SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Benim Alakam Yoktur"

0
Güncellendi - 2018-09-28 16:45:29
A- A+ PAYLAŞ

AKP Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, bazı basın yayın organlarında bir yakınına torpil istediğine yönünde çıkan haberlere ilişkin, “Partimizden çekilmeyen ve imzamın ve mührümün olmadığı fakstan benim hiçbir surette alakam yoktur.” dedi.

İlçe teşkilatında gazetecilerle bir araya gelen AKP Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, yaptığı basın açıklamasında, geçtiğimiz günlerde bazı basın organlarında yer alan torpil istediği yönündeki haberleri yalanlayarak, iddialardaki gencin yeğeni veya bir tanıdığı olmadığını söyledi. Şimşek, habere konu olan faksın, Darende’den çekilmediği gibi ilçe teşkilatının dahi bilgisi olmadan kişinin kendi inisiyatifiyle TBMM'ye çekmiş olduğunu, yine kişinin kendi açıklaması ile ortaya çıktığını belirtti.

Uzun yıllardır ilçe başkanlığını yürüttüğünü ve böyle bir karalama ile gönül verdiği teşkilata leke sürülmesine müsaade etmeyeceğini belirten Şimşek, “Bu haber partimize zarar vermek için art niyetli olarak bilerek yapılmıştır. Bahsedilen genci ben ne gördüm ne de bilirim. İlçemize kayıtlı olup merkezde yaşadığını öğrendiğimiz bu genç ile uzaktan yakından alakam yoktur. Benim imzam ve mührümün olmadığı düz bir kağıt ile algı oluşturmaya çalışılıyor. Bu zehirli zihniyetlerin AK Parti üzerinde algı oluşturma çabasıdır" şeklinde konuştu.

Şimşek, isminin torpil ile bir araya getirilerek kamuoyunda partisinin ve kendisinin yıpratılmaya çalışılmasını şiddetle kınadığını kaydetti. Şimşek, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen'in araştırmadan, böyle bir faksı sırf AKP adına algı oluşturması için bilinçli şekilde kamuoyuna açıklamasını yalan ve iftira olarak niteledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız