine bakıyorumda sanki malatya ya değilde cumhurbaşkanlığına aday gibi konuşuyorlar. Malatya belediyesinin bütçesi belli, 2-3 km lik yolu yapmak için bile bazen bütçe bulamazken, bu kadar vaadi yapmak için nerden para bulacaklar? Bence tüm adaylar yapamayacakları işleri vaat ediyorlar. gerçekçi konuşmuyorlar. Hele birde CHP nin kazandığını düşünelim, önlerinde cumhurbaşkanı gibi kocaman bir engel olacak, hiçbir krediye onay vermeyecek. o yüzden tüm adaylar bence daha gerçekçi konuşmalılar.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Yatırım yapılmayan şehre oy vermezseniz yatırım yapılmaz demek kadar komik bir yorum olamaz.Yahu şehirde 1 yıldır su,elektrik gibi temel ihtiyaçlar karşılanmıyor.Sen hangi yatırımdan bahsediyorsun?.Yeni yapılıp kum yığınına dönen binalar yerine yeniden yapılacak bina yatırımımı hangisi?
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Reel (2 ay önce)
    Bu seçim,şehrin halini ve bu kafayla geleceğini göz önüne alarak kesinlikle bu defaya mahsus Veli için oy kullanacağım
    %66
    %34
    Yanıtla
  • hsn (2 ay önce)
    sadece Malatya da değil neredeyse tüm ülkede başkan adayları seçilirken yaptığınız yanlış hamleler ile insanları partiden soğuttunuz. şimdi bu yazdıklarımı eleştirenler olacak . kim haklı kim haksız seçim sonuçları önünüze geldiği zaman anlayacaksınız ne kadar yanlış yaptıklarını . gerçi akp mantığına dönmüşsünüz kimi koysak seçilir mantığınızla hareket ettiğiniz yerler olmuş . yazıklar olsun size. sadece iktidar yüzünden değil sizin muhalefetteki beceriksiliğiniz yüzünden de bu haldeyiz.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • cebrail (2 ay önce)
    chp ye oy vermedim hayatımda ama bu sefer bu adama oy verecem..
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Önder (2 ay önce)
    Kaç dönemdir Malatya’dan seçiliyorsunuz. Malatya’da CHP’nin oyunu ne kadar arttırabildiniz? Seçimlerde diğer adaylar hep sizden sonra konuldu bir gün de 2.sırada ben yer alayım millet değişim görsün dediniz mi? Kusura bakmayın ama eleştirdiğiniz durumu bizzat yaşıyor ve yaşatıyorsunuz. Sizi millet çağırmadi Veli Bey. Siz adınızı ilk sıraya eklettiniz.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Malatya'da solun alacağı oy belli. Üstelik son yıllarda CHP tabanından batı illerine, özellikle Ege'ye yoğun göç oldu. Malatya ya da gelenler de genelde sağ seçmen. Bu nedenle Malatya da CHP nin 1 milletvekilinden fazlasını çıkarması zor görünüyor. Belediye başkanlığı milletvekilliğinden çok farklı. Ağbaba eğer ekibini sağlam kurup seçilirse ve parti içi siyaseti bir kenara bırakıp sadece Malatya ya odaklanırsa uzun yıllar başkanlık yapacaktır. Farklı illerde örnekleri var. Şahsen Ağbaba adaylığını açıklamadan önce İbrahim Gezer e oy vermeyi düşünüyordum. İbrahim Gezer in adaylıktan çekilerek Ağbaba yı desteklemesi, Ağbaba nın da Gezer i ekibine alması mantıklı olacaktır.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Ferik (2 ay önce)
    20 yıldır tüm türkiyede olduğu gibi Malatayayı da parsel parsel götüren, ye kürküm ye diyen bir zihniyet yönetti. Her platformda şehrimizi dile getiren sesimiz olan Veli Ağbaba Malatya için gerçekten bir şans ama anlayana!!
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 ay önce)
    Diyosun göreceğiz
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Biz Malatyayı hesaba almıyanları gördük.Siz ağbabadan ne görmeyi umuyorsunuz?
    %50
    %50
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (2 ay önce)
    Malatyayı takmayanlara kaale almayanlara bir tokat da ben atmak için oyum Veli Ağbaba’ya. Chp’ye değil!
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Volkan (2 ay önce)
    45 yaşındayım. Hani trol diyenler olacaktır. Trol olan en adı insandır. Çünkü neden biliyor musunuz hayatımda ilk defa CHP ye oy verecem. Allahsız kitapsız diye diye vermezdim. İlk defa verecem ve gönlüm çok rahat. Çalışan gelsin kardeşim yeter yaa. Yediler içtiler . Yazık çok yazik
    %78
    %22
    Yanıtla
  • İsmail (2 ay önce)
    Ağbaba sizi malatyali çağırmadı chp aday bulamadı mecbur siz oldunuz.siz ve ekibiniz malatya ve ilçelerinden elinizi cekmezseniz chp malatyada başarı sağlayamaz.
    %31
    %69
    Yanıtla
  • Önce Vatan (2 ay önce)
    Maalesef takım tutar gibi yorumlar. Tüm Türkiye Veli Ağbaba nın konuşması ile dalga geçiyor bu çok üzücü. Malatya ya bu adaylar yakışmıyor. Genç, Dinamik, Eğitimli, Malatya ya kendini adamış adaylara ihtiyaç var.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Oğuz (2 ay önce)
    Veli Bey bu memlekete bir kaç beden büyük gelir gönül ister ki onun gibi yetenekli bir insan bu şehri yönetsin ama malatya ahalisi ne der bunu seçimde göreceğiz bu insanı eğer belediye başkanı yapmazsa malatya o zaman Veli bey değil malatya kaybeder
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Pırasa (2 ay önce)
    Bazı cahil topluma iktidar partisi kazanmazsa yatırım durur sözünün yalan olduğunu anlatabilirsek 1 Nisan'da bahar gelirdi.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Koray (2 ay önce)
    Allahına kurban Veli baba. Adamsın adam. Ak partili 4 vekil bir sen etmezler.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • malatyalı (2 ay önce)
    Allah yolunuzu açık etsin inşallah kazanırsınız tek çaremizssiniz
    %72
    %28
    Yanıtla
  • azmi (2 ay önce)
    Sizi bu göreve malatya merkezde adayınız olmadığından parti zorla gönderdi. Bunu herkes biliyor:) Keşke kazanabilseniz ve bu ampüle ders olsa, ama bizim cahil toplum inanmış toplumdan ne olacak ki? Emekliler sefil olmaya devam etsinler, açlıktan ağızları kokuyor hala ampül yandı diyorlar.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Selçuk (2 ay önce)
    Bence bu Malatya seni haketmiyor. Bunu üzülerek söylüyorum ne yazık ki! Gitmediğin sokak,köy,mahalle ve ilçe vede çalmadığın kapı kalmadı. İyi bir insansın bunu oy veren vermeyen herkes çok iyi biliyor. Ama gel gelelim ki Malatya insanı her zaman yatağını güneşin sıcak yüzü olan iktidar tarafına seriyor. Kazanamazsan eğer bu Malatya ve Malatyalıların ayıbıdır. Meclis kürsüsünde konuşurken geri vitesinin olmaması yeter bu Malatya’ya…
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Hakkı (2 ay önce)
    Veli Ağbaba kazansa bile ki kazanamaz. Hükümet bütün yatırımı durdurur.
    %11
    %89
    Yanıtla
  • 22 yıldır ne kadar çok yatırım yaptılar ki şimdi de kessinler. Halimiz ortada. Toki kurasında bile en az teslim oranı yüzde 5 ile malatya. Şehir hastanesi, çevre yolu, yüksek huzlı tren, havalimanı say say bir türlü başlamaz, bitirilmez. İnsanda biraz akıl olmalı da.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • yıldırım (2 ay önce)Hakkı isimli kullanıcı yorumuna
    hakkı kardeş yatırımı keser diyosunda zaten kesmiş.. her şehire şehir hastanesi var malatyaya yok.. hızlıtren sivasa geliyor ordan dönüp malatyanın 4/1 küçüklüğünde erzincana gidiyor 30. yıldır malatyada çevre yol muhabbeti var her şehrin çevre yolu var malatyada meçhul vs.vs.vs.vs. hakkı kardeş zaten yatırım yok
    %68
    %32
    Yanıtla
  • malatyalı_4344 (2 ay önce)Hakkı isimli kullanıcı yorumuna
    hadi oradan yatırım durdurma diye bişey yok, milleti kandırdınız yıllardır hizmet gelmez-para gelmez diyerek. Belediyenin zaten yeterince bütçesi var merak etmeyin. İnşaallah kazanacak veli baba
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Yatırımın olmadığı bir şehrin yatırımı durdurulamaz.Siz uzaydamı yaşıyorsunuz?Bu şehirde elektrik,su,internet bile doğru dürüst yok.Yatırım dururmuşmuş...şaka gibisiniz.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Barguzulu (2 ay önce)
    Malatya göreve çağırmış bizim neden haberimiz yok acaba
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Haklsın Barguzulu kardeş Sen git Akın ailesini çağır ki bir daha barguzu yine darbe yesin !!! Bugüne kadar sağ part,lere oy veren biri olarak AĞBABA diiyorum,,,
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Ben de Barguzuluyum ama sizin gibiler yüzünden hem köyden hem de memleketten tiksindim
    %84
    %16
    Yanıtla
  • erdem üstün (2 ay önce)
    Her ne sebeple olursa olsun,bugüne kadar şu veya bu sebeple HAK SAHİPLİĞİ başvurusu yapamamışlar için rica etsek
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Davut (2 ay önce)
    CHP belediyeleri akp belediyelerinin çok üzerinde performans sergiledi. Bu vizyonla Ağbaba malatyayi hakettigi yere tasiyacaktir.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • ali (2 ay önce)
    Veli bey ile ilgili yapılan yorumlara bakıyorum da söylenen tek olumlu şey depremden sonra yanımızdaydı deniyor. Sadece bu nedenden dolayı kişiye başkanlık verilir mi. Bu nasıl bir bakış açısıdır. Veli beyin yöneticilik tecrübesi ve vasfı yok. Eğer parti gözetmeden adaylara bakacak olursak, Ak parti adayı Sami ER bu adaylar arasında tecrübe ve vasıf yönünden bütün adayların açık ara önündedir. Malatyamız da İl özel idare genel sekreterliği, Toki ve Emlak konutta üst düzey yöneticilik ve İstanbul un şehir kadar büyük ilçelerinde belediye başkan yardımcılığı yapmış birisidir. Tecrübe ve liyakat istiyorsak eğer işte size aday.
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Gerçekten komedisiniz. Belediye başkanlığı bir meslek mıdır ki tecrübe ariyorsunuz? Gelen dürüst , liyakatli ve vizyoner olması yeterlidir. Akp cidden baya tecrübeliydi Malatya için 1 mm ilerleme yok şehirde
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Belediye başkanlığı bir meslek değil elbet.Ama şehre hizmet noktasında daha önce çalışmış bir kişi bu konuda tecrübeli birisidir ve sorunlara hakimdir.Bana Veli beyin bir yöneticilik vasfını söyleyin.Kocaman bir hiç.Siz Veli beyi benim kadar iyi tanıyamazsınız.Hele birde vizyoner dediniz ya işte o anda gülmekten koptum.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • O bir bilim adamı.Aynı zamanda ekonomist hemde milletvekili.Aksini iddia edebilirmisin?
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Veli Ağbaba iki dönemdir Malatya milletvekili yönetecilik ve tecrübesi nasil olmasin 10 yildir Malatya siyasetinin içinden biri mahalle köy köy biliyor.hizmetide yapar memleketide sahiplenir Sami Er parti yönetimin iradesinde bi baskan olur Çınar gibi bi baksan olur
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Atakan kardeş kusura bakma da sen bu konularda acemisin galiba.Veli bey parti iradesi ile aday olmadı mı.Yoksa bağımsız aday da biz mi yanlış biliyoruz.Ayrıca CHP Malatya da birinci sıraya seni koysa m.vekili seçilirsin..Bu vekillik işi öyle senin sandığın gibi çokta önemli bir iş değil.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • isimlerin ne önemi var arızali zihniyetler düzelmediği sürece, Türkiye liyakatsizlikten çöktü neredeyse, bende Tayyip Erdoğan ın bișeyleri doğru yapabileceğine ilk döneminde inanmıștım ama 20 yıl sonra gelinen nokta da insanlar çok daha fakir, çocuklar daha az besleniyor ve gençler çok daha fazla ișsiz..Hangi parti gelirse gelsin yolsuzluk, particilik, akrabacılık, adam kayırma, liyakatsizlik ve kirli olan her ne varsa Türk Tönetim sisteminden temizlenmedigi sürece bu memleket düzelmez. Bence Malatya mevcut partiye fazlası ile șans verdi. Diğerleri de bir șans hakediyor ne olursa olsun.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Ben ekonomistim.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Ak kayisi (2 ay önce)ali isimli kullanıcı yorumuna
    Helvacidan 2 dönem oluyorsa ki eminim koşa koşa oy vermissinizdir!!Veli beyden niye olmasın.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Yeşilyurta tecrübeli ürolog Battalgaziye tecrübeli avukat. Bana uyar. Adam doğma büyüme Malatyada yaşıyor. Taha Özhan gibi Abdurrahman Babacan gibi dayatma değil... Şunu bir anlamanız gerek
    %74
    %26
    Yanıtla
  • ali kardeş sami bey toki başkan yardımcılığı yapttı diyosun depremde nerdeyi yanımızdamıydı hayır yokttu.. hatay.. kahraman maraş. adıyaman ve ilçelerinde deprem evleri teker teker bitip teslim edilirken malatyada hazır olmadığı için sadece 700 ev teslimi yapıldı sami bey toki başkan yardımcılığı yapttıysa neden tokideki yöneticileri devreye sokup deprem evlerini neden hızlandırmadı diye sorarım
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Vicdan (2 ay önce)
    Bu sefer oyum seninnnn deprem zamanı Malatya'nın her yerindeydin vicdanı olan AĞBABA der net
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Mustafa (2 ay önce)
    Her akşam saat 5'te eski SSK'dan elazığ'a doğru giderken viraj kavşağını gören var mı araçlar'ın bir ucu altın kayısıdan diğer ucu Eski SSK (yeni Yeşilyurt belediyesi')ne kadar gidiyor bunu gören veya görmek isteyen yetkisiz yetkililer nerede yazıklar olsun. En başta Selahattin Gürkan nerede bu 5 senedirli bu şekilde devam ediyor yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun
    %88
    %12
    Yanıtla
  • aşkım_44 (2 ay önce)
    parti göztmeden malatyamız için seninleyiz sayın veli ağbaba... malatyada bir şeylerin değişmesi lazım değişirse depremden dolayı malatyayı terk edenler kesin geri dönerler. eski günlere dönmek dileğiyle
    %72
    %28
    Yanıtla
  • yıldırım (2 ay önce)
    20 yılımız sönük geçtti. yaşanabilirlik sıralamasında çevre illere göre çok gerideyiz bir .MHP. li olarak malatyamız için oyum CHP. ye değil oyum veli ağbaba ya helal olsun... depremde malatyamızı yanlız bırakmayan ve her zaman sahada olan veli ağbabayı ödüllendirmek boynumuzun borcu
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Öz Kernekli (2 ay önce)
    Parti içindeki tasfiye sonucu aday oldun veli abi her şeyi görüyoruz. Hayırlısı olsun bakalım ne olacak.
    %31
    %69
    Yanıtla
  • kadir (2 ay önce)
    allah yolunu açık etsin umarım malatyalılar ayrım yapmadan malatyamızı ayağa kaldıracak kişileri desteklemek bizim görevimiz olması gerek güzel malatyamızın 20 yılı sönük ve içine kapanık geçtti..
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Osman (2 ay önce)
    Veli Ağbaba gümbür gümbür geliyor demedi demeyin görünen o
    %70
    %30
    Yanıtla
  • hakan 44 (2 ay önce)
    cesur yürek depremde var gücüyle çalıştı. Oyumuz feda olsun
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 ay önce)
    CHP'li Belediyelerin yönettiği şehirlerden belli oluyor
    %31
    %69
    Yanıtla
  • CHP li belediyeler akp li belediyelerden çok daha iyi çalışıyor ve şehirler çok daha ön planda. Sen yaşadığın şehrine bak 20 senede sürekli geri gitti
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 ay önce)Sercan isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen belli kardeş, İzmir'den, Kadıköy'den , Ataşehir'den belli.
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Kardes hayatımın ilk 20 yılımı Malatyada şuanki 20 yılını da İstanbul ve Kadıköy'de geçiriyorum, her sene 2-3 kez de İzmir'e giderim. ve yazdığın şeye muhtemel yaşadığın yer adina üzülüyorum.( 44 plakayı gorunce heyecanlanacak kadar fanatigim). Malatya zerre yaşanılacak yer değil şuan deprem öncesi de değildi. Bir şehre bu kadar ihanet edilir
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatya mahvoldu..Söylüyecek birşeyleri yok.Dolayısı ile hep İstanbuldan,İzmirden örnek veriyorlar ancak verdikleri örneklerde tuhaf.Oysa Buraların belediyeleri çok iyi çalışıyor.Halk çok memnun.Oyumuz bundan sonra Veli ağbabaya
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Oktay (2 ay önce)
    Yeter hükümdarlık
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Erkan (2 ay önce)
    Kendi parti içi çekişmeleri halledemeyenler,yapılan pazarlıkları hep beraber görüyoruz.İyi parti bu olanları farketti İttifak yapmaktan vazgeçti.İstanbul'un CHP tarafından nasıl yönetildiğinide gördük.Sıfır hizmet belediye başkanı partinin başına geçecem diye sadece kendine çalıştı.CHP li belediyelerde hizmet sıfır.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Hangi CHP li belediye de hizmet sıfır. İstanbul mesela ecdat ecdat dediniz İmamoğlu kaç ecdat mirası restore etmiş sizinkiler kaç ecdat eseri restore etmiş. Kurbağalı dereyi bilir misin afedersin insan pisliği kokuyordu adam orayı tertemiz yaptı. Maltepeyi bilir misin ilçenin altından tarfiği geçirdi koskoca meydan kazandırdı. Trafikten karşıdan karşıya geçemeyenler şimdi araçsız yollarda yürüyor. 22 yıllık hükümet kaç tane yerinde dönüşüm yapmış İmamoğlu Kiptaş aracılığıyla kaç tane yapmış. Çocuklara süt verdi. Üniversite öğrencilerine burs verdi. Kulaktan dolma bilgilerle karalamayın insanları. Son söz Veli ağbaba bütün adaylardan daha Malatyalıdır.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Erkan isimli zat.Mesele Malatya ve sayın Ağbaba ama yorum istanbul ve İmamoğlu.Ancak eleştirdiği İmamaoğlu ve ekibi Koca istanbulu da bu arda çok iyi şekilde yönetiyor seçmende bunun karşılığı da var.Bak o eleştirdiğin adam halk lokantaları açmış.Dışarıda 10 da 1 tutarında tertemiz halka yemek veriliyor.Siz Malatyadan haber verin. Bir yıldır yanmayan sokak lambaları,bulunmuyan temiz su ,erişilemeyen internet?Yıkılan yepyeni binalar.Siz bunları unutmuş olabilirsiniz.Bir eleştiri yapınki mantıklı bir karşılığı olsun.Eski bir milliyetçi olarak bu sefer hizmet alacağımı gördüğüm Veli ağbabaya vereceğim.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • ahmet4462 (2 ay önce)Erkan isimli kullanıcı yorumuna
    erkan bey siz kendi şehrinize bakın 20 yıl akp ile yönetiliyor belediyede akp de ne yapıldı söylermisiniz allah aşkına bağnazlığı bırakın şehrimize hizmet edecek kim varsa onu destekleyin millet aç emekli perişan verin yetkiyi görün etkiyi diyen erdoğan sağ olsun bize etkiyi gösterdi halkın durumu ortada veli ağbabanın makama ihtiyacı yok zaten milletvekili ekonomik durumu iyi depremde yaptıkları ortada neden başarılı olmasın önemli olan dürüst liyakatlı insanlarla çalışırsa çok başarılı olacaktır
    %74
    %26
    Yanıtla
  • vatandaş (2 ay önce)Erkan isimli kullanıcı yorumuna
    senin gözünde sorun var sanırım.istanbul yıllar sonra hizmet gördü.neler yapıldı.sen muhalefete laf atacagına 20 seneden fazladır ülkeyi yönetip ekonimiyi yerle bir eden milletin kan ağladığı ekmeğe muhtaç eden akp yi anlat..milleti nasıl acınacak duruma düşürdüğünü anlat....
    %62
    %38
    Yanıtla
  • İstanbul'da yaşıyorum Halil. Sen nerede yaşıyorsun ve ne gördün. İBB 20 senede yapılmayan alt yapı calismalarini yaptı. Leş haldeki büyük otogari yenilediler. Kreşler , kent lokantaları, öğrenci yurtları açtılar. Akp tarafından plansizca başlanan ve %5 ilerleme bile olmadan kapanan metrolari tek tek açtı. Yıllardır çürümeye terk edilen tarihi onlarca yapiyi canlandırdi. Sen malum TV kanalını izleyip yasamadigin yer hakkında fikir sahibi olma bir bilene sor yine de. Bazılarının muslukları kesildi İstanbul'da sadece. Vicdanli biriyim ben Allah şahit her şey çok daha iyi oluyor her türlü engellemelere rağmen adam başardi.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Çilesizli (2 ay önce)Erkan isimli kullanıcı yorumuna
    Erkan bey hangi cemaat veya vakıf adına yazıyorsunuz? İstanbul da belediyeye bağlı öğrenci yurdu ve kreş sayısına bakın. Durdurulan metrolardan dünya rekoru kıran metro yapımına bakın. Çöplük olan sur diplerinin şimdiki haline bakın. Çetelere peşkeş çekilen sahil kenarlarına bakın. Kent lokantalarına bakın. Yıllarca yapılmayan altyapı çalışmalarına bakın. Atık geri dönüşümlerine bakın. Anne kart ve ailelere süt yardımına bakın. Ballı börekli ihaleler ile alınıp yolda kalan metrobüsler yerine yerli ve milli metrobüslere bakın. 25 yılda yapamadığınızı İMAMOĞLU beş yılda yaptı. Şeffaf ihaleler. Şeffaf personel alımı sizi rahatsız etmiş olmalı. İyi parti adını kullanıp heybendekini satmaya kalkma. Ayakkabı numarası çok eskidi. Sen keleyanakları koruma derneğine yazıl.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Belki İzmir'i Eskişehir istanbulu ömründe görmemiştir ama reis öyle diyor ya doğrudur.fakir düşünsün banane.
    %84
    %16
    Yanıtla